ספרים רבותי ספרים

ממננ

New member
ספרים רבותי ספרים

אשמח לדעת באיזו ספריה יש את המבחר הגדול ביותר של ספרים בעיברית ? (אנחנו צריכים פה מועדונית כמו בצבא, עם טלויזיה ישראלית, ספרים ופק"ל קפה... )

היה פעם נסיון להקים כזו

לא היו מספיק פונים. לדעתי הסיפריה שמכילה הכי הרבה ספרים בעברית , ספרים עדכניים לא רק שי עגנון ושות' נמצאת אצלי בבית ספר מסוים?

נסיון להקים

מועדונית.. עם ספרים ועיתונים בעברית עם מוסיקת רקע נעימה.. זה היה לפני פרוץ האינטרנט לחיינו. דהיינו לפני כ8 שנים.

drz400e

New member
בטח אז הספריות לא היו כמו היום

כי את מה שאת מתארת(מינוס המוזיקה),כבר ראיתי בחלק מהסיפריות על ציר בטהרסט. כולל עיתונים בעברית

מי דיבר על סיפריות\.

סיפרתי שנעשה נסיון להקים מועדונית.. בלי קשר לספריות הציבוריות הקיימות. רוצים לדעת למה זה נכשל\. תשאלו

לא נעים אבל הבטחתי אז אספר

אספנו בין החברים הקרובים די הרבה ספרים מעניינים מן האוספים הפרטיים. אחרי שבועיים כשהיה צריך להחזיר ספרים שאולים.. נאלמו ה"קריינים" רק חמישית מן הספרים חזרו לספריה. היו קטעים לא נעימים במיוחד. עברו המון ימים מאז וגם הספריה שלי התמלאה בנתיים מחדש. ו.. אני ממשיכה להשאיל אבל כותבת לי בדיוק נמרץ למי נתתי איזה ספר ומתי. אנשים שלא מכירים את הסיפור נפגעים לפעמים .. אבל ככה זה מי שנכווה מרותחין נזהר בצוננים.

ממננ

New member
טורונטו

נעים מאוד, אני את ואני גרה בטורונטו ועוד לא קיבתי תשובה לצערי... יש למישהו מושג? כל ספר העיקר שיהיה בעברית תודה

sweet pita

New member
ספרים

שלב א' : לפתוח כרטיס בספריה הקרובה לביתך. שלב ב' : לבקש מהספרנית קטלוג או לעשות חיפוש תחת "hebrew" כל ספר שנמצא בכל ספריה באזור טורנטו נשלח אליך לסניף שלך ללא תשלום. שלב ג' : ללכת לספריה בלורנס/באטרסט לעלות קומה השניה שם יש כמה מדפים בעברית. יש גם ספרייה בטורן היל שיש בה הרבה ספרים כך שמעתי אבל לא הייתי. אני בד"כ עושה את שלב ב, ברשת ומקבלת טלפון הביתה כשהספר הגיע. קראיה נעימה ואם קראת משהו שווה תמלצי

tricia

New member
vaughan

תנסה את http://www.vaughanpl.com/ קטלוג כל הסיפריות של ואן. http://www.vaughanpl.com/ כנס לקטלוג יש לא מעט ספרים. יש להם שירות שמביא לך את הספר לספריה הקרובה לך ביותר. נדמה לי שגם בU OF T יש מבחר לא רע (שמעתי לא ניסיתי)

למעלה