ספרים רבותיי ספרים! מצאתי את זה ורציתי לשתף- ספרים אם יש לכם עוד מה להוסיף אז שרשרו לכאן
U uvita New member 3/7/08 #1 ספרים רבותיי ספרים! מצאתי את זה ורציתי לשתף- ספרים אם יש לכם עוד מה להוסיף אז שרשרו לכאן
U uvita New member 3/7/08 #2 בעע הלינק לא עובד אז שמרתי את הקובץ אגב, יש לי את "גאים להציג" - כמה מהיצירות ממש אהבתי וכמה פחות. קראתי גם "רציתי לנשק לך" של אביבה אברון - מיוחד... וגם קראתי ספר שנקרא אלונים (לא מופיע ברשימה) ואני לא זוכרת מי הסופרת, אך זה סיפור הומוסקסואלי ממש יפה (קראתי אותו ממש ממש מזמן). enjoy
בעע הלינק לא עובד אז שמרתי את הקובץ אגב, יש לי את "גאים להציג" - כמה מהיצירות ממש אהבתי וכמה פחות. קראתי גם "רציתי לנשק לך" של אביבה אברון - מיוחד... וגם קראתי ספר שנקרא אלונים (לא מופיע ברשימה) ואני לא זוכרת מי הסופרת, אך זה סיפור הומוסקסואלי ממש יפה (קראתי אותו ממש ממש מזמן). enjoy
U uvita New member 3/7/08 #3 וכמובן!! "השעות" של קנינגהם- ספר מצויין! יש לי אותו קראתי מליון פעם! לא, לראות את הסרט זה לא אותו הדבר, למרות שהסרט גם יפה...
וכמובן!! "השעות" של קנינגהם- ספר מצויין! יש לי אותו קראתי מליון פעם! לא, לראות את הסרט זה לא אותו הדבר, למרות שהסרט גם יפה...