ספרים ספרים ספרים.....

rachla

New member
MARY FORD הכל בפיסול בסוכר

ויש בו עוגות לתינוקות ילדים כלות ומבוגרים ספר טוב עם הסברים מפורטים 205 עמ'

khri123

New member
עזרה בבקשה ../images/Emo39.gif

אני רוצה להפתיע את אמא שלי ולקחת אותה לסדנת פיסול עוגות (זמן איכות של אמא-בת) והייתי רוצה המלצות על סדנאות טובות ששוות את המחיר שלהן. אני מכירה הרבה סדנאות של אוכל אך לא של עוגות... תודה מראש! לירן

rachla

New member
ספרון בן 47 עמ' ומלמד אותך איך

לעשות פרחים ולשזור אותם

rachla

New member
JOANNA FARROW ספרון בן 48 עמ'

עוגות לילדים בפיסול בסוכר

rachla

New member
ושלושה ספרים אחרונים של דבי בראון

כולם לילדים ומפוסלות

1הילונת

New member
שאלנ על ה - cartoon ו - magical

איך הם? האם הרעיונות שם מפוצצים? הם ניתנים לרכישה ב - amazon ועוגת ה - cartoon נראית ממש יפה מהכריכה - אבל האם ניתן ללמוד ממנה? האם היא מתאימה למתחילים שאין להם כמעט ידע בפיסול? תודה! עוד שאלה - את קנית באתר של ג'יין אשר, נכון? תוכלי אולי לומר לי כמה עלה לך המשלוח?

net the jet

New member
הילונית, מקוה שתיראי את ההודעה

קבורה כאן... אז ככה, אני מאד אוהבת את הספר, עוד לא יצא לי להכין ממנה עוגה שלמה, אבל הכנתי את הדמויות על הסוכריות. היא ברמה בינונית לדעתי, אבל שוב, יש ויש ( חלק עוגות יותר, חלק פחות ) לגבי ההזמנה מג'ין אשר....קלי קלות, את מזמינה באתר , הם שולחים לך מייל שתאשרי את ההזמנה ואת סכום המשלוח ( ההזמנה שלי הגיעה ל 18 לירות שטרלינג, והמשלוח היה משהו כמו 73 פני... ) הזמנתי ביום חמישי אחה"צ וקיבלתי ביום שני בבוקר ! מדהים ! מה שהזמנתי משם היו דברים "קלים" שני צבעים, כמה אבקות איבוק, חוטי ברזל, חומר זיגוג ( מבריק ) ועוד משהו שאני כבר לא זוכרת...אז הכל לא היה כבד !

lutti

New member
אני קניתי את הספר הזה בשבוע שעבר

הנה הכריכה הקדמית שלו. יש בו טכניקות זילוף, רויאל, עבודה עם בצק סוכר. הרבה רעיונות. עוד לא הספקתי להשתמש בו, אבל נראה מעולה

ספרים מדהימים והכל כ"כ מבלבל איפה

יש את המבחר הגדול ביותר פה בארץ (לצערי אני לא רואה את עצמי יוצאת בתקופה הקרובה/רחוקה לחו"ל)של ספרים העוסקים בבצק סוכר

למעלה