ספרים ספרים ספרים.....

1הילונת

New member
ספרים ספרים ספרים.....

בהמשך להצעה של מוסמוסית על מפגש ספרים... חשבתי שאולי ניתן לעשות שרשור ספרים (אני חושבת שזה חוקי לעשות) כל אחת תשרשר מהם הספרים שהיא מכירה - מה יש בהם, עד כמה הם שימושיים/מומלצים... בסוף אולי תהיה לנו רשימת ספרים בנושא עיצוב עוגות ונדע מה יש למי - כך שאפשר יהיה לשאול שאלות על ספרים ספציפיים... מה דעתכן? אני מוכנה להתחיל (בכיף אם מישהי מגיעה לאזורי (ליד טל) היא מוזמנת לעיין/להשאיל) אז אני מתחילה בשרשור

1הילונת

New member
The whimsical bakehouse

נקנה מ - amazon נושא: קישוטים בקרם חמאה ושוקולד ספר מדהים! כולל מתכונים לעוגות שנשמעות פיצוץ אחת אחת, צילומים של עגות מדהימות עם קישוטי שוקולד ו/או זילופים בקרם חמאה... הרבה עוגות בקומות חסרון (בשבילי): ממש לא למתחילים.... התמונות ברמה כזו שמייאש אותי הרעיון - אני כרגע מתבוננת - אבל לא מבצעת... אולי יום אחד

1הילונת

New member
two hours party cake קרול דיקון

נקנה מ -amazon בצק סוכר כולל כ - 30 דוגמאות לעוגות מפוסלות כולל שלבים מפורטים ספר נהדר לדעתי - גם מבחינת רעיונות וגם מבחינת הסברים מפורטים מומלץ בחום

1הילונת

New member
Wilton's beginner guide

חוברת קטנה - 30 עמודים חמוד מאוד - דוגמאות כולל שלבים של עוגות בזילופים נקנה בגרושטיין (35 שקלים) את רוה המידע בחוברת אפשר למצוא באתר שלהם אך עדיין חוברת חמודה - ובשביל המחיר הזה - שווה

anat15

New member
אין לי ספרים (עדיין) אבל אפשר

קצת פרטים על הרכישה באמזון? תוך כמה זמן מגיעים הספרים? חדשים או משומשים? כמה עולה דמי משלוח? אני נכנסת לאתר הזה ומשום מה הולת לגמרי לאיבוד....

net the jet

New member
אינפורמציה על אמזון

היום ישבתי איזה 4 שעות על אמזון
גם בחיפוש אחרי ספרי עוגות, וגם כל מיני אחרים שאני צריכה..אני גם עשיתי השואה בין כל הספריןם שאני רוצה באמזון uk לעומת com ( מארה"ב ) ואלו המסקנות: לגבי ספרי עוגות ( לי יש 4 של דבי בראון, ואילו שרציתי אין כרגע... ) אז אני מטלבטת בין ספר של קרול דיקון ועוד איזה אחד על עגות חתונה ( לא סגורה עדין ) סתם לשם השוואה, חלק מהספרים יקרים יותר בארה"ב-וההפך, אבל בסופו של דבר הגעתי בשקלים לאותו סכום בדיוק (!) אבל מה----> כאן יש הבדלים במשלוח ! מארה"ב על כל ספר שקונים יש תוספת של 3.99 דולר, לכל אילו תוסיפי מישלוח של 6.99 זמן מישלוח בין 18 ל 26 ימי עבודה ( ומנסיון-זה לוקח הרבה יותר ! הם די מעצבנים בזמן האחרון ! ) מאנגליה-לכל ספר יש להוסיף 2.99 לירה שטרלינג, על כל הקניה למישלוח יש להןסיף 4.99 לירה שטרלינג. מישלוח לוקח בין 7 ל 10 ימים ( יותר מהימנים בעיני מארה"ב משום מה... ) קחי בחשבון שבארץ לפעמים צריך להוסיף מע"מ בזמן איסוף החבילה מהדואר ( ז תלוי בגודל החבילה. חבילות קטנות הם לא מבקשים, כשיש הרבה -דורשים... עדין לא הצלחתי לאחר 8 שנים בערך של הזמנות לפי מה זה עובד.... ) מקוה שעזרתי, ושלא התבלבלת...

נטעים

New member
CAKE DECORATING

A STEEP BY STEP GUIDE TO MAKING TRADITIONAL לדעתי הספר הכי טוב שראיתי בעיצוב עוגות מרכז מס רב של שיטות הכל מזילוף עיצוב ציפוי רויאל פרחים חיות וגם עוגות יפות יש המון המון צילומים והסברים בצילום של כל הדברים.......... ממליצה יש לספר 2 המשכים שגם מדהימים

נטעים

New member
כן

בחנות שהמלצתי עליה ליפני כמה ימים כל הספרים שהופיעו פה יש שם ואם לא הם מזמינים ואז אפשר להסתכל ליפני הקניה אלשיך נחלת בינימין

נטעים

New member
PUPING

THE ART OF SUGERCRAFT ספר נהדר עם המון הדגמות שמסביר את כל אומנות הזילוף ברויאל הכל מפרחים זילוף ורדים חמניה סביון עלים (לא בצק סוכר רק זילוף) וגם כל זילופי האותיות חיות סיומות קרניזים חלקים תלת מימדיים בזילוף נהדר לעוגות כלה זילוף אפרוחים ואנשים (לא תלת מימד)הכל עם צילומים

net the jet

New member
4 ספרים של דבי בראון ו whimsical

cakes שהוזכר למעלה. ממנו טרם ניסיתי מזהו ( מפחיד...זה זילופים ) מהספרים של דבי בראון ניתן ללמוד המון! easy party cakes 50 magical cakes enchanted cakes cartoon cakes

rachla

New member
12 ספרים שיש ברשותי ונקנו מכל מיני

מקומות בארץ ובעולם . התעלתי על עצמי וסרקתי אותם כך שתוכלו להנות גם ממראה עיניים חלקם די ישנים אתחיל לשרשר

rachla

New member
טעיתי בספר זה עדיין אותו אומן אבל

הספר רובו על הנושא של זילוף ועשיית פרחים ספר מקסים ביותר

rachla

New member
NICHOLAS LODGE ספר נוסף

שכולו על פיסול בבצק סוכר חמוד

rachla

New member
וספר אחרון להלילה המיטה קוראת

גם של NICHOLAS LODGE שנקרא פרחים מסוכר מכל העולם יש בו 143 עמ' מומלץ