ספרים כאורח חיים

shleeky

New member
ספרים כאורח חיים

שלום, מכיוון שזו הפעם הראשונה בה אני מבקרת בפורום, אני מתנצלת מראש אם הודעה זו פוגעת במישהו מבאי המקום בחוסר התאמתה. אני בת 23, שכשליש (ואני אסביר) מחייה נסובים סביב ספרים. שליש משום שנבראנו כך שנבלה שליש בשינה, וחטאנו באכילת תפוח ולכן נגזר עלינו עוד שליש בעבודה. אחרי שהתחברתי לספרות גם באקדמיה כסטודנטית, נותר לי להשלים את מלאכת כריכת שליש נוסף מחיי סביב ספרים, בעבודה. אלא שלדאבוני, בשום אתר של הוצאת ספרים, מרכזי סיפורת וכו', לא נתקלתי בקישור החביב שמופיע כמעט בכל אתר מסחרי בימינו - "דרושים". משמע, אם אינך מכיר ו/או מקושר, לא תדע ולכן גם לא תגיע. תהיתי אם מישהו מכם מכיר/יודע/שמע/ראה באיזשהו מקום מודעות דרושים ייחודיות לתחום, והייתי שמחה לשמוע אם גם אתכם מעניין לעסוק בספרות לא רק כתחביב. בתודה, לי.
 

Rivendell

New member
תראי

בעקרון כן - זה תחום קשה, תחרותי, שקשה מאוד להכנס אליו. אבל - "רק מי שמקושר" - עם זה קשה לי להסכים. אין ספר שויטמין P מעולם לא פגע באף אחד, אבל מי שמספיק מוכשר ומספיק רוצה, תמיד ימצא דרך פנימה. אני מציעה שלא תהיי פאסיבית. אל תחכי שתופיע מודעה אלא פשוט תפני להוצאות על דעת עצמך, תעבירי להם קו"ח, ותשאלי אם אולי יש להם משהו בשבילך. אפילו אם זה אומר להתחיל בקטן, מתפקידים זוטרים.
 

Ungareska

New member
זה שיש פינת "דרושים" באתר

זה עדיין לא אומר שיש בה משהו... בדרך כלל מקליקים על המילה הנחמדה הזו כדי לקבל הודעה "אין משרות פתוחות כרגע". בעצם שכחתי, נתניהו הודיע שהמיתון נגמר, אז אולי זה השתנה מאז.
 

rigoletto111

New member
אולי תנסי תפקיד עורכת בעיתון?

מקווה שלא נעלבת מההצעה. אבל אולי דרך זה תגיעי לעריכת ספרים...
 

Rivendell

New member
עריכה בעיתון היא דבר נחות?

כי זה מה שמשתמע מדבריך. לדעתי זו דווקא דרך לגיטימית וטובה להכנס לעניינים.
 

shleeky

New member
תודה לכולם

תודה רבה על ההתייחסות, בפעמים הבאות אני מבטיחה לכתוב על דברים קצת יותר מעניינים... ספרים...
 
למעלה