ספרים ומבצעים לחג ב KiTARO

SickBar

New member
ספרים ומבצעים לחג ב KiTARO

שלום לכולם
לכבוד פסח אנחנו מעניקים הנחה על כלל מוצרי LLewellyn שבחנותנו, ספרים וקלפים. במשלוח האחרון הגיעו הרבה מאוד דברים חדשים וגם קלאסיקות כך ששווה להגיע לעיין ולרכוש את מה שאתם מחפשים. הרבה אהבה, זיו נ.ב - למי שתהה לגבי רכישה מאיתנו מול רכישה מאמאזון: מעבר לכך שאצלנו ניתן לראות את הספרים לעיין בהם ולחוש אותם, כדאי לזכור שכאשר הזמנות מגיעות לארץ הן עוברות מיסוי, כלומר אתם משלמים בדואר מע"מ על דברים שאתם מזמינים. עקב כך, המחירים מתאזנים בסופו של דבר ומקבילים לאלו שאנחנו מציעים לחברי המועדון שלנו.

SickBar

New member
ההנחה היא

של 10%, היא אינה מתווספת לזו של חברי המועדון להם יש הנחות על דברים נוספים בחנות שאינם כלולים במבצעי החג. זיו

ToryMaster

New member
חברי המועדון?

חיחי אני אקפוץ בהקדם האפשרי. תזכיר לי שוב את הכתובת שלכם בתל אביב?

SickBar

New member
הכתובת

רח' מרכז בעלי מלאכה 12א. צמוד לישנקין ולרחוב המלך ג'ורג'. זיו

SickBar

New member
מצטער טעות, חברי מועדון מקבלים

מחירים מיוחדים יותר. כמה? זה משתנה אבל לדוגמה הסטים של קלפי טארוט הכוללים קלפים וספר ו225 ש"ח, יעלו 200 לכבוד החג למי שאינו חבר מועדון ו 190 ש"ח לחברי מועדון (זה יוצא 15% הנחה במקרה הזה). זיו

Envenom

New member
איך אני נהיה חבר מועדון?

יש לי כספי יומולדת לבזבז

SickBar

New member
מזל טוב

בקנייה מעל 80 ש"ח ניתן להצטרף למועדון. אנחנו לא גובים כסף במיוחד בשביל הצטרפות. כמו שציינתי, ההנחות עד לחג הן לכלל הציבור, חברי מועדון רשומים זוכים בקצת יותר הטבות. זיו

אורי רז

New member
תוספת קטנה

לגבי רכישה מקיטארו מול רכישה מחו"ל בכלל - כאשר הזמנה מגיעה לארץ היא עוברות מיסוי רק אם היא עוברת סף מחיר מסויים שאינני זוכר אותה כרגע, אבל הוא נמוך ואינו רחוק ממחיר של ספר בודד. בדואר משלמים מע"מ + מכס. המע"מ משולם על המחיר ששילמתם על כל החבילה, כולל משלוח, ביטוח, וכל עלות נוספת. אם הזמנתם ספר שעולה $15 ושילמתם עוד $10 על המשלוח, תשלמו 17% מע"מ על $25 - לא על $15. במקרה של ספרים, המכס הוא 0%, אבל על מוצרים אחרים יש מכס גבוה יותר. קלפי טארוט, דוגמא שאני מכיר מחיי האישיים, נחשבים לצעצועים, ולכן למע"מ מצטרפים 14% מכס. [אני בטוח שהמע"מ מוטל על מחיר החבילה כולה, אבל לגבי המכס הנחתי באופן אופטימי שלא - ייתכן והוא מוטל על המשלוח והביטוח גם כן, מה שיכול רק להעלות את המחיר.] כך, מי שמזמין סט טארוט של Llewellyn שכולל ספר + קלפים במחיר של $35 + משלוח ב $10, ישלם - * $45 לחנות בחו"ל * $4.9 עבור 14% מכס על $35 * $7.65 עבור 17% מע"מ על $45 וסה"כ $57.55, ובדוגמא הזאת המדינה תקפיץ את מחיר החבילה ב 25%.

ToryMaster

New member
הום

ברגע שהכנסת מספרים וחישובים להודעה, זה כבר מעבר להבנתי (אני מהאנשים שבשבילם 2+2=5) בסיכום, מה עדיף?

אורי רז

New member
בלי פרטים קונקרטיים ממש

של הספר, מאיפה בדיוק מזמינים אותו (לדוגמא Amazon ארה"ב מול אנגליה, או מועדון חברים של B&N מול מועדון חברים של קיטארו, ומבצעים חד פעמיים או לרגל חגים) אני לא רוצה להתחייב שתמיד מקום אחד עדיף על משנהו, אבל ... אני חושב שבשורה התחתונה עדיף להכנס לחנות פיזית כקיטארו - אפשר להתרשם מהספר פיזית, לקבל ייעוץ ממוכרים שמתמצאים בתחום, לעיין בכל חלק של הספר (ולא רק במדגם שאמזון בחרו להעלות), ואז לצאת במקום עם ספר ביד. מהכרותי עם כל מיני חנויות מקוונות ואמיתיות, בסוף המחירים בחנויות כקיטארו ברוב המכריע של המוצרים דומה או זול יותר מהמחירים שלהם בהזמנה מחו"ל (אחרי שמוסיפים למחיר המוצר משלוח ומיסים).

SickBar

New member
נקודה לחידוד

המכס על ספרים הוא אפס אבל מע"מ כן משלמים בהתאם לסכומים. זיו

A n g e l u s

New member
אמ. אר... כן, בקשר לספרים../images/Emo44.gif

אני מחפש ספר לקרוא (על כישוף, מן הסתם ;) ואני לא ממש יודע מה לקחת, משהו על ההיסטוריה, עם סיפורים על העבר, תרגילים, אמונות שונות, לא משהו עמוק מדי. היות ואני רק בהתחלה אני עדיין לא החלטתי בדיוק לאן אני שייך, מדוע ואיך, אני רק מתעניין ומעוניין לקרוא ספר, יש המלצות?

BlaT©

New member
לדעתי...

אם אתה לא בטוח לאן אתה שייך, התחל בקריאת חומר באינטרנט. אמנם קיימים אתרים לא אמינים ומלאי שטויות, אך לצידם יש גם כאלה ממש טובים ומלאים חומר. קרא על נושאים שונים, וכאשר תמצא כיוון שמעניין אותך במיוחד ואתה רוצה להתעמק בו - קנה ספר עליו.

למעלה