ספרים ב- 20 ש"ח

siv30

New member
ספרים ב- 20 ש"ח

למרות שזו פרסומת, היא שווה כל מילה
היום ביקרתי בטאואר רקורד (תמיד יש להם מבצעים שווים על ספרים) ועכשיו יש להם מבצע ב- 20 ש"ח לספרים של הוצאת הקיבוץ המאוחד סדרת "ספריה החדשה". אני רכשתי את:
חיינו השניים - אסתי ג חיים
כמו אבלאר, כמו אלואיז - אברהם הפנר
הטבלה המחזורית - פרימו לוי
האשה הגדולה מן החלומות - יהושוע קנז
השמלה השחורה של אודליה - אלון אלטרס
סוף דבר - יעקב שבתאי
ריגול - כרוניקה של בגידה - פיט ארלי היו עוד כמה שלא קניתי כמו ביוגרפיה של סרטר, ספר של יהושוע סובול, ספר שירים של אדגר אלן פה וספר שירים קוריאני או סיני או יפני ועוד כמה ששמם לא זכור לי. אני מאושרת (בן זוגי קצת פחות)

Ayelet S

New member
את "חיינו השניים", "כמו אבלאר,

כמו אלואז", "האישה הגדולה מן החלומות", "השמלה השחורה של אודליה" ו"סוף דבר" קראתי ואהבתי. אחלה עיסקה שבעולם עשית, סיון.
ו
על האינפורמציה. וגם אני מתכוונת לשים פעימי לכיוון הסניף הקרוב של טאוור רקורדס ואז עוד בן-זוג לא מאושר יצטרף לשלך.

אני החודש בדיאטת קניית ספרים ../images/Emo4.gif

אני אפילו לא נכנסת לחנות ספרים כי נדמה לי שרק להיכנס לחנות כבר עולה לי כסף

עד עכשיו

החזקתי מעמד רק איזה שבוע. נקווה שאצליח להמשיך להתמיד. אבל הפיתויים רבים
רק היום ידיד הציע לי ללכת איתו לחנות ספרים. אבל הייתי חזקה וסרבתי

לי יש בעיית אמבר ../images/Emo4.gif

בסטימצקי החודש - 20 ש"ח כל ספר שני של עם עובד. ממוצא של 30 וקצת ש"ח לספר - זול למדי (למרות שהם ספרונים קטנטנים). כל אמבר + ספר או שניים אחרים של ז'לאזני (את 9 נסיכים כבר יש לי) יצא לי מעל 300 ש"ח. הספר השלם של אמבר עולה 80 ש"ח (כמו באמזון!), עוד 10 ש"ח למשלוח... אבל הוא באנגלית ואני לא חושבת שאוכל להנות מהספר באנגלית. אווף.

Chatulim

New member
שאלה באותו נושא..

במסגרת המבצע שלהם היה את היהודי האחרון של יורם קניוק. מישהו קרה, שמע או יודע (על הספר הכוונה)? אשמח לשמוע המלצות.

למעלה