ספרו לי

עכשיו אני מבין ממי הספרנית

ירשה את תאוות האייקונים שלה.... יא, ספרניתוש, איזה אמא יש לך...אחלה גבר (בהנחה שזו אכן היא...)

הספרנית

New member
גל? ../images/Emo12.gif

אתה מטיל ספק באמיתותה של אימי?????? נוAה תראי לו מה זה!!! ובאשר לאייקונים... אתה צריך לראות מה היא עושה לה במסנג'ר עם האייקונים

מה אתה מתפלא...

כנראה שכשזה נוגע לאמא של הספרנית זה תמיד "בגוף ראשון". והנה סלוגן (על משקל פרסומת מוכרת): "אמא של ספרנית - מספר 1 בפורומים של תפוז". Flatery will get you everywhere

הספרנית

New member
היא דווקא יותר נענע מתפוז ../images/Emo6.gif

איך שזה נשמע
וכן, גל מההלם התפלק גוף ראשון

מפני שיבה תקום ../images/Emo140.gif

הרשי לי לסייג את סוגיית הנשים וה-
חלק מהנשים הם כמו יין אדום - משביחות עם השנים. אבל החלק האחר הם כמו יין לבן - הזמן עושה להם רק רע.

הממממ.. נחמד. קשר משפחתי.

ממש אחלה מערכת יחסים כזאת. עושה טוב על הנשמה לקרוא...

Hendrixon

New member
../images/Emo9.gif שלום שלום../images/Emo140.gif ואני לא מחזר עקשן

אני סתם עקשן
בקשר לשאלה על הגיל, כן כן סיפרו לי שלא שואלים אשה לגילה, ואני באמת מתמיד אחר המקובל, ולא שואל לגילן... של אלו שלא מעניינות אותי
חוץ מזה שיש לי מן נטיה מוזרה לעשות דברים, רק בגלל שהם לא מקובלים
תנסי, זה מוסיף טעם לחיים
*ספרנית לאטום אוזניים ולעצום עיניים. יצא לי קצת לטעום
מבציר מתקדם, היו חווית, היו אכזבות, אך משום מה יש לי הרגשה שאת באמת שייכת לאותם מקרים נדירים, בהם הארומה לבדה מסוגלת להפיל אותך מהכיסא
*ספרנית חזרה לשיגרה. אממממ.... שניה
*ספרנית, הרצל אמר לאטום אוזניים ולעצום עיניים (כן שוב!
). [עמית תזהר, אתה משחק באש, אם אתה חייב לשאול אז תשאל בעקיפין!] [טוב אני אנסה, תן להתרכז] הממממ... מה אמר על התמונות שלך זה שאת איתו
אני בטוח שהספרנית שוקלת האם לחסום את הגישה שלי לפורום, אז יש מקום להתייחס לשאלה כבקשתו האחרונה של הנידון למוות
[אוי אתה שקוף כמו בקבוק מי עדן... ריק!] *ספרנית, הרצל אמר חוזרים לשיגרה
[שיט, עוד פעם הקפה התקרר]

בנוגע לגיל...

יש פתגם שאומר "סוד אחד יכולה האישה לשמור והוא סוד גילה"... מהנסיון שלי - הן מעדיפות לשמור את המשקל...

הספרנית

New member
ב'אנה ........ ../images/Emo12.gif

אתה מדבר פה על אמא של הספרנית, ואם הספרנית בת 91 אז האמא ...
הספרנית תענה במקומה בנתיים, אלא אם כן היא שוב תחליט לכתוב. זה שהיא איתו היה איתה כשצולמו התמונות
את השאר היא תשאיר לה...

luckycharm

New member
רק פעמיים והספיק לי

בינתיים. היה כיף - חם, רטוב, מרגש ועוד מרגש. החלטתי להגביל את ההתרגשויות ולפנות קצת זמן גם לעבודה. היתה גם פעם נוספת שנגמרה בקפה. אסתפק בלציין שעקב חוסר התאמה קיצוני בין שני הצדדים (ואולי גם עקב סטייה מוגזמת ממה שתואר טלפונית). אבל ממליץ

בוגאטי

New member
הכרתי אותה בפורום

עבר לטלפונים וישר בפגישה הראשונה הלכנו לאורגיה.

למעלה