ספרו לי

ספרו לי ../images/Emo42.gif

על פגישות עם אנשים מהפורום או מאתרים אחרים למטרות סקס... איך זה הולך? דיברתם בטלפון קודם? החלפתם תמונות? איפה נפגשתם? לאן הלכתם בכדי להזדיין? האם היו מקרים שאמרתם שלא מתאים?

חיבוקון

New member
אני די חדש במדיה הזו, אוטוטו סוגר

שבוע :)) אבל לא נראה לי שזה שונה מפגישה עיוורת אחרת, תלוי בזרימה, תלוי באישה מולך ותלוי בי, אני בעד להחליף תמונות ולדבר בפון, ככה אתה תוהה על קנקנו של השני. וכן היו מקרים שזה לא היה זה, אומרים!!! כי האלטרנטיבה גרועה יותר :)) כמובן שיש לעשות את זה בטקט, כמו כל דבר בחיים איפוא להזדיין? נו? אני בטוח שאם תפעילי את היצירתיות והדמיון התשובות יעלו לך יאללה נעשה לי חם מהקרניים שלך :))

חיבוקון

New member
במדיה הזו טרם הספיקותי :))

מבטיח לדווח לך בהזדמנות הראשונה, תהיי אופטימית כמוני :)))

גלית35

New member
היו כמה מפגשים אבל ה- מפגש../images/Emo20.gif

היה עם איש איש אחד מפורום סקס שכן{לא מתפוז}.... זה הלך ככה בהתחלה ע"ג הפורום...אח"כ ע"ג האי מייל אח"כ ע"ג הטלפון....וכל זה בלי להחליף תמונות. וכל זה נמשך כמעט שלושה חודשים ואז שהוא צלצל להגיד שהוא בא היו כאן כל החבר'ה הוא בא והלך ובא שוב אחרי שבוע וישבנו ודיברנו וכבר חשבתי ש
.... לא יהיה אז שכבר עמדנו במרפסת להפרד כידידים זה קרה.......וישר עברנו לחדר העבודה....והוא היה ויהיה ה
..... של חיי....וב15.3.04 אנחנו בקשר
כבר שנתיים איך עובר מהר הזמן שנהנים... אם רק היתי יודעת לא היתי מחכה שלושה חודשים להפגש איתו

tokit

New member
כל פגישה היתה שונה..

היו כאלה שהכרתי פה והיו כאלה שהכרתי באודיגו והיו כאלה מצ'טים והיו כאלה שהכרתי כשעמדתי ברמזור. עם חלקם התכתבתי המון לפני הפגישה, עם חלקם פחות. עם כולם דיברתי בטלפון. במקרה והיו לו תמונות, החלפנו. בהתחלה נפגשתי גם עם כאלה שלא שלחו תמונות, אבל ברוב המקרים לא נמשכתי אליהם, ואז שיניתי את מודוס הפעולה ונפגשתי רק עם כאלה שראיתי תמונה שלהם מראש. נפגשנו לפעמים אצלי, לפעמים אצלו, לפעמים במלון. היה אחד שאפילו הגיע עד גרמניה.. פעמיים.. כמו שכבר אמרתי, היו מקרים בהם זה לא התאים, ואז נפרדנו כידידים. אבל.. כל זה הסטוריה..

שאלה

בתור אחת שיש לה נסיון בפגישות מהסוג הזה, אין לך את החשש ממה שיכול לקרות? ממי ש"יפול" עלייך? נוAה מנסה להשתחרר מהקיבעון שלה לגבי מפגשים מהסוג הזה. כרגע היא שוללת אותם די בתוקף.

tokit

New member
צריך להיות זהירים..

בד"כ נפגשנו במקום ציבורי. בד"כ שוחחתי איתם מראש ותהיתי על קנקנם. גם השתדלתי להשאיר להורים שלי שם או מספר טלפון, על כל מקרה.. ותמיד תמיד סמכתי על האינטואיציה שלי. אם משהו נראה לי חשוד, לא נפגשתי.

נוAה לא רואה את עצמה

נפגשת עם אנשים מהרשת רק למטרת סקס. לה אישית יש אינטואיציות טובות ובטחון עצמי. לא כולן כאלה. לא לכולן יש אינטואיציה טובה. מפחיד לחשוב על כאלה שנופלות.

tokit

New member
לא רוצה, לא צריך..

לא מכריחים אף אחד ולא לכל אחד זה מתאים.

נוAה , בלבלת אותי

אם יש לך אינטואיציה טובה ובטחון עצמי למה את נגד סוג הפגישות הזה? מה הקבעון נגד. את די מבוטחת לפי מה שאת אומרת.

אין קסם בפגישות מהסוג הזה

נוAה אוהבת לראות מישהו, ולהדלק.
היא אוהבת את חילופי המבטים, המתח באוויר, הצפייה שמשהו יקרה... כשפוגשים מישהו באופן ספונטני הוא רואה אותך איך שאתה, עם כל השריטות שלך... ולנוAה בלי עין הרע יש הרבה
בפגישות עיוורות צריך כאילו "למכור" את עצמך. חוץ מזה שנוAה בררנית ויש טיפוסים מסויימים של אנשים שעושים לה את זה, ואת זה אי אפשר לראות דרך המחשב. זה לא קשור כלל לבטחון עצמי או אינטואיציה. נוAה חושבת שברוב המקרים חבל על הזמן והמאמץ... למרות שהיא לא שוללת את זה לחלוטין, אבל היא תעשה את זה רק אם יהיה מישהו שממש יעשה לה את זה

להורים שלך?? ../images/Emo12.gif

משהו בסיגנון: הורי היקרים שלום, הלכתי להיפגש עם מישהו זה לחלוטין שגמר לי באוזן בטלפון כל כך יפה שהייתי חייבת לשמוע בLIVE. הלכתי אליו הביתה ברחוב ..... הטלפון שלו הוא.... וקוראים לו .....(נדמה לי). אם אני לא חוזרת עד מחר ב- 5 בבוקר ואם נמצאה גופה מרוטשת בסימטה אפלה, תמסרו את הפרטים הנ"ל למשטרה - שלפחות יתפסו את הבן זונה, ותדליקו לי דוד למקרה שיהיה לי סקס פרוע במיוחד.... אוהבת...

tokit

New member
לא בדיוק..

דבר ראשון.. אני לא עושה סקס-פון, כך שהם לא גומרים לי באוזן. שנית.. הוריי לא ידעו מה מטרת הפגישות, והיות והם פולנים הם לא מעלים בדעתם מה המטרה האמיתית. כן, השארתי להם שם וטלפון, כשהיה לי. לפעמים אפילו הראיתי להם את התמונות של הקנדידטים, כדי שירגעו. אני בכוונה עונה לך ברצינות, למרות שהודעתך נכתבה בנימה צינית.

tafus30

New member
יש המון

אין כללים כל פעם משהו אחר על חלק מהמקרים סיפרתי בבלוג שלי את מוזמנת להיכנס...

למעלה