ספרו לי

batman

New member
אני אספר דווקא על אכזבה

פגשתי אותה בצ'ט. היה הקטע הרגיל של גישושים "בת כמה, מאיפה וכו'" התחמם העסק והתחלנו לסייבר בצ'ט, בחדר משלנו . היה מוצלח ביותר והיא אמרה שמזמן היא לא גמרה ככה, חזק וטוב. עוד באותו ערב עברנו לטלפון , וגם שם השיחה גלשה לפסים אינטימיים די מהר. גם בטלפון תיארנו אחד לשניה מה היינו עושים אילו..... היו עוד כמה שיחות עד שהחלטנו להיפגש. למרות שהייתי להוט מאד והרגשתי שזה זיון בטוח, עדיין נקטתי באמצאי הזהירות המקובלים (מקום ציבורי, חבר ש"מזעיק" אותי חזרה לעבודה כעבור עשר דקות) , הכנתי לי אפשרויות לחתוך אבל מצד שני היו לי קנדומים בכיס. מה שנקרא : מפגר אבל אופטימי. אני חייב לציין את התיאור שלה לגבי עצמה : מטר שבעים ושתיים בערך, שיער שטני עד הכתפיים, חזה גדול אבל לא ענק, לא רזה אבל לא שמנה, בינוני, יש מה לתפוס. אוהבת להתלבש סקסי, מחשוף וכו'. הגעתי למקום המפגש וחשכו עיניי ישבה שם בהמה שמזמן עברה את המאה קילו, לבושה שחור (יעני "מרזה") מכף רגל ועד ראש, אין מה לדבר על מחשוף, והמכה האמיתית, חזה שהיה יותר קטן מהבטן. יכול להיות שבמידות אובייקטיביות הוא גדול אבל יחסית למה שמקיף אותו , הוא פצפון. שתיתי קפה, חייכתי וברחתי. לא שיש לי משהו נגד שמנות, אבל היו לי ציפיות.

אתה מקבל תשלום פר כניסה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הבחנתי שאתה לחוץ באופן מיוחד.... שייכנסו לבולוג שלך.....

לי יצא פעמיים.

בשתיהן הבנות נחשפו ומעבר לזה במצלמה. אח"כ נסעתי אליהן... על אחד מהמקרים אפילו כתבתי פה בפורום... זה למעשה היה הטריגר שלי לחזור לפה. היה נחמד, לא מעבר. היתה חוויה שהייתי פשוט מעוניין לחוות... עם הראשונה זה היה אצלה בבית, עם השניה זה היה קצת יותר קשה (כי היו לה ילדים), אז שכרתי חדר במוטל מצחין ומעופש...

הספרנית

New member
הפגישות היחידות עם אנשים מהפורום

היו במפגש, יש כמה בודדים איתם נשאר קשר מעבר ברמת המסנג'ר או טלפונית או פגישות חברתיות, מעולם לא עבר למשהו מיני. ולא היו מקרים שבהם נאמר שלא מתאים.

Hendrixon

New member
בקיצור את צנונית קטנה../images/Emo6.gif

תגידי, את מנהלת את הפורום הנכון?
אגב
אין לי שמץ מאיפה הגעתי לזה, אבל ראיתי את התמונות של אימך
GREAT BALLS OF FIRE היא ממש בייב
בת כמה הנערה?

הספרנית

New member
ברור לך שחיי סקס אינם קשורים ר-ק

בתפוז נכון?.... אבל אם הגדרת את הספרנית כצנונית then so be it
והנערה...הנערה בת 38... כבר כמה שנים טובות

Hendrixon

New member
ברור ברור, בכל מקרה צנונית עדיפה על

חסה
סתם שאלה, למה הניק "הספרנית"? 38 כבר כמה שנים טובות? אני לא יודע בכמה שנים טובות מדובר, אבל דבר אחד בטוח, הן לא עשו לה רע
יש לה שיער ארוך או שנדמה לי?

הספרנית

New member
הספרנית הוא ניק משעשע בגלל המיתוס..

תודה, המחמאה תגיע אליה ואולי היא אפילו תצוץ כאן כדי להודות לך אישית
וכן, יש לה שיער ארוך

Hendrixon

New member
מקפיץ בשביל האמא השווה של ספרנית.

בשביל שאם תגיע, שלא תעבוד קשה ותחפש בעמוד השני
(זה לא אני, זה הקפה!)

bathayam

New member
מישהו קרא לי?

הבת שלי אמרה לי שמחכה לי כאן מחזר עקשן אז החלטתי לתת קפיצה ולהגיד שלום.
ראיתי שאתה שואל כמה שנים טובות...לא סיפרו לך שלא שואלים אישה לגילה? אני רק אגלה לך בסוד...ככה שהבת שלי לא תשמע...שנשים הן כמו יין, הן רק משתבחות עם השנים
וכמובן תודה על המחמאות

למעלה