ספרו לי קצת על חט"ל - מע"מ

kozakish

New member
בחייאת קרן...

תכף תגידי שכל האלה מהשואה היו סתם חבורת דכאוניים.....

שלא תעיז לערב את זה

כול מה שאני מנסה להגיד הוא שצריך להוציא את המיטב מהשירות. בין אם זה בתפקיד גרוע ובין אם זה בתפקיד טוב.

bigredlight

New member
המיטב שבמיטב שאפשר להוציא מ-

תיוק טלפונים פאוור-פוינט פאוור-פוינט פאוור-פוינט פאוור-פוינט פאוור-פוינט כתיבת אופיונים לרדוף אחרי רס"ב אמסאלם כדי שיביא מלגזה עם רתכת ליד הנגמ"ש להזמין מוביל לעשות אישורי כניסה לאנשים מתעש ורפא"ל לעשות אבטש"ים וכן הלאה...

treekiller

New member
חח אפשר לתת תת-קטגוריות לפוור פוינט

פאוור פוינט= אנימציה פאוור פוינט= גופנים פאוור פוינט= רקע פאוור פוינט= שילוב צבעים פאוור פוינט= בדיקת איכות וכו'.. מעניין אם יש תקנים לזה?

טלד

New member
שככת את הדבר הכי חשוב שלמדתי בצבא

מברשת עיצוב!

טלד

New member
רואים שאתה לא קפ"ט

מברשת העיצוב היא כלי בoffice שמאפשר להעתיק את העיצוב ממקום אחד לשני. מאד נח כצריך לכתוב מסמכי/מצגות ענק.

ianiri

New member
כעת נחשף פרצופך האמיתי...

הוכחת שאתה באמת לא קפ"ט. מברשת העיצוב משמשת להעתקת עיצוב: פונט, מספור אוטומטי, צבע וכו' ממקום למקום. לכתוב אופיון או SOW בלי זה זה כמו לחשב חישובים להנחתת חללית על המאדים בעזרת חשבוניה סינית. תמונה מצורפת.

Evyaa

New member
מברשת עיצוב זה הדבר הראשון שלמדתי

בתפקיד. בנוסף, למדתי איך לכתוב "טיוטא" באלכסון לאורך כל העמוד בצבע דהוי. ובזה הסתיימה הכשרתי המקצועית. מזל שלמדתי חשמל-פיסיקה בטכניון, אחרת איך הייתי לומד את זה?

טלד

New member
צעיר

ואיך לעשות שוורד יכתוב בלמטה של כל דף עמוד X מתוך Y עמודים, עותק _ מתוך Z עותקים, אתה יודע?

gil levi

New member
זו התשובה העתודאית

ל"צעיר. קרב מגע מסכם כבר עשית?" ?

Evyaa

New member
ברור

פשוט לוקחים פורמט של מישהו אחר שעשה את זה ורק משנים את התוכן

ianiri

New member
כאילו דה ?!?!

לחיצה אחת מעתיקה לפעם אחת, לחיצה כפולה מאפשרת העתקת העיצוב למספר מקומות. בכל זאת, 5 שנים ביחט"ל...

למעלה