ספרו לי קצת על חט"ל - מע"מ

bigredlight

New member
לא גברת. בדיוק מה שאמרתי:

מנת"ק היא **מנהלת** היושבת במשרד הבטחון. מטרתה בעיקר לבצע את עבודת הבירוקרטיה מול מנה"ר כיוון שרק מנה"ר יכולים להוציא הזמנות לחברות אזרחיות. מנת"ק קיימת כדי לנתב את התקציבים בפרוייקט המרכבה וכדי לשחרר את רפ"ט מעיסוק בנושאים בירוקרטים. עכשיו הבנת או שרוצה שאני יסביר לך יותר בפירוט מה ואיך עובד העסק?

bigredlight

New member
מלבד הענף הספציפי שבעלך יושב בו

סא"ל א.נ. למשל עושה עבודה הנדסית במסגרת מחקרית. הרע"נ ב.מ. והמדור של רס"ן ש' מריצים גם ניסויים בנושאים של א.נ. א-ב-ל, גם הם נאלצים לעבור מול הבירוקטיה של מנה"ר ולגבות קודם כל את רפ"ט מכל הבירוקרטיה. בעלך שהוצב אצל רס"ן א.ג. נמצא במדור שיש בו מינימום עשיה הנדסית כיוון שאת כל מתכננים ועושים ברפ"ט. כנ"ל שיפורים שונים בהתקנה. בעלך הוא השליח שישמש לתיעוד ומעכב אחרי רפא"ל.

bigredlight

New member
תיקון:

את תכנון המערכת עושים ברפא"ל. את כל ה-נ-ו-ת-ר לתכנן מסביב, עושים ברפ"ט.

1234aaa

New member
מה זה משנה

אם זאת יחידה של משרד בטחון או של חיל החימוש,מה שצריך לעניין זה אם העבודה שם הנדסית או לא..

Boris of BGU

New member
מה נטפלת אליה?

היא אומרת שטוב לו אז טוב לו. אתה תגיד לו שלא טוב לא? יש אנשים שלהעביר דף ממקום למקום עושה להם טוב, מה אכפת לך? אני אספר לך סוד, יש גם מנקי רחובות שטוב להם בחיים. מה אתה אומר להם? אתה לא עושה דבר משמעותי אז אתה חייב לסבול. עד כמה שאני הבנתי אותה זה מה שהיא אומרת.... לא חייב לפתח את המעבד החדש של אינטל כדי להיות מרוצה. (לאנשים מסויימים כמובן)

bigredlight

New member
בכיף

בעיני מגוכחת האטימות שלך. לא נורא. עוד 2.5 שנים גם את תתחילי להתפקח. בינתיים תשכנעי את בעלך שהוא עובד בעבודה הנדסית ולא סתם שליחויות לרפא"ל וחזרה. גם ככה עמיר פרץ כנראה יחסל את הפרוייקט עוד לפני שבעלך יכנס לקבע. (אין במשפט האחרון שום אמירה פוליטית או דיעה. רק הערכה הגיונית.)

Senzafine

New member
אם זה מה שאני חושב שזה

אז לא כדאי זה understatement עצבני פשוט להתרחק

StasikD

New member
יהיה מעניין לקבל על זה את תגובת

המערכת, או לשלוח את זה כמשוב שלילי, או שיפורסם בעיתונות וידרוש תגובה.

ianiri

New member
נדמה לי שאפשר לשאול את בליפקק

התשובות של בקבוק בליפקק, ישלידמח או כתובליאופיון לא יהיו שונות משל המערכת, למעט העובדה שתקבל תשובה.

תגובת המערכת

שלום לכולם, ענף מע"מ אחראי על פיתוח, אפיון ואחזקה של מערכות טכנוממונעות הנמצאות בחזית הטכנולוגיה. השירות ביחידה יוקרטית זו דורש מסירות והגדלת ראש, מעבר לנדרש ביחידות אחרות. רק בשבוע שעבר הוצג לי סטטוס פרוייקט "שכן קרוב" (פרוייקט לשפצור פלסטינאים, בהסכמתם כמובן, כמיגון אקטיבי על מרכבה סימן 4). סטטוס הפרוייקט הוצג לי בעזרת מערכת נק' כח, מערכת חדשנית להצגת סטטוס של פרוייקטים אצלנו ביחידה. הקצין שהציג את הפרוייקט, המפותח ע"י רפא"ל. נראה לי מרוצה מאד. קשה לי לקבל את דברי אורגדולאדום בקשר לעובדה שקציני היחידה הנם פקידים ותו לא, ולכן לפנים משורת הדין, הפניתי את הפנייה לרס"ן ישלי דמח לקבלת תגובתו לטענות. הוא ענה שכמובן שצדקתי, שאורגדולאדום הנו קצין בעייתי, ושהוא אינו מבין שקציני היחידה הם מהנדסי מערכות, מקצוע שכקצין בעייתי המצוי באנטי כנגד המערכת הוא לא מסוגל להבין. להמשך שת"פ פורה, בקבוקבלי פקק, תא"ל רח"ט הסגל

bigredlight

New member
"נק' כח.." מצחיק כמה קרוב למציאות:

פרוייקט "המוח הקודח"... תחרות פרס ר' אט"ל למצגת הכי יפה על אמצעים של רפא"ל ותעשיה אוירית... ובל נשכח שבחט"ל "נותנים לך אחריות עצומה בגיל צעיר מאד!"

לא שאני מכירה את התפקידים

אבל בסופו של דבר שביעות הרצון שלך תלוי בך ולא באף אדם אחר. מקווה שיהיה לך שירות מוצלח.

bigredlight

New member
"משתינים עליך? תגיד שזה גשם..."

זה מה שאת מציעה לו. כיאה לאשת הבועה המושבעת.

למעלה