ספרות!

• פותח הנושא n k
  • פורסם בתאריך

Taam YutvatA

New member
חחח כתנות פסים?../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

השירים האלה פשוט מיותרים
שילמדו רק את ביאליק וכל השאר..

C u b e

New member
למרות שגם לו קוראים חן ../images/Emo3.gif

חיים נחמן ביאליק

roee15

New member
ימי הביניים עדיף על ביאליק

ביאליק פשוט משעמם..! ימי הביניים קל נורא, וחוצמזה שיש בזה בחירה יפה.

n k

New member
המ

מתוך מה שלמדתם לבגרות - מה הסיפור/השיר/רומן/מחזה האהוב עליכם? "ביקור הגברת הזקנה" בגלל ההומור המעוות קצת
והתחלתי גם לחבב קצת את "גורל" של רחל
מה הפחות אהוב עליכם? אנטיגונה ובלי קשר לבגרות - המלצה אחת לספר שאהבתם! (כי בקרוב יהיה קצת זמן לקרוא, אולי) חיי פיי / יאן מרטל

ביקור הגברת הזקנה../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

אחלה ספר, ואחלה הומור [באמת
]
. אהבתי את האלה שחוזרים תמיד על כל משפט....אחחח הנוסטלגי'ה
.

roee15

New member
אח..ספרות

מתוך מה שלמדתם לבגרות-מה הסיפור/השיר/רומן/מחזה האהוב עליכם? סיפור-לשבור את החזיר, שיר-עוד חוזר הניגון, רומן-כל החיים לפניו, מחזה-אדיפוס (שזו היצירה שהכי אהבתי מכל היצירות לבגרות) מה הפחות אהוב עליכם? שיפרה ובלי קשר לבגרות - המלצה אחת לספר שאהבתם! נורא אהבתי את קרנפים של יונסקו. מחזה מומלץ.

ועודמעט זה יהי'ה../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

עבר
עבר
עבר
ווהוווווו...
. שמחה בשמחתכם
.

צליל88

New member
אין לי../images/Emo123.gif../images/Emo179.gif

עבר
עבר
עבר
ווהוווווו... שמחה בש.. אה, פה כבר לא העתיק
אני מאושרת!

אמנם סיימתי שנה שעברה../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

אבל יאלללה...נענה
מתוך מה שלמדתם לבגרות - מה הסיפור/השיר/רומן/מחזה האהוב עליכם? שיר- ווהוו, אהבתי כמעט את כולם.... אני אוהבת שירה
.נלך על ימי הביניים.
סיפור- אהההמממ..סיפורים קצרים פחות אהבתי..ואני גם לא ממש זוכרת ת'שמות
אז...שיהי'ה העיוורת. מה הפחות אהוב עליכם? הפחות אהוב....אנטיגונה הי'ה עצוב מדיי, אז חיבבתי אותו פחות, למרות שברמת העיקרון הוא נחמד.במיוחד המקהלה
. ובלי קשר לבגרות - המלצה אחת לספר שאהבתם! (כי בקרוב יהיה קצת זמן לקרוא, אולי) אמממ- בעל זבוב גיא אוני [אוך אני לא זוכרת כבר מה למדתי בשיעור ומה במגמה...
אבל מה שכתבתי כאן, לפחות החלק הזה, זה בספרות הרגיל..]

asp123

New member
איכספרות...

האדונית והרוכל/אמנון אני חולה(קל לזכור את הפירוש שלו
)/ ואת כל השאר אני לא אוהב, במיוחד לא את ביאליק השירים שלו הם באורך הגלות. ד"א אין הכי פחות אוהב יש שונא ומחבב(אין אוהב, אני שונא ספרות).
המלצה על ספר, שיט אני לא מוצא אותו אז אני אתן עוד שם של ספר אחד: "City of Fire By T.H. Lain".

ספרות זה מוות

מתוך מה שלמדתם לבגרות - מה הסיפור/השיר/רומן/מחזה האהוב עליכם? ביקור הגברת הזקנה.. לא זוכר של מי... של איזה אירופאי אחד מה הפחות אהוב עליכם? כל השאר בערך ובלי קשר לבגרות - המלצה אחת לספר שאהבתם! (כי בקרוב יהיה קצת זמן לקרוא, אולי) קראתי את 1984 שהוא ממש טוב.. אבל השפה בו קשה

יש לי שאלה בקשר לספרות...

אולי תוכלו לעזור לי. אם אני בוחרת את הפרק של הדרמה, אני חייבת ללמוד את שני סוגי המחזות- קלאסי ומודרני או שאני יכולה ללמוד רק אחד מהם? תודה חברים !

למעלה