ספרות!

• פותח הנושא n k
  • פורסם בתאריך

n k

New member
ספרות! ../images/Emo63.gif../images/Emo69.gif

היות ורובנו אמורים, בשלב זה או אחר של היום, ללמוד לבגרות בספרות, צריך לפתוח שרשור בנושא.
מתוך מה שלמדתם לבגרות - מה הסיפור/השיר/רומן/מחזה האהוב עליכם?
מה הפחות אהוב עליכם?
ובלי קשר לבגרות - המלצה אחת לספר שאהבתם! (כי בקרוב יהיה קצת זמן לקרוא, אולי) > שימו לב למוטיב החיצים בהודעה
<

m i r u s h i

New member
גם מי שסיים יכול לענות? ../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

סיים ספרות ז"א :]
מתוך מה שלמדתם לבגרות - מה הסיפור/השיר/רומן/מחזה האהוב עליכם? ממ..פראדל,העלמה פרל..
מה הפחות אהוב עליכם? סיפור פשוט
ובלי קשר לבגרות - המלצה אחת לספר שאהבתם! (כי בקרוב יהיה קצת זמן לקרוא, אולי) דווקא קשור לספרות
"העבד" ו-"גיא-אוני"

גיא אוני?../images/Emo12.gif ../images/Emo180.gif

אולי זו רק אני, אבל היה נראה שלמחברת הספר יש איזה טראומה..... כל הרקע של הגיבורה..אונס ואח"F שוב אנסו אותה..(יותר נכון ניסו) ובשלב מסויים כבר נשבר לי אז הפסקתי לקרוא אותו.. יש ספרים טובים יותר..

m i r u s h i

New member
" יש ספרים טובים יותר.."../images/Emo108.gif

דעתך
אני לא צריכה אישור או שלילה של הדעה שלי..

אמרתי שזו רק דעתי לא? ../images/Emo12.gif../images/Emo180.gif

ואממ אל תקחי את זה אישית.. לא הגבתי פה כי אין לנו את אותם ספרים ללמוד לספרות.. פשוט קלטתי ספר שיצא לי לקרוא בלי קשר לשיעור.. וזה היה שלך.. אז פשוט רשמתי מה דעתי עליו... בכל אופן, ספרים זה כמו אוכל... אי אפשר להתווכח.. תלוי בטעם האישי... (טוב נו, זה כמעט כל דבר.. סרטים, מוזיקה וכו'..
) אני מקווה שלא נפגעת או משהו.. סליחה בכולופן כי ממש לא התכוונתי

דוש2

New member
המממ

הרומן! התפסן בשדה השיפון הפחות אהוב? הרופא וגרושתו-סיפור קצר המלצה לספר?...אופטימיות נצחית של לני רביץ (בלי קשר לספרות)

Y M C A

New member
הווו(פה)

מתוך מה שלמדתם לבגרות - מה הסיפור/השיר/רומן/מחזה האהוב עליכם? התפסן בשדה השיפון, בטח כבר נמאס לכם לשמוע, אבל הוא פשוט הספר שאולי הכי הזדהיתי איתו בחיים. במיוחד אחרי שקראתי ניתוחים שלו (כשעשיתי בגרות חורף) ופשוט הרגשתי שאני קוראת אבחנה פסיכולוגית על עצמי
מה הפחות אהוב עליכם? וואו , המלט, ילדי הצל (שתודה לאל ירדו במיקוד אז), סיפור בלי כתובת. בטח יש עוד ואני לא זוכרת. לא אהבתי ספרות, אני לא בנאדם הומני כ"כ. ובלי קשר לבגרות - המלצה אחת לספר שאהבתם! (כי בקרוב יהיה קצת זמן לקרוא, אולי) |לאאומרתהתפסן|

K Hole

New member
בגרויות נמאס!

מתוך מה שלמדתם לבגרות - מה הסיפור/השיר/רומן/מחזה האהוב עליכם? --- אהבתי את ביקור הגברת הזקנה, זה מצחיק...ובעל זבוב זה בסדר, למרות שהייתי מעדיפה אם היינו לומדים את התפסן, זה אחד הספרים האהובים עלי בלי קשר לספרות. מה הפחות אהוב עליכם? ---- כל השירת ימי הביניים. ובלי קשר לבגרות - המלצה אחת לספר שאהבתם! (כי בקרוב יהיה קצת זמן לקרוא, אולי) ------ לא קראתי כבר יותר מידי זמן. אני לא מעמידה את עצמי בפוזיציה להמליץ כבר P: למרות שקראתי כמה ספרים טובים בחיי למרות ההפסקה הארוכה.

Eowyn of Rohan

New member
מוטיב החיצים הא?

מתוך מה שלמדתם לבגרות - מה הסיפור/השיר/רומן/מחזה האהוב עליכם? שום דבר
לא סובלת את המקצוע. מה הפחות אהוב עליכם? הכל ובלי קשר לבגרות - המלצה אחת לספר שאהבתם!(כי בקרוב יהיה קצת זמן לקרוא, אולי) שר הטבעות, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה.. זה מה שאני זוכרת עכשיו

s h u g i t

New member
מוטיב כאב הראש../images/Emo122.gif ../images/Emo15.gif

לא מסתדרת עם המקצוע... אני לא אדע יותר עד יום שני ממה שאני יודעת עכשיו [איבדתי תקווה?], אני פשוט רוצה לגשת ולצאת לחופש שלי! ועכשיו!

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo26.gif(ממשיכה את מוטיב החיצים../images/Emo8.gif

שד"א הוא סטטי כיוון שאיננו משתנה נכון?
האהובים:יש כמה..חח סיפורים:הניה,פראדל,הרופא וגרושתו,האדונית והרוכל רומן:חצוצרה בואדי והתפסן בשדה השיפון מחזה:ילדי הצל
הפחות אהוב:אנטיגונה |שמאך|:היו כמה..בעיקר את הסידרה של "אל תקראו לי חרות"ו:"נשים מתוך קטלוג"
שיהיה לכולנו המון בהצלחה!

DreamS_HunteR

New member
אפילו שסיימתי בחורף..../images/Emo121.gif

הכי אהבתי: 'אנטיגונה'. מכיתה ט' אני אוהב אותה
והתפסן בשדה השיפון כמובן. הכי פחות אהוב עליי: המאהב וכל שאר הדברים
המלצה לספר: התפסן בשדה השיפון.. למי שעוד לא קרא..

Taam YutvatA

New member
אין לי כוח ללמוד../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

הכי אהוב, אני חושבת שבעל זבוב..ואולי את "לבדי" של ביאליק.. הפחות אהוב? מממ כל השאר? סתם בעיקר אנטיגונה, כל הסיפורים הקצרים(בדגש על שיפרה המעצבנת
)... אני הייתי ממליצה לכם על בעל זבוב

mAAyAn 1

New member
עונה :)

מתוך מה שלמדתם לבגרות - מה הסיפור/השיר/רומן/מחזה האהוב עליכם? סובבתהו בכחש מה הפחות אהוב עליכם? ביקור הגברת הזקנה ובלי קשר לבגרות - המלצה אחת לספר שאהבתם! (כי בקרוב יהיה קצת זמן לקרוא, אולי) הספרים של הרלן קובן. אני מכורה אליהם

s h u g i t

New member
הוו גם אני אוהבת את הספרים של הרלן

*
רק שכבר המון זמן לא מצאתי זמן לקרוא

C u b e

New member
ספרות ../images/Emo5.gif

מתוך מה שלמדתם לבגרות - מה הסיפור/השיר/רומן/מחזה האהוב עליכם? "העיוורת" של מישהו
סיפור פואנטה מוצלח
מה הפחות אהוב עליכם? חצוצרה בוואדי ושירים מימי הביניים [איכסה איכסה איכסה] ובלי קשר לבגרות - המלצה אחת לספר שאהבתם! (כי בקרוב יהיה קצת זמן לקרוא, אולי) מישהו לרוץ איתו, סודות ששמרתי בבטן, ו-לראות בחושך
פשוט ספר מעולה

Taam YutvatA

New member
יעקב שטיינברג ../images/Emo8.gif../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

לגבי שירים מימה"ב....
כל כך משעמים

דוש2

New member
ימי הבניים ../images/Emo4.gif

כאלו שירים דפוקים!! 'אמנון אני חולה' כאילו מה ?!?! וגם על השיר יין הזה שמתחיל בשיר טבע.. לא יודעת כל השירים האלו דפוקים.. ביאליק יותר נורמליים.

למעלה