ספרות רוק ....

melancholy man

New member
אני חושב

שהיא "שייכת" יותר לפורום שנות השמונים, אם היא אגדה?, אם היא אגדה בשבילך אז היא אגדה, לא נראה לי שמישהו יכול להחליט בשבילך מה אגדה. וחוץ מזה, אותי באופן אישי היא משעממת, אבל זה אני.

moshel

New member
אך איזה שיר ניפלא היא ביצעה בסרט

מטרופוליס מי שמכיר את הסרט של Fritz Lang בגירסה המחודשת והצבעונית שלו משנות ה80 יש שם פס קול נהדר עם כל הכוכבים של שנות ה80 פארוק פט בן עטר איאן אנדרסון מלהקת יס loverboy בוני טיילור Adam Ant עם המוסיקה של Giorgio moroder MosheL

jazzis

New member
חדשות באתר של ג'אזיס!

We are happy to announce a new feature on the Jazzis Web Shop: Sale Items. This new feature is available on the Genre Menu (below New Additions). We`ll offer our customers items at a reduced price, which can be found swiftly using this feature. Please check this feature frequently, as we`ll add new sale items from time to time and remove the sold out ones. Have Fun! Adam Baruch Jazzis Web Shop https://www.jazzis.com/shop/

D Rise

New member
המדריך השלם למקים אולפן ביתי !!

המדריך השלם למקים אולפן ביתי מבית פרוטל המוזיקאים הגדול בישראל או-זן. איך מתחילים? מה קונים? איך מתכננים? מהם מוניטורים? למה כרטיס-קול מקצועי? למה מיקסר? איך מרכיבים מחשב לאולפן? ולמעשה כל מה שיוצר ומפיק מתחיל חייב לדעת. המדריך למקים אולפן ביתי מאת שי שזיפי. ------------------------------------------ בקרוב מאוד באו-זן אמן תחרות הרמיקסים הגדולה... בצעו קאבר לשיר הנושא של אוזן אמן ותוכלו לזכות בפרסים בעשרות אלפי שקלים בחסות מיוזיק שופ, resonance ו-O-Zen SetUp. פרטים מלאים לקראת חג הסוכות... בקרוב מישהו עומד להיות מאושר, מאוד מאושר.

Rubycon

New member
Nice

Although he didn't really said anything about acoustics (which in my opinion is the base of the studio), it is a blessed initiative.

למעלה