ספרות רוק ....

היום בתפוז ../images/Emo39.gif

הערב ב-22:30 מיד אחרי התוכנית "פרוייקט Y2" ישודר "הפרוייקט על פי צ'ינו". צ'ינו באולפן של תפוז יקרע אתכם מצחוק ויספר לכם מה באמת קורה בוילה המדוברת ביותר במדינה.
היום ב-21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב, ד"ר חיים עמית, פסיכולוג, שיענה לשאלותיכם בנושא טיפול רגשי והתנהגותי,סמכות הורים. אתם יכולים להעלות שאלות כבר עכשיו.
ירון ידען, יו"ר עמותת "דעת אמת" וחוקר מקרא ותלמוד, יתארח בפורום יוצאים בשאלה, הערב בשעה 20:00 ויענה לשאלות הגולשים.

yos mar1

New member
ספרות רוק ....

רציתי לדעת האם יש ספרות רוק בעברית . אני בטוח שגם אם יש אז היא מאוד מצומצמת . אשמח אם כל מי שיודע על ספרות כזו יוכל לשתף ולהמליץ (לחיוב או לשלילה) תודה יוסי

jazzis

New member
ספרים

יש מספר מצומצם מאוד של ספרים בעיברית - ראה אתר של אורי ברייטמן. באנגלית - ראה אתר שלי http://www.jazzis.com//shop/shop_music_books.asp אדם

Boo9ie

New member
זה סוג של להתקע בלוקר.

http://mitkadem.homestead.com/files/Index/Index.html

Boo9ie

New member
הספר של ברייטמן יצא בשנת 2034

לדעתי הוא יהווה את הקהל של עצמו, אבל גם זה ראוי להערכה. זה כמו שאנשים ממשכנים ת'תחת שלהם כדי לגור בין ארבעה כתלים ולהחזיק נייר. ואומנם זה לא מה ששאלת (אבל אנשים לא תמיד מבינים מה טוב עבורם), אבל The Soft Machine - The Volumes 1 & 2 הוא דיסק כיפי ביותר. זה לא דבר חדש מבחינתי, אבל עברתי עכשיו סוג של הפנמה-מחדש.

jazzis

New member
אני לא התכוונתי....

לספרו של אורי ברייטמן שהוא עדיין בגדר העתיד.... הכוונה הייתה לספרו של מוטי רגב "רוק, מוסיקה ותרבות", שהוא היחיד בעברית בנושא. אני מקווה שסיפרו של אורי יצא לאור כמתוכנן ב-2005 בלי קשר לדעתך עליו. לאורי יש הרבה מה לומר בנושא המוסיקה בכלל ורוק מתקדם בפרט, ופעולו מבורך. כאחד שכתב כבר כמה ספרים בחיים הרשה לי לומר לך שזה אינו דבר פשוט והזילזול זלך ממש לא במקום. הגיל אני מניח....? אדם

Boo9ie

New member
השעה, זאת השעה.

מבחינתי המפעל הפרוגי מתקדם.קו.יל חשוב כמו המוביל הארצי, ויקפדיה ומדרגות-נעות בחיפה. אני מעריכה את ברייטמן, מאוד. אין קשר בין הדברים, אי-הבנה. בכל אופן, אם נוציא את ברייטמן מהמשוואה, אני לא מוצאת סיבה מדוע לא אזלזל במלאכת כתיבה, כל עוד היא מחורבנת, כמובן. קושי הוא לא מדד לכלום, מלבד לעצמו. אבל מה אני מבינה. והבנתי שלא התכוונת אליו, אני פשוט לא מביעה את עצמי כראוי.

jazzis

New member
חביבתי...

לאיזה מדרגות נעות בחיפה את בדויק מתכוונת...? וכן לאיזו כתיבה מחורבנת....? :) פשוט לצורך הבהרה והבנת הנקרא... אדם

Boo9ie

New member
ובכן, למדרגות שאינן קיימות, כמובן.

אבל אם כן זה יהיה מבורך. בכל אופן, לכתיבה זוועתית בכלל, אחד בעל רעיונות מבריקים ותבונות לחלוק עם העולם שלא מתחשק לו לפתוח בלוג, אז מוציא לאור ספר לעזרה עצמית בכריכה רכה וירוקה (כי הרופאים טוענים שזה מרגיע.) וכו' וכו'. בנוגע לוודסטוק, זה מדהים. אומנם אני נוהגת להביט על זה מנק' מבט צינית, כי 'מלחמה זה רע' לא בעל משמעות רבה יותר מאשר 'שלום זה משעמם', אבל להיות שם.. גם אם הרעיון העמוק ביותר שאני מוציאה משם זה שהלוואי שכולם חטפו זיבה בסוף. אבל זאת רק אני. הו, וודסטוק.

jazzis

New member
האם יורשה לי...

להניח כי בהיותך ליידי (גם את) הדווח על גילך בפרופיל הוא מרוחק במידת מה מהאמת ההיסטורית? אם אכן כך, אוכל במידה מסויימת להבין את עומק הציניות (בה את מודה בעצמך) - ואם לאו - אוי ואבוי - מה תעשי שתהי גדולה? אדם בידידות ובחיוך כמובן....

meindelbium

New member
יש אדם שלא פתח בלוג../images/Emo12.gif?

השוק התדהמה והכוכב נולד שדולק ברקע עוד מהחדשות זה מכה כל האנשים שלא יודעים לכתוב וכותבים אבל אין לי מה לדבר אז..אני אלך לנגן לא שאת זה אני יודע לעשות אבל זה כיף גם גשאתה לא הנדריקס/ג'יי די סאלינג'ר-שיגלו-אמן-עוד-ספר-שלו-באיזה-עליית-גג-נידחת

meindelbium

New member
3 כלים:

חשמלית-שנים 5 לה אקוסטית-מחנוכה שעבר ומנדולינה אותה ירשתי מבן דודי, לא למדתי עליה פורמלית אבל אני מנגן עליה דרך טאבים שמצאתי למנדולינה דברים כמו הקרב על אברמור של לד זפלין ואייריס של הגוגו דולז

jazzis

New member
חביב... אכן, אבל...

הוא ראשוני מאוד והשני מגדיר את הסיגנון הפסיכדלי של הלהקה הרבה יותר טוב. מאחר ושני האלבומים הם על דיסק אחד - זהו צמד חמד בלתי נפרד.. לא לשכוח כי מדובר בגירסה א' של הלהקה - החל מ-3 זו היא להקה אחרת לגמרי... אדם

למעלה