ספרד

שרון58

New member
ספרד

באוקטובר אני נוסעת לספרד, נהיה בערים הגדולות מדריר וברצלונה ובעוד כמה קטנות, יש לכן מושג אם יש שם בגדים במידות גדולות, ואם כן איפה או איזו רשת. תודה

הו ברצלונה ברצלונהההה

יקירתי, כולי קנאה, הייתי שם פעמיים ש4 חודשים האחרונים ולא מספיק לי :) כעיקרון... מצב הבגדים שם למידות הגדולות הוא בכי רע. בברצלונה רובע השופינג הוא בעיקר ברובע הגוטי, לצערי לאחר בדיקה מקיפה ברוב החנויות שברובע גיליתי שהמידות שם מגיעות טופ ל44! ההתנחמות היא ברשתות הגדולות כגון H&M, C&A ועוד כמה בזארים שהצלחתי לראות שם את המידות 48 מתנוססות להן. אם את מעל מידה 44 רוב הסיכוייים שאין לך מה לחפש בZARA וMANGO (אני אישית התגמשתי על חצאית מתרחבת בZARA במידה 44 איכשהו). בכל אופן, אל תוותרי, אולי בכל זאת יש איזה חנות או 2 שכן מחזיקות מידות גדולות ואני פספסתי! תהני לך וטיסה נעימה!

silvey

New member
לינוי,את צודקת ויש גם חנויות של...

"מרכס אנד ספנסר"...C&A די גדולה יש ליד הכניסה ל"ראמבלאס" רחוב אחד ליד מהככר המרכזית איפה ששוכנת חנות הכל-בו הגדולה "אל קורט אינגלז", שבה גם אפשר למצוא מעט פריטים במידות גדולות. אם תתיאשי וגם תהיי רעבה!!! תרדי לסופרמרקט של הכל-בו בקומה התחתונה, יש שם נקניקים משו-משו...ובכלל..זה בברצלונה. במדריד יש את "המשולש", אלו הרחובות שמסתובבים בהם, אחת הצלעות של המשולש הוא מדרחוב עם הרבה חנויות וגם חנויות כל-בו גדולות. תעשי חיים.

איזה כיף לך, גם אני הייתי אמורה

לנסוע חודש הבא , אבל לצערי הרב זה התבטל!
בכל אופן אני רק יודעת שממש יקר שם , אז תכיני את עצמך לזה ואת הארנק שלך ! ממממ...יש מקום במזוודה?!?
תעשי חיים!

למעלה