ספי תתחיל מלחמה

Sefy

New member
לא, ואני גאה בזה

לא משרת אינטרסים של אף אחד אחר, ולא מתכוון לשרת פוליטקאים שדואגים לתחת שלהם (ימין, שמאל, למעלה למטה! כולם שקרנים) ולא רוצה לשרת מדינה שהאזרח בה, הערך שלו שווה לאפס. כן, היהדות מביאה בהפוכה, ידעת שזו דת שבנויה על הגזע העליון ? בדיוק כמו הגרמנים, רק בהבדל שאנחנו סנובים והם רצחו בשביל זה. איך מוכיחים ? אל תתחתן עם "גויה" למה הילדים שלך לא יהיו יהודים! או היהודי ה"קדוש" בעוד ה"גוי" הוא לא! היהודי! העם הנבחר! סנוב שחושב את עצמו יותר מידי.

Sefy

New member
מעניין איזה מוח חד-דרך יש לך

קודם עניין אותך אם שירתתי, ומכיוון שהדבר היחיד שמעניין את הישראלי זה אם שירתו או לא שירתו, אז אחר כך תבוא השאלה (אתה סרבן?) אז הנה, פה נדפקת! אף פעם לא אמרתי לא חוץ מלהתנדבות! לידיעתך, הצבא המפגר שאתה בטח כל כך גאה בו, הרופאים המדהימים שלו הרסו לי את הגב והצוואר (אחרי כמובן שהם לא קלטו שאני לא בריא מספיק בשביל קרבי וניסו בכוח) ואז עוד יש להם את האומץ לומר לי: אתה יכול להתנדב כמובן!
אז לא, אני לא סרבתי, אין לי גם פרופיל, כי הייתי בסדר עד שהרופאים של הצבא המחורבן שלך הרסו לי את הבריאות בניסיון להכניס אותי לקרבי שמראש אמרתי שאני מעדיף כלא על קרבי. אז הם אלו שעשו את הנזקים שאני עכשיו חייב לחיות איתם כל יום ואני מאחל שיקרה להם מה שהם עשו לי! אז הנה לך! אני לא סרבן, שוחררתי כחייל משוחרר בלי פרופיל עם אפשרות להתנדב! עם גב וצוואר שדפוקים לכל החיים!

deathcaster

New member
boo hoo hoo

בואו נעשה קבוצת תמיכה לספי קצת קשה לי להבין , איך אם עוד היית מלש"ב , הייתה נגיעה לרופאים צבאיים " להרוס לך את הגב והצוואר , הרופאים לא עשו לך שום נזק , אם אתה כ"כ עומד על שלך , מדוע נתת פתח לרופאים שיעשו לך מה שאתה לא רוצה ? קצת לא הגיוני הסיפור ה"קפקאי" שלך ! עם 11 שנות נסיון רצופות בצבא נשמע לי קצת מופרך !

Sefy

New member
בוא נעשה לך קבוצת תמיכה אולי ?

כי אתה פולט שטויות אחת אחרי השניה. מענייו את הסבתא שלי אם אתה מאמין לי או לא! לי יש עובדות. ומדוע נתתי פתח לרופאים ? כאילו ויש לי הרבה ברירה במדינה הזו! אז יש לך 11 שנות ניסיון! בוו הוו! בוא נשתחווה לפניך מר כבוד קלינגוני! אתה מכיר כל דבר שקורה לכל אחד נכון ? תפסיק לדבר שטויות כבר, הגזמות שלך מראות כמה כבוד אתה יודע להראות. ואני לא צריך את התמיכה שלך ולא את הרחמים שלך, שמור אותם לעצמך! יחד עם הכבוד שלך, כי בכל תגובה שלך זה רק מראה כמה פחות ופחות יש לך לאנשים שלא מסכימים עם הדעות שלך ויש להם ניסיון חיים אחר משלך.

אודו

New member
טבע

דבר יפיפה לכל הדעות גם לאדם יש טבע. הטבע שלו זה לתרץ תרוצים: לא היה לי, לא ידעתי, לא שמעתי, לא ראיתי. במקום לתרץ תירוצים על רופאים תמוהים שהרסו גב (? איך הם הרסו אותו? הם באו ודפקו עליו?) או על הפרופיל או ככה וככה, תגיד פשוט: לא רציתי להתנדב ולהגן ולשרת מישהו אחר לשם שינוי. אני עצלן שחושב על עצמי. אמרת בעצמך: "אמרתי להם שאני מוכן להכנס לכלא מאשר קרבי" או "לא הסכמתי להתנדב" שזה בכלל לא בצבא אלא שרות מדיני. אז מה אתה מקשקש? אתה סרבן עלוב ואנוכי! בנוגע לתעסוקה: כמו ש"משליך המוות" אם זה שמו בעיברית היפה אמר, מה נראה לך, ששם תלקק דבש? פה אתה מקטר ושם תקטר. "הבוס שבר לי את הגב" הכיסאות המטופשים האלה, הרסו לי את הכבד" "לעזאזל הבורקסים האלה, פגמו לי בראיה". אני פטריוט ואני גאה בזה! אז יש ישראלים חרות. יש אז יהדות סנובית. כן אז אני חושב שכל מי שעצלן וסרבן הוא אפס. ב ה ח ל ט "הייתי מובטל חצי שנה ולא קיבלתי כלום" למה מגיע לך משהו? מה כבר עשית שמגיע לך? בארה"ב היית מקבל אבטלה? לא! בניו זילנד אולי? לא! אז במקום לספר מעשיות כמה טוב בניו זילנד וכמה חרא פה, תארוז ו... בבבבבבבבבביייייייייייי

Sefy

New member
גם אתה מדבר שטויות עכשיו ?

שמעת על בדיקות צבאיות לבריאות ? כן, אז אני עברתי 8 צווים רק כדי להגיע לבדיקות מסריחות, שהאחרונה הייתה בדיקת גב וצוואר והרופא גרם ללחץ חזק מידי ודפק לי חוליה. אז אין לי "פרופיל" ואני לא "סרבן" למרות שהיית שמח אם זה היה ככה. כי הם נתנו לי צו שיחרור אחרי זה! וכשאתה תהיה עצלן כמוני נדבר! עד אז תפסיק לדבר שטויות של ישראלי מגעיל טיפוסי שרואה רק מה שנמצא מול העיניים שלו! אתה לא יודע לקרוא כלום ? מילים עוברות מעל הראש שלך ? זו לא השפה שאתה כל כך אוהב ? עברית ? תלמד לקרוא! אתה פטריוט ? או שאתה אידיוט שעושה מה שאומרים לו בלי לשאול שאלות ? אז אם אני אפס, אתה אפס מאופס! למה מגיע לי ? כי לצערי אני חי פה ללא רצוני! כבר על החרא שאני אוכל פה צריך לקבל אבל אתה יודע מה ? לא רוצה שהמדינה תתן לי מה שלא מגיע לי! אני רוצה את כל הכסף שאני משלם לביטוח הלאומי וכל החראטה הזה שהולך לכיס האישי שלהם! אני רוצה את זה בחזרה! זה שלי! לקחו את זה ממני על עבודה שאני עשיתי! אז כשתגמור את החיים שלך בפיגוע כמו היום, נראה כמה פטריוטי תהיה! כי לי נמאס לשרוד את הפיגועים האלה! אתה אוהב לחיות בחרא ? תהנה! אתה אוהב שדופקים אותך כל החיים ? תהנה! חושב שאתה עוזר למדינה בפטריוטיות שלך ? תמשיך לחיות באשליות! אני אצחק עליך כל יום על כמה שהמוח שלך כל כך קטן שאתה לא מסוגל לראות שום דבר שלא מכתיבים לך לעשות.

deathcaster

New member
i couldn't help noticeing your pain

why won't you share it with me ? ועכשיו ברצינות ספי אתה מריר מאוד אין שום דבר כאן שאתה יכול להגדיר אותו "כטוב" ?

Sefy

New member
אני הפסקתי להיות מריר מזמן

מה אני יכול למצוא טוב בארץ ? המממ... יש פה אנשים טובים, לצערי אבל לא הרבה.

אודו

New member
תראה...

הגבתי קצת בתוקפנות, לא התכוונתי לפגוע. אם זאת אני עדיין חושב שאתה טועה. אני לא אפרט כי אני כבר רואה שאין דרך להסיט אותך ממסלול המחשבה השגוי (לדעתי) שלך. בקיצור אני לא יענה יותר בשרשור הזה לשום הודעה ואני מקווה שגם אתה לא וגם זהר לא. זה ויכוח בלי טעם. אבל רק לארכיון, אני חושב שישראל זה המקום הכי טוב שיהודי יכול לחיות בו.

Sefy

New member
זכותך לדעתך, כמו זכותי לדעתי

אין לי שום דבר נגד מה שאתה חושב שנכון, אתה פשוט צריך להבין שלא כולם חושבים אותו דבר. אני אישית לא חושב שזה המקום הכי טוב. זו דעתי וזכותי לחשוב כך ולעשות מה שאני חושב בלי שיתקיפו אותי על זה.

deathcaster

New member
חחחחחחחח

"משליך המוות" - זו פעם ראשונה שמתרגמים זאת כך אבל להבא קרא לי זוהר ידידי

deathcaster

New member
ספי יש לי רק משפט אחד להגיד לך

אינני יודע באיזה עולם אתה חי ! לגבי היהדות והדת - אין לי מה להגיב כי אני לא אכנס איתך לזה , יש הרבה ממה שאתה אומר שלצערי הוא נכון ואנשים יותר מדי עוורים מכדי להבין זאת אבל לגבי המעבר לניו זילנד ? אני לא צריך לעבור לניו זילנד בשביל הסיבות שאתה רוצה לעבור לשם , יש לי את הכל כאן

deathcaster

New member
עוד קצת פלפולים

"מפלט ? כן, אתה יכול לקרוא לזה כך, מפלט מהעולם שאוהב לשנוא, מפלט מרעות לב, (דרך אגב, ידעת שזו נחשבת לארץ הכי נחמדה לאדם חדש ?) מפלט מחיי פחד מפיגועים, מפלט מחיי עבודת פרך עם תשלום שאי אפשר לחיות ממנו. כן, אני מוזר, אני רוצה לחיות בשביל לחיות ולהנות מהחיים שלי, ולדבר עם אנשים שיודעים לדבר כמו בני-אדם ומתנהגים עם כבוד אחד לשני. אני אשם בזה." מפלט מרעות לב ? - אני בטוח שתמצא את זה בכל פינה הכי נידחת של העולם התירוץ הזה נפל מפלט מחיי פחד ופיגועים - בחייך ספי ! היום היה פיגוע בעירק , לכל הרוחות , יש מקום שמחוסן בפני פיגוע היום ? חיי פחד ? אם אתה פחדן , תהייה פחדן בכל מקום , גם אם תהייה ב-STASIS גם התירוץ הזה נפל "מפלט מחיי עבודת פרך עם תשלום שאי אפשר לחיות ממנו" - נראה לי שאתה תקוע במקום העבודה שלך ושרוי ביאוש עצמי - תתפטר , תחתום אבטלה , או לחילופין , תלמד משהו בערב , תתקדם ! עבודת פרך ? - תחפש עבודה אחרת תשלום שאי אפשר לחיות ממנו ? - אולי אתה לא מתכלכל נכון ? " כן, אני מוזר " - כן אני מסכים !
"ולדבר עם אנשים שיודעים לדבר כמו בני-אדם ומתנהגים עם כבוד אחד לשני" - לא מצאת את האנשים הנכונים , ואם אתה תתנהג בכבוד לאנשים הנכונים אתה גם תקבל כבוד בחזרה , אבל לפי התנהגותך בפורום , אתה די מתנשא , כנראה יש לך בעייה עם כבוד , ואולי באמת לא הכרת את האנשים הנכונים ! " אני אשם בזה " - כן לדעתי אתה אשם בזה !

Sefy

New member
פילפולים זה סתם תשובות התחכמות

אתה פשוט זה שלא מוכן להתמודד עם המציאות, אני מעדיף לחיות ולהנות, ואתה מעדיף לסבול, שיהיה לך לבריאות. אני לא מעוניין לגור במדינה שטרוריסטים משתחררים מהכלא בשביל "שלום" ועזוב אותך מהשטויות שאתה מדבר, איפה היה פיגוע בניו-זילנד ?? הערבי הראשון שיתפוצץ והם מרוקנים את כל המדינה מהם בלי לעניד עפעף! זה לא כמו בארץ שלאף אחד לא איכפת! שם האזרחים זה הדבר הכי חשוב למדינה! כן, תתפטר, חפש עבודה אחרת, מילים גדולות יש לך, אני חושב שאתה יודע מה המצב בשוק! ותחתום אבטלה! בטח! וישר נותנים לך את הכסף! אני מניח שגם את זה אתה לא יודע! אני כבר הייתי מובטל חצי שנה, לא קיבלתי כסף ולא מצאו בטיח! וכן, עבודה שאפשר לחיות ממנה, במדינה שאי אפשר לחיות בה! אתה גם לא מודע כנראה לכמות העסקים שנסגרים פה. כמובן, אני מתנשא, ויש לי בעיה עם כבוד, אומר הרבה מהאדם שקורא לבנות הפורום זונות, אפילו בתור בדיחה! אולי כשתיהיה פסיכיאטר, השטויות שפלטת פה כרגע יאמרו לך משהו, כי אתה יותד מתנשא ממני. וממש לא מודע למציאות!

deathcaster

New member
ספי אדם מאוד מציאותי

הערבי הראשון יתפוצץ בניו זילנד והם מרוקנים את כל המדינה מהם מבלי להניד עפעף - כן בטח ! אתה בטח צודק , יש לך אילו שהם תקדימים ? give me a break איפה היה פיגוע בניו זילנד ? אף אחד לא העלה בדעתו שה- 11.9 יקרה אף אחד לא העלה בדעתו שהפיגוע בבאלי יקרה זה שלא היה פיגוע בניו זילנד , לא אומר כלום אתה יכול לעבור גם לאלסקה או אנטרקטיקה - שם אין פיגועים ולגבי תעסוקה - אני מניח שבניו זילנד מחכים לך עם המפתחות של הדירה והמכונית איך שתנחת מהמטוס נכון ? קשה בישראל , בודאי שקשה ! אבל אל תחייה באשליות שבמקום אחר זה גן עדן , ובמקרה אני מכיר את החיים DOWN UNDER אז שלא תחשוב שאני חי בחלומות , ללקק דבש לא תלקק שם, אלא אם כן יש לך דוד מיליונר שם תאמין לי שאני מודע כמוך אם לא יותר ממך למצב בארץ , אבל אותי לימדו שאם קשה אז צריך להתמודד עם זה ולא לברוח ! פסיכיאטר אני בטוח לא אהייה , אך על טבעך כבר עמדתי , ידידי אולי פלטתי שטויות אך אלו שטויות שעל תוכנן אני מניח שרוב הפורום יסכים איתי . אני מתנשא יותר ממך ? יכול להיות , אבל אני מניח שרוב הפורום יסכים איתי שאני יותר מציאותי ממך אגב אשמח לדוגמא ממך , מדוע אתה מגדיר אותי ליותר מתנשא ממך ? והדוגמא של הבנות בפורום היא לא דוגמא , זו הייתה טעות ועליה ביקשתי סליחה באופן פרטי ממי שהיה צריך לבקש סליחה . בעייה עם כבוד ? אתה ממש לא מכיר אותי , בקטעים של כבוד אני כמו קלינגוני !

Sefy

New member
ברגע שנמצאת לי עבודה שם

האדם שסידר לי את הויזת הגירה הוא שר ההגירה לשעבר של ניו-זילנד, והוא זה שמסדר לי את העבודה שם. אז ברגע שהכל יהיה מוכן (יכול לקחת כמה חודשים, אני מצפה לזה) אז אני עובר.

tivol man

New member
טפאל...שמחה על המלחמה../images/Emo35.gif

כי אני אישית נדהמתי טיפה...

למעלה