ספי תתחיל מלחמה

deathcaster

New member
ואם הם חברות בפורום

אז הם מתנזרות ?! ......לא נראה לי בכל מקרה לא צריך לקחת אותי כ"כ קשה הרי אני סתם מתלוצץ ! lighten up dude וזו לפחות הפעם השלישית שאני רואה את התמונה הזו כאן בפורום , כך שאני יודע

bewiched

New member
היי, אחת מהן זו אני,

ואני יכולה לכסח לך את הצורה- ניסיון של 10 שנים בלחימה משולבת+שנתיים בקארטה דו

deathcaster

New member
ואני אמור לפחד מזה , חמודה ?

זו הייתה ממש תגובה של גבר שפגעו לו באגו
אבל אם להגיב לך באותה צורה : כל שנות הלימוד שלך שוות לקליפת השום אם האקדח שלי יפעל בכיוונך אפילו פעם אחת , נכון ? אז אין לך מה להשוויץ אם את 10 שנים עברת שטיפת מוח על עליונות הנפש לעומת הגוף , צורות בלט יפני/סיני שנקרא " קאטה " , וצרחות לא מוסברות שיכולות גם להיות חלק מסדנת " טיפול בזעם " ואם להגיב לך בצורה יותר מתורבתת : יקירתי , היום הוא יום הולדתי , לכן אני במצב רוח די טוב ואודה לך אם תסכימי לפגישה פרטית בינינו , בה נוכל לשוחח ארוכות על הסוגייה בגינה תקפת אותי ואיימת עלי , נושאי מד"ב שונים , נבכי " מסע בין כוכבים " , מסתרי הזמן הבין כוכבי , שקיעה של שמש הנושקת לאיטה את קו האופק , ריחות פרחים , אהבה , וכל נושא העולה על רוחך הענוגה אני בן 29 ושעה , בשל למערכת יחסים חדשה ,בלונדיני , עיניים כחולות נראה טוב , סטודנט לעתיד בטכניון , בעל כושר ביטוי ( כפי שאת רואה
) , בעל חוש הומור אם כי לא חוש הומור המוערך ע"י כל , אוהב לתקן שגיאות כתיב , רק על עצמי לספר ידעתי , צר עולמי כעולם נמלה ... לא שותה , לא מעשן ולא משחק סנוקר !!!! שלך רומנטיקן חסר תקנה

Bones McCoy

New member
../images/Emo31.gifגבר יצאת חנון...

אבל חנון זה בסדר...אתה בחברה טובה. יצאת גם אדיוט מושלם אבל כפרה...יומהולדת שמח
יש הומור מתוחכם ויש הומור רדוד, שלך היה מתחוכם אבל ירדת לרדוד... לאף אחת לא מגיע להקרא זונה גם לא בצחוק, בטח לא בפורום הזה...יש מספיק פורומים אחרים שיקבלו הומור כזה בברכה. תהיה בנאדם ותודה שהגזמת, תלחצו ידיים ו.. Second star to the right and strait on till morning

Esmena

New member
וזה גם היה עם שגיאות גופים.

(אני שרמוטה,אני אמורה לדעת!
)

Bajoran Priest

New member
חביבתי

<בקול של ותיק קרבות של הפלמ"ח> אני עוד זוייכר ימים שבהם הפורום היה מעניין אפילו *בלי* שמישהו יתחיל להתווכח עם ספי, הפלא ופיילא. אני אפילו זוייכר ימים שבהם היה מעניין לפני שספי היה פה(נו אופנס). ואל תשאלו, בצעירותי סופר לי שעוד טרם ימי פה בפורום היה מעניין למדי. (נו, השומר ואלה).

Sefy

New member
רק רגע פה!! היו חיים לפני ?? ../images/Emo12.gif

הרומז אתה שאני הורס ורומס את הפורום ? (רוצה להצטרף ?
) אלו מילות קרב אלו! הגן על עצמך! והתמודד עם היצור הגרוע ביותר בתבל! העו"ד שלי

Bajoran Priest

New member
אני רמזתי כך? <מתמם>

אגב, העו"ד שלך לא מפחידני ! גם פה בפורום יש לנו עו"ד(או עו"ד טו בי) שיכול לקרוע לשלך את צורתו! צמי, החלץ לעזרתי ! (הממ, נראה לי שהוא בחו"ל...) חכה, חכה, שהוא יחזור לארץ! (טם טם טם)

Sefy

New member
עד שהוא יחזור! אתה כבר תהיה מאחורי

הרבה סורגים של ביה"ס התיכון! כן כן! נחזיר אותך להתחלת ביה"ס! היש עונש גרוע מזה ?

Bajoran Priest

New member
../images/Emo5.gifלאא ! ../images/Emo5.gif

אתה לא תעשה לי את זה נכון, איש חביב? הממ...המממ... קירק הוא אחלה ! TOS שולטים! המממ..המממ.... בונז הוא המלך, בונז הוא המלך ! הו, הא, מי זה בא, ספי נשיא הפדרציה הבא ! הו, הא, מי זה בא, רובוטריק בתוך ספינה.

Sefy

New member
טוב טוב, אני לא אהיה עד כדי כך אכזר

אבל מה אתה אומר שהאנטרפרייז הבאה תהפוך צורה לרובוט ?

Bajoran Priest

New member
לא, לא

זה דווקא נשמע כמו רעיון נחמד ל"סטאר-וורז הטרילוגיה החדשה: האימפריה חוזרת שוב בשנית 4" :)

Sefy

New member
../images/Emo6.gif

תראה, לי יש גרסת שילוב בין סטאר טרק TOS ל TNG ורובוטריקים! הרי ספוק אומר שויג'ר בה מכוכב רחוק מאד של מכונות חיות (זה לא נשמע כמו סיברטרון ???) והנה הבורגים הם בטח ניסיון של מגהטרון להשתלט על העולם

למעלה