|בעד| גם אני חושב ככה.
J just dandi New member 16/1/08 #35 גם לי../images/Emo45.gif זה כאילו אם מסתכלים על כל דבר לחוד היא כן יפה. עיניים יפות, שפתיים עבות וטובות, אף חמוד. אבל השילוב של הכל ביחד באותו פרצוף.. פשוט לא.
גם לי../images/Emo45.gif זה כאילו אם מסתכלים על כל דבר לחוד היא כן יפה. עיניים יפות, שפתיים עבות וטובות, אף חמוד. אבל השילוב של הכל ביחד באותו פרצוף.. פשוט לא.
ע עמי1986 New member 21/1/08 #50 מעל השפה העליונה יש ניפוח קל..... אולי זה מה שהציק לך...ולמי שאמרה עצמות לחיים תסתכלי על התמונה ה5 יש לך אותם בבולט....
מעל השפה העליונה יש ניפוח קל..... אולי זה מה שהציק לך...ולמי שאמרה עצמות לחיים תסתכלי על התמונה ה5 יש לך אותם בבולט....
1 1Unicorn1 New member 16/1/08 #13 תמונות נהדרות אבל לא אהבתי את התקריבים על הפנים שלה, בתמונות הכוללניות הפנים נראות יותר טוב. אחלה עבודה! אה, ובחיים לא הייתי נותנת לה 16..
תמונות נהדרות אבל לא אהבתי את התקריבים על הפנים שלה, בתמונות הכוללניות הפנים נראות יותר טוב. אחלה עבודה! אה, ובחיים לא הייתי נותנת לה 16..
ע עומרוושש New member 16/1/08 #14 תמוננה מדהימה ! חוצמזה תמונות התקריב פחות אהבתי.. ובתמונות הכוללות היא יצאה מדהיייים :] אחלה סט =]
ש שהשהשה1 New member 16/1/08 #15 לא אהבתי את הדוגמנית במיוחד לא כשהיא פותחת את הפה. דווקא כן הייתי נותנת לה 16. כל אופן, לא הרשימה אותי. אבל את הצילום אהבתי.
לא אהבתי את הדוגמנית במיוחד לא כשהיא פותחת את הפה. דווקא כן הייתי נותנת לה 16. כל אופן, לא הרשימה אותי. אבל את הצילום אהבתי.
H H o n e y המקורית New member 17/1/08 #40 ../images/Emo45.gif הוצאת לי את המילים מהפה. והיא גם קצת מזכירה לי את שריי גבעתי..
M MAsterpieCE RastA New member 16/1/08 #16 היא לא משעממת אבל הפנים שלה לא יפות לדעתי, השפתיים הורסות. אבל, זו בטח רק אני שחושבת ככה.
מ מזריקה מוזיקה 5 New member 16/1/08 #18 גבוהה היא לא נראת.. מישהו צריך להסביר לרוברטו שלא כל בחורה שחומה עם עיניים כחולות ושפתיים עבות כל כך יפה.... ויש לה סיכוי בתחום.. וזה כבר משעמם דייי... סילחו לי על העויינות...
גבוהה היא לא נראת.. מישהו צריך להסביר לרוברטו שלא כל בחורה שחומה עם עיניים כחולות ושפתיים עבות כל כך יפה.... ויש לה סיכוי בתחום.. וזה כבר משעמם דייי... סילחו לי על העויינות...
R ronzehavi New member 16/1/08 #30 לא קשה להבדיל בין סיליקון לטבעי ו... השפתיים שלה טבעיות לחלוטין. הבחורה ממש יפה לדעתי,צריך לתת לה עוד קצת לגדול.
לא קשה להבדיל בין סיליקון לטבעי ו... השפתיים שלה טבעיות לחלוטין. הבחורה ממש יפה לדעתי,צריך לתת לה עוד קצת לגדול.
ע עמי1986 New member 21/1/08 #51 לך תשכנע אנשים שעד היום חושבים.... שאנג'לינה ג'ולי שמה סיליקון בשפתיים...