ספיר לרוברטו

just dandi

New member
אממ

תמונות יפות את הדוגמנית לא אהבתי.. משהו בפנים שלה גס ומציק כזה...באיזור הפה.

mid18

New member
התמונה הראשונה פשוט מעולה אבל-

קצת מוגזם פה ההיצר הקפים במיוחד ברגליים. אתה אוהב לעשות את זה וזה טוב לדעתי התמונה נראית מדהים אבל מי שמתעמק ממש רואים שזה מאוד לא טבעי. חבל לדעתי היית צריך להצר טיפה פחות.

עד כמה שהבנתי

בבוקים מהסיגנון הזה, שהוא מנסה להוציא את היופי הטבעי של הבחורה אז הוא לא יתעסק יותר מדי בפוטושופ....

Dirty Pumpkin

New member
אז דעתי..

קודם כל ללא שום ספק הצילומים נהדרים! אני חושבת שאיפור דווקא מוסיף לצילומים שלך :) אני לא יודעת למה הרוב פה לא אהבו את הדוגמנית. אני אישית חושבת שיש בה משהו מאוד יפה, והשפתיים שלה מדהימות! בחיים לא הייתי מביאה לה 16, לדעתי זה קצת מעבר לגיל שלה אבל איך שנוח לה עם עצמה.

videokid

New member
חשבתי שפרסום בפורום אסור... מעניין...

העיקר שגם את המודעה מהלוח הורדתם לי כנראה שאתם ממש לא בעד קצת תחרות, גם אם זה לטובת האנשים בפורום. מנהלים- יצאתם מושחתים, ובטח גם תגובה זו תמחק...

Kewen

New member
לא ברור מה אתה מנסה להגיד

זאת הפקה, לא פרסום. בלוחות מפורסמות מלא הודעות של צלמים ושל כל סוגי אנשי המקצוע, כנראה לא העלת נכון. חוץ מזה עמירם בן ישי לא מנהל פה, לכן אני לא מבינה מי יצא פה מושחת ואיך. ובנוסף להכל, אתה לא משרשר במקום הנכון, מה זה קשור לשרשור של עמירם? תכתוב הודעות כאלה בשרשור OFF להבא. ואגב, אל תחמיא לעצמך, בישביל להוות לנו "תחרות" תצטרך לעבוד קשה :p

videokid

New member
עכשיו הכל מובן...

אסור לפרסם אבל מותר להוסיף לחתימה פרסום גלוי. אין בעיה, אני לומד מהר אני לא מחמיא לעצמי, נכון אני לא עובד עבור שוק האופנה אלא בתחום הטלויזיה אבל מצד שני אני לא מציין ושם כל עבודה שלי כאן. את יכולה לשאול את ליאת למשל על העבודות שלי, אני פשוט לא בא בגישה ישראלית שכולם קטנים ממני. שיהיה בהצלחה לכולם.

Kewen

New member
סבבה

שמחה שהכל ברור, בחתימה הכל מותר. אגב זה לא חוקים שלנו זה החוקים של תפוז. בהצלחה.

לפני שאתה מתחיל לתקוף

תפתח את העיינים ותראה שפרסמת מודעת דרושים בקטגוריית הפקת בוקים. ההודעה שלך הועברה לקטגוריית דרושים/דרושות ללא שכר וכרגע אני מצטער באמת שלא מחקתי אותה כי במקום להעריך את העובדה שאנחנו עובדים במטרה להעביר את המודעה למקום הנכון ובמקום לברר או לשלוח מסר ולבדוק אתה מעדיף לתקוף ולפגוע בשם הטוב של הנהלת הפורום. עם כל הכבוד אתה לא הראשון ולא האחרון שמציע הפקות בחינם לחברי וחברות הפורום בתמורה לתמונות ועם כל הכבוד יש עשרות אנשי מקצוע שחברים בפורום שרמתם גבוהה משלך ועושים בדיוק אותו הדבר אבל לא מנצלים את במת הפורום לפרסם את עצמם אלא משתמשים בלוח המודעות. להבא תגיב בצורה אחרת ואם יש לך תלונות שלח אותן במסר ואל תשרשר אותן בשרשור שאיננו קשור לנושא.

למעלה