ספירת מלאי

• פותח הנושא iliG
  • פורסם בתאריך

iliG

New member
יש פה מספיק למניין ... אפשר להתחיל?

מיכל , צריכה הזמנה מיוחדת ? :)

PurpleGoat

New member
מה, אני? ../images/Emo9.gif

טוף, אז אני מיכל, מנתניה הרחוקה (יש האומרים הלא רחוקה מספיק) ("אנחנו אוהבים אותך מיכל *חיבוק קבוצתי*
) בת 17, ומתופפת בלהקה פיקטיבית שכוללת אותי, את הדלת של המקלט ואת השכנים שנכנסים בצעקות מדי פעם.. ואתם תאלצו לסלוח לי אם אני קצת מעופפת בשבוע-שבועיים הקרובים, יש לי פרוייקט סיום להכשל בו

אוהבים אותך מיכל../images/Emo24.gif../images/Emo142.gif

*ראית גם עזרא נדחף לחיבוק..* ויש אומרים שאת לא גרה קרוב מספיק...
ד"א מתי את הדלת של המקלט והשכנים מתחילים להופיע

PurpleGoat

New member
ברגע שהסימנים הכחולים יעברו ../images/Emo122.gif

ובכלל, מי האדיוט שמאכסן קלשונים במקלט? אה, כן...

elad2040

New member
הממ...

אלעד, מקיבוץ עין חרוד. מנגן בגיטרה ובס בהרכב מקומי חסר שם (נוטה לקבל שם אחר בכל הופעה). -כמה בסיסטים צריך כדי להחליף מנורה? -עזוב, כל מה שבסיסט עושה פסנתרן יכול לעשות ביד שמאל.

seafox

New member
בקשר לחתימתך...יש גרסה אחרת..

כמה באסיסטים צריך בשביל להחליף נורה? אף אחד..הגיטריסטים עושים את זה.

PurpleGoat

New member
כמה מתופפים צריך בשביל להחליף נורה?

האמת.. אינ לי מושג =)

iliG

New member
צריך 5 מתופפים !!!!!!

אחד כדי שיחליף וארבעה שיסתכלו ויגידו איך דייב ווקאל היה עושה את זה יותר טוב ........

iliG

New member
בקשר לחיתמתך ........המשך .......

מה ההבדל בין פסנתרן לאלוהים ? אלוהים לא חושב שהוא פסנתרן .........

seafox

New member
חחח....

מישהו אבל זוכר כמה גיטריסטים צריך בשביל להחליף נורה?

PurpleGoat

New member
גיטריסטים לא מחליפים נורות

הם משאירים את זה לבסיסטים ולמתופפים =)

קצת באיחור../images/Emo3.gif

-כמה מתופפים צריך כדי להחליף נורה? -20, אחד מחזיק את הנורה ו-19 שותים בירה עד שכל החדר מתחיל להסתובב. אני טל, מהוד-השרון, קצת מנגן על גיטרה, קצת שר, בן 25 בסוף החודש
יכול להיות שבקרוב אני אהיה בהרכב בלוז-רוק (אני רוצה שזה יהיה משהו כמו Mad Season) ומחפשים בסיסט/ית.

iliG

New member
צריך רק גיטריסט אחד :)

גיטריסט אחד שיחזיק את הנורה ............... כי גם ככה העולם מסתובב סביבו .............

iliG

New member
לכל בעלי הלהקות פה -

אם יש לכם מוסיקה באינטרנט אז שימו קישור :) ואם אין לכם , אז תגידו ........ יש פתרונות ........

dreamhole

New member
הנה גם תורי מגיע....

אז ככה, אני חדשה כאן, סמויה מזה מספר שבועות ויוצאת לפומבי כאן ועכשיו. טוב, אני לא בלהקה, אך אני מייצגת את הלהקה בו חבר בעלי היקר. להקת dreamhole נולדה בחיפה לפני כשנתיים, עברה מספר גלגולים וכעת היא בהרכב הסופי ןהמגובש שלה לקראת סיבוב הופעות. dreamhole מנגנים רוק אלטרנטיבי מקורי באנגלית. ההופעה השבוע בג'פטו, עמק האלכוהול, צומת קרית-אתא ב-22:30. כניסה חינם. ניתן לשמוע דוגמא אחת בינתיים באמברוזיה , ולהציץ באתר הבית של הלהקה. מאוד שמחה להיום פה כרמית

למעלה