ספירת מלאי

• פותח הנושא iliG
  • פורסם בתאריך
גם אני

אני עדי (מה אתה אומר) בן 27. בא מהרבה עולמות מוזיקליים. השתתפתי בכמה הרכבים בעבר, ואז הייתי כמה שנים בחו"ל וכשחזרתי לארץ לא מיהרתי לחזור לבמה. בכל אופן, בשנה האחרונה דווקא התחלתי לטפטף בחזרה ועכשיו ניתן לשמוע אותי בכל מיני מופעים, בחלקם אני גם במרכז! זה שלא הופעתי לא אומר שלא עשיתי מוזיקה. אני טוחן הקלטות ויצירה. וגם הוראה. זהו, אני מניח. בתור סיפתח

Boba Smith

New member
טוב דיי חדש פה אבל לא נורא :)

קוראים לי גיל, בן 14 מחיפה... מנגן על גיטרה קלאסית (מוגברת) בינתיים רק קלאסית עד שאני אחסוך לקניית גיטרה חשמלית נורמלית. מנגן בלהקה (לא מוכרת בכלל, כי בינתיים אנחנו רק מתאמנים) שנקראת Bad Hair Day.

PurpleGoat

New member
אז יש לנו בית.. ויש לנו עץ...

ויש אנשים.. עכשיו רק הודעות... =)

iliG

New member
בארץ ישראל ???????

לפי איך שהפורום נראה חסרים פה רק שיחים של מערבונים שיעופו בין האשכולות. שום דבר לא מעניין אף אחד. אני בעד שביתה !!!!!!

PurpleGoat

New member
הממ..

אוקיי.. אז עכשיו רק חסרים לנו עוד אנשים שישבתו.. ואז נוכל.. אמ.. לקשור את עצמנו למערכת תפוז?

iliG

New member
קשירות ??????

אנחנו בקושי מכירים.........תזכירי לי בת כמה את ?

PurpleGoat

New member
הממ..

אני באמת לא מבינה איך זה קשור..

אני גילעד

גיטריסט כרום22 ועכשיו בעל הרכב חדש (כרום התפרקו) ההרכב כולל סולן באסיסט מתופף כנר קלידן ואני. מנגנים רוק על כל סוגיו האפשריים הרוב באנגלית (בינתיים יש לנו רק שיר אחד
אבל יהיה טוב כולה חזרה שנייה. אני מנגן על גיטרה כמה שנים כבר על בס וכמה אקורדים על קלידים זהו בערך אז שלום לכולכם.

למעלה