ספירת מלאי

RossieL

Active member
ספירת מלאי

רגע לפני ש 2017 מסתיימת ו 2018 פוצחת למאה ה 21
בואו נעשה ספירת מלאי, נמיין וננקה ונחליט להיות טובים יותר בשנה הבאה.

dory141

New member
אמן ואמן

בכל מקרה, על דבר אחד אני שמח, שנתניהו צריך להתחיל לשלם על הארמון בקיסריה, אלא אם ברצונו להקדים את השהייה בכלא.

אבי בן 1231

Well-known member
פיספסתי הרבה דברים

לא קראתי על פסק הדין, לא עקבתי אחר דיוני בית המשפט וגם לא ראית או קראתי שהוגש כתב אישום

מה נרדמתי לזמן רב כל כך.
או אולי אתה הוזה

RossieL

Active member
תגובות לענין ולא לגוף!!

אם אינך מסוגל להגיב ענינית, אל תגיב.
את ההודעה הזו אני משאירה, אבל בפעם הבאה, הודעות שישאו מסר אישי לגולש יימחקו

אבי בן 1231

Well-known member
במקום אולי אתה הוזה, אתקן ל............................

האם הודעתך היא הזייה

La Milagrosa

New member
טוב. אני מתחילה.

ב-2017 נפרדתי מהסיאט לאון הישנה (מודל 2005) שחוותה איתי אירועים מכוננים בחיי במשך שמונה שנים תמימות, והחלפתי אותה בטויוטה אאוריס מודל 2014, בובה של אוטו, בנזין (ולכן המנוע שקט יותר ומאפשר לשמוע יותר טוב את המוסיקה שאני בדרך כלל שומעת בפול ווליום כי אני קצת חירשת). נורא רציתי אוטו אדום אבל היה רק בלבן. שיהיה, לא נורא. אה ויש לה מסך כזה שאני רואה מה קורה מאחורה כשאני מכניסה לרוורס. פצצה של אוטו, מתאים לנשים שלא יודעות לחנות ברוורס.
את פניה של שנת 2017 קיבלתי בארגנטינה, עם חברי הילדות של בעלי. היה שם קיץ כמובן, אבל באותו יום דווקא ירד מבול (רק מי שהיה בדרום אמריקה מבין מה זה מבול של קיץ שם). ראיתי בזה סימן ואות למזל טוב.
את 2017 התחלתי במקום עבודה קטן ופרטי שבו הייתי כמעט שנתיים, עם בוסית קריזיונרית ועבודה בשבת בבוקר (שזה מה זה באסה). במרס מצאתי משהו יותר טוב בכפר קטן וציורי עשר דקות מהבית. אבל כעבור שלושה חודשים פוטרתי כי בעל החברה החליט למכור אותה, והקונה רצה מישהו משלו בתפקיד. יום למחרת הפיטורין, למזלי, כבר הייתי בראיון עבודה במקום שאני עכשיו עובדת בו. הפעם חברה גדולה- ותוך שבוע כבר התחלתי לעבוד. לפני כחודש הודיעו לי שאני מקבלת גם קביעות, וגם העלאה קטנה במשכורת. זה לא דבר של מה בכך במיוחד שאני עברתי מזמן את גיל 40 (וגם את גיל 45).
ב-2017 עשיתי בוטוקס לראשונה בחיי, ואני מאד מאד מרוצה מהתוצאה. בקרוב אני עושה גם מילוי קמטים בחומצה היאלורונית.
ב-2017 נחסמתי כמה פעמים בפייסבוק (עכשיו אני חסומה לחודש) כי כתבתי שאין דבר כזה "עם פלשתינאי". טוב, הרי הם נורא דמוקרטים, השמאלנים. בתנאי שאתה חושב כמוהם כמובן.
בקיצור 2017 היתה אחלה שנה, ואני מקווה ש-2018 תהיה אותו דבר.

RossieL

Active member
2017 שלי

2017 שלי היתה בסה"כ שנה רגילה.
שנה שבה התפתחתי בעבודה,
השתדרגתי ברכב
[מ 2005 ל 2011],
חזרתי קצת לרכוב על אופנים,
רציתי לטוס לנופש בחו"ל [אבל דחיתי לאחרי החגים],
בורכתי בילדים ונכדים מקסימים,
ובסה"כ, שנה רגילה, שנה טובה ומוצלחת, טפו טפו טפו.

והנה מסתיימת לה 2017 ועוד רגע מתחילה 2018
ואני מאחלת לעצמי את כל שהיה לי שימשיך,
ואם ישתפר, הרי זה משובח.

והעיקר הבריאות!

אבי בן 1231

Well-known member
הקליטה הראשונית בארץ לא היתה קלה, אך .......................

מהר מאוד התאוששנו, שיפרנו בעשרות מונים את מצבנו הכלכלי,
לא מסיימים את החודש עם מינוס אלא עם עודף גדול.
קנינו מכונית פיז'ו 301 מודל 2014, תענוג בנהיגה.
עם המבט קדימה להמשיך ולשפר.

ruven7

Active member
התנתקתי מהוט,חיסכון חודשי של 60% על סעיף תקשורת וטלוויזיה

חזרתי לפרוייקט התנדבותי שיש בו תרומה לסביבה וסיפוק
ושיפרתי תכניות ביטוח רפואי תוך הרחבת ביטוחים בעלויות דומות למה ששילמתי קודם.לא צריך להגזים עם זה.

למעלה