ספירת מלאי

טורטיתת

New member
ספירת מלאי

האצבעות שלי מטילות בעדינות עושות לה נעם בגב, היא מגרגרת כמו גורת חתולים קטנה. היא נרדמת, ואני מניחה את ראשי עליה, הנשימות שלנו מתחברות, האצבעות ממשיכות לצייר על גופה. מושכת את השמיכה שנזרקה לה מתוך המיטה ועוטפת אותנו, הנר ממשיך לדלוק במערכת השיר כבר תם. אני שומעת את השקט, הוא נעים כל כך, שנים לא שמעתי אותו, אולי זה השקט שבי, אולי זה השקט שלנו. היא לא רואה היא רדומה ואני בוכה, דמעות מרטיבות אותי דמעות של סתם דמעות של הבנה, דמעות של תודה, דמעות של שקט. כל כך הרבה זמן חיפשתי, לא ידעתי מה לחפש, לא ידעתי איפה לחפש, פתאום מכלום זה בא, הריקנות כבר מלאה, יש שקט טוב. סוף השנה בדרך 2010 נגמרת, בחנויות עורכים ספירות מלאי, כמה נכנס...כמה יוצא... גם אני בתוך השקט הזה בודקת מלאי, שמות.. פנים... נכנסו אנשים לחיי, אף פעם לא יצאו. גם הרחוקים שעזבו אותי הם בתוכי, גם מהם למדתי קבלתי משהו, מאמינה שגם אני נכנסתי לחיי אנשים והשארתי דבר מה. עכשיו יש את השקט שלי איתה, השקט הזה בעצם הוא תוצאה של שנה מיוחדת שהייתה לי. מקווה שכל אחת תעשה ספירת מלאי עם עצמה ותמצא את השקט שבה.

פאמקי

New member
יקירתי

כמה יפה! ממש מרגש לקרוא אותך. מרגשת כתיבתך ומרגשת ההבנה שחברה שלי, מצאה את שנפשה ביקשה. עכשיו רק נותר להכיר את האשה שממלאת אותך, וגורמת לשקט.

ליאם63

New member
האמת , טורטיתת?

הצלחת לרגש גם אותי! והאמיני לי זה לא קל ... שיהיו לכן רק ימים של שקט ואהבה

ורק אחרי שחווים הרבה רעש

אפשר באמת להבין את עוצמתו וגדולתו של השקט... עד כמה הוא מבורך... תודה הרגשתי שאני נמצאת לרגע קטן, איתך ועם השקט שלך

אוססונה

New member
ספירת מלאי מוקדמת.

בוקרררררררררררר ראשית, אף אני נרגשתי מכתיבתך התמימה (השלמה). בעיקר משום "הנעימים והנעימות" בגב. שנית, שנה אחת בזוגיות, אינה מצדיקה "ספירת מלאי". אינך צריכה להתחשבן ולהגיש "דו"ח". תהני מהזוגיות, תמשיכי להנעים לה בגב, פה ושם תהפכי אותה "בטן אל בטן". אין החיים שלנו נמדדים בספירת מלאי כל כך מוקדמת. את יתר ההערות לכתיבתך, אני שומרת לעצמי.

כמה מרגשת שאת....

בתיאור הכל כך ציורי של התחושות שלך. מאחלת לך שלא יגמר לעולם. הזכרת לי את התחושה, אחרי יום רצוץ, מקלחת חמה וכניסה לתוך שמיכת פוך.....הרגע שבו הגב לאט לאט נשען על המזרן ומותיר את הכבדות של כלהיום מאחוריו.... ופשוט מרפה......תחושה שהכל בסדר עכשיו, אפשר לעצור ולנוח. להרפות.... שום דבר לא ישווה לתחושה שתיארת, אין בית יותר בייתי מזה. בעיניי. הגעת הביתה, כמה טוב לך.... "כמה טוב שבאת הביתה בית זה אומר כבר הכל היה לך חם, היה היה לך קר אתה עכשיו יותר מאושר כבר יותר מאושר". (כמה טוב שבאת הביתה- יענקל'ה רוטבליט)

../images/Emo24.gifריגשת אותי

אני אוהבת את הכתיבה שלך, את מצליחה להעביר את הרגשות והתחושות שלך בצורה חזקה. אני מאחלת לכן את כל הטוב ,השקט, הרוגע והאהבה שבעולם שנה אזרחית טובה לכן

למעלה