ספירת מלאי!

DotCom05

New member
../images/Emo204.gif אני ../images/Emo45.gif

שמכם: דותן גילכם: 17 מקום מגוריכם: ב"ש סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעינייכם: רק אחת?!? קשה..אממ..המוזיקה שבסדרה. וברוק..כי היא כוסית! חחחחח סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעיינכם: אין! מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא.. [בחרו לפי רצונכם]: אפאחד..אני בנאדם אוהב.

haley17

New member
../images/Emo45.gif אני

שמכם:גל גילכם: עוד שבוע 17 מקום מגוריכם: ב"ש סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעינייכם: היילי ונית'ן סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעיינכם:כריס קלס - הוא מעצבן מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא.. [בחרו לפי רצונכם]: אח שלי

Crazy Lala

New member
../images/Emo45.gif

שמכם:לילך
גילכם:14 מקום מגוריכם:חיפה סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעינייכם:רייצ'ל
היא מלכה,הטוויסטים בעלילה,בקיצור הכל
סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעיינכם:האמ...המונולוגים בסוף...הם נחמדים אבל...שונאת סדרות שמנסות ללמד לקחים
מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא.. [בחרו לפי רצונכם]:למה באלימות?
חג שמח ושנה טוב

D e l i l a h

New member
אנחנו 21!!! זה מ-ל-א

יאייי (= רק חבל שחצי ממי שכתב פה, לא כותב פה כ"כ הרבה כמו Miss Ocean שלא כתבה את שמה כמו לילך ועוד כמה אולי אבל בכל זאת (=

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gifאני

קצת בדיליי שמכם:דניאל גילכם:18 מקום מגוריכם:ר"ג סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעינייכם:כי זאת אחלה סדרה סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעיינכם:למה נגד?! מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא.. [בחרו לפי רצונכם]:לא יודעת

ayala65

New member
../images/Emo45.gif אני

שמכם: איילה גילכם: 17 מקום מגוריכם: חולון סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעינייכם: פייטון סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעיינכם: לוקאס מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא.. [בחרו לפי רצונכם]: תמי, מואעאע

למעלה