ספירת מלאי!

D e l i l a h

New member
ספירת מלאי!

שכל אחד שבפורום, כולל כל החסויים למינהם, שרשרו לפה - בכותרת:
אני [ו-ר-ק זה בכותרת] ובפנוכו ספרו לנו את: שמכם: גילכם: מקום מגוריכם: סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעינייכם: סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעיינכם: מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא.. [בחרו לפי רצונכם]: תודה ושלום.

D e l i l a h

New member
../images/Emo45.gifאני

טל 15 וחצי הוד השרון בגלל סופיה :p בגלל פיטון >_> כולם בערך?

ענבררר

New member
../images/Emo45.gifאני

שמכם: ענבר
גילכם: 16 וחצי
מקום מגוריכם: אשדוד
סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעינייכם: סופיה בוש
ובריאן גירנברג וטיילור הילטון
(כשהם מופיעים כמובן..)
סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעיינכם: צ'אד :-{
מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא.. [בחרו לפי רצונכם]: המורה שלי למתמטיקה

Alaithlos

New member
../images/Emo45.gif

רגע לפני שיעור, אז בקיצור; שרון, 18, משמרת.

TaMiRMo

New member
../images/Emo45.gifאני

תמיר . 15 עוד מעט 16. רמת-גן . רק אחת ?? הסדרה הכי טובה בטלוויזיה עכשיו ! אין סיבה כזאת . אמממ המורה למתמטיקה שלי .

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo45.gif

שמכם:ליאור
גילכם:15 וחצי
מקום מגוריכם:רמת גן והסביבה
סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעינייכם:כי זו תוכנית מדהימה
סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעיינכם: -
מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא.. [בחרו לפי רצונכם]:המורה שלי ללימודי א"י

xX DaNa Xx

New member
../images/Emo175.gif אני../images/Emo45.gif

שמי:דנה
גילי:עוד מעט 14
מקום מגורי:חסווי
סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעיניי:ג'יימס
סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעייני:רייצ'ל
מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא..אממ כל המורות חח

ליאני2

New member
../images/Emo45.gif

שמכם: ליאן גילכם:;13.5 מקום מגוריכם:מרכז .. סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעינייכם: סתם כי זה קיטצ'י ינחמד סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעיינכם: שצ'אד בהחלט מעצבן אותי מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא.. [בחרו לפי רצונכם]: לאפחד (הפתעה!).. אבל אם כן אז.. למורה שלי, ט'חחח רוצה להוריד לי נקודות בהיתנהגות.. בעעע עליה = )

אבירם 16

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo127.gif

אבירם 16 ותשע טבריה סופיההההההההההההההההההההה כמו שאמרו כל המורים בבית צפר

Ronyyyy

New member
../images/Emo45.gifאני

קצת לא פעילה בזמן האחרון.. שיהיה שם: רוני גילי: עוד חודש 15=] מקום מגוריי: פתחתקווה בעעע סיבה בעד מ"ב (מגרש ביתי): מפתיעה מחדש סיבה נגד מ"ב: חלק מהפרקים של העונה הרביעית היו יבשים. אדם להעיף לו כאפה: נמנמ..המורה לערבית!

LindZiv Cohan

New member
../images/Emo45.gifאני../images/Emo119.gif

שמכם: זיו גילכם: 16 מקום מגוריכם: פרדסיה סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעינייכם: סופיה
סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעיינכם: פייטון :S מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא.. [בחרו לפי רצונכם]: כל צוות ביצפר
כלא עשו לנו!

Dark and Twisty

New member
../images/Emo45.gifאני

שמכם:רוני גילכם:לא אומרת
מקום מגוריכם:מרכז סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעינייכם:ברייס, וברוק סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעיינכם:פייטון מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא.. [בחרו לפי רצונכם]:חברה של חברה שלי ואח שלי

Miss Ocean

New member
../images/Emo45.gifאני

גילכם: 22
מקום מגוריכם: ירושלים
סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעינייכם: בריאן גרינברג
סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעיינכם: רייצ'ל
מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא.. [בחרו לפי רצונכם]:הממ הבוסית שלי

../images/Emo45.gifאני

שמכם:לידר^^ גילכם:עוד חודש ו3 ימים 15 חחחח מקום מגוריכם:ראשל"צ סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעינייכם:פווף אממ בעיקר הקאסט והעלילה סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעיינכם:הממ ההפסקות המאד ארוכות האלה): מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא.. [בחרו לפי רצונכם]:אממ כרגע לאפחד^^

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo45.gif

שמכם: שירן מקום מגוריכם: צפון סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעינייכם: ניית'ן
חחח.. לא, סתם.. סדרה מעולה! סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעיינכם: שלא נותנים לפייטון מנוחה ממשברים\מטרידנים\פסיכופטיים\מוות וכו... מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא.. [בחרו לפי רצונכם]: אממ.. לילדים של הבת דודה שלי? שבדר"כ אני חולה עליהם, אבל בזמן האחרון יש לי אותם קצת יותר מדי

o R it

New member
../images/Emo45.gif אני

שמכם:אורית גילכם:16 ו9 מקום מגוריכם:בני ברק סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעינייכם:הקאסט!!שחקנים מעולים
ובכלל פשוט סדרה מעולה!! סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעיינכם:-- מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא.. [בחרו לפי רצונכם]:למורה שלי למת' ולמחשבים

../images/Emo45.gif אני

שמכם: נעמה מקום מגוריכם: איזור הצפון סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעינייכם: סופיה סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעיינכם: ממש אין מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא.. חבר לשעבר

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני../images/Emo45.gif

שמכם: גלי גילכם: 17 מקום מגוריכם: אזור ירושלים סיבה אחת בעד מגרש ביתי בעינייכם: צ'אד מייקל מורי
סיבה אחת נגד מגרש ביתי בעיינכם: לא ממש מציאותי מישהו אשר להעיף לו כאפה ברגעים אלו הוא.. [בחרו לפי רצונכם]: אחותי הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה