Blank Smile
New member
אוי, זה קשה../images/Emo122.gif
היו לי מ-ל-א דברים. אממ אוקיי, רגע. דיסקים+סינגלים: -Backstreet Boys -Backstreet Back -Millennium -Black and Blue -The Hits-Chapter One -Never Gone -דיסק רמיקסים של The Hits, עם איזה 6 שירים -For The Fans - את 2 ו3 [של הבורגר קינג] -Now Or Never לא זוכרת איזה סינגלים היו לי
אני זוכרת שהיה את כל האחרונים מבלאק אנד בלו [MTT, TC, SOMH], את HM של ניק, IWITW, ALAYLM, QPG.. ו.. לא זוכרת מה עוד, תבדקו אצל הדר
DVD: -Chapter One -Homecoming -מסביב לעולם -A Night Out -All Access [ליאן
] ספרים: -הספר האדום [בעברית] -הספר הרשמי -דגל [ענק] -בובה של בורגר קינג של בריאן -2 או 3 חוברות מדבקות -מלא מלא מלא מלא מדבקות [^^של החוברות] -מלאאאא [!] גלויות -תמונות מקוריות [שקיבלתי מכל מיני אנשים] -דגל ארוך מגניב כזה שהיה תלוי בטאוור רקורדס, של צ'פטר 1 -תמונה ענקית שלהם שהייתה בטאוור רקורדס.. אבל כאילו, ארוכה [לרוחב] ענקית.. -לוח שנה -מחזיק מפתחות -כרית של בריאן [
] -המון פוסטרים רשמיים כאלה של הפנינג -4 קלסרים משרדיים [הגדולים יותר] -2 קלסרים רגילים ו.. אממ.. נראה לי זהו.. או שיש עוד ואני לא זוכרת.
אה, גם קצת זבל של אהרון, אבל זה לא מעניין.. [חשוב לי לציין שרוב הדברים [כמעט כולם] כבר לא אצלי
]
היו לי מ-ל-א דברים. אממ אוקיי, רגע. דיסקים+סינגלים: -Backstreet Boys -Backstreet Back -Millennium -Black and Blue -The Hits-Chapter One -Never Gone -דיסק רמיקסים של The Hits, עם איזה 6 שירים -For The Fans - את 2 ו3 [של הבורגר קינג] -Now Or Never לא זוכרת איזה סינגלים היו לי