ספירת מלאי.

Blank Smile

New member
אוי, זה קשה../images/Emo122.gif

היו לי מ-ל-א דברים. אממ אוקיי, רגע. דיסקים+סינגלים: -Backstreet Boys -Backstreet Back -Millennium -Black and Blue -The Hits-Chapter One -Never Gone -דיסק רמיקסים של The Hits, עם איזה 6 שירים -For The Fans - את 2 ו3 [של הבורגר קינג] -Now Or Never לא זוכרת איזה סינגלים היו לי
אני זוכרת שהיה את כל האחרונים מבלאק אנד בלו [MTT, TC, SOMH], את HM של ניק, IWITW, ALAYLM, QPG.. ו.. לא זוכרת מה עוד, תבדקו אצל הדר
DVD: -Chapter One -Homecoming -מסביב לעולם -A Night Out -All Access [ליאן
] ספרים: -הספר האדום [בעברית] -הספר הרשמי -דגל [ענק] -בובה של בורגר קינג של בריאן -2 או 3 חוברות מדבקות -מלא מלא מלא מלא מדבקות [^^של החוברות] -מלאאאא [!] גלויות -תמונות מקוריות [שקיבלתי מכל מיני אנשים] -דגל ארוך מגניב כזה שהיה תלוי בטאוור רקורדס, של צ'פטר 1 -תמונה ענקית שלהם שהייתה בטאוור רקורדס.. אבל כאילו, ארוכה [לרוחב] ענקית.. -לוח שנה -מחזיק מפתחות -כרית של בריאן [
] -המון פוסטרים רשמיים כאלה של הפנינג -4 קלסרים משרדיים [הגדולים יותר] -2 קלסרים רגילים ו.. אממ.. נראה לי זהו.. או שיש עוד ואני לא זוכרת.
אה, גם קצת זבל של אהרון, אבל זה לא מעניין.. [חשוב לי לציין שרוב הדברים [כמעט כולם] כבר לא אצלי
]

ספירת מלאי ... מעניין ../images/Emo127.gif

דיסקים את כל ה-5: backstreet boys backstreet's back millennium black&blue greatest hits - chapter one never gone דגל מבד - חמדמד כזה מאנגליה ... מ-1997 (
) פוסטר מההופעה שלהם , אי שם מ-1997 (אנגליה) המון כתבות מהארץ , ויש לי בקושי מחו"ל
מה עוד ... נראה לי שזהו. אני - רוצה - עוד - חומר ... בקרוב יהיו עוד

אהה ועוד משהו

דיסק הראשון של אהרון ... + קצת חומר עליו. וגם יש לי עוד דיסק נראה לי ה-3 (הוא יחסית טוב לעומת הקודמיו) ... וגם כמובן את הדיסק של ניק קרטר , אני ממש אוהבת אותו יותר עכשיו מאשר פעם
זהו ......

Fiona Florczak

New member
../images/Emo142.gif

יש לי את כל הדיסקים שלהם (הכל מארה"ב) חברה שלי הביאה לי אתמול 3 דיסקים מקוריים שלהם שרשום שזה מיוחד למעריצים אבל עדיין לא שמעתי יש לי מלא דפים לקישקום של הבויז אבל אני לא מקשקשת עליהם חחח יש לי תמונות שדודים שלי ששלחו לי פעם מהופעה שלהם 2 חולצות של הבויז פוסטרים ענקיים

וול..

דיסקים: כולם חוץ מבקסטריט באק וNON
פוסטר ענק מהפנינג מגירה עם כל הכתבות (יש שם בלאגן איום!
) הקלטות של הטופ 10 (אחד מהם שהיה השנה..) והיומן. כרית (מנליון אבל היא התפנצ'רה
) ודיוידי של "ארוונד דה וורלד" זהו

אביבא

New member
המ.../images/Emo196.gif ../images/Emo103.gif

זה לא פייר שלכולם יש פוסטרים,תיקים,חולצות ודי וי די ורק אני לא מוצאת.
b&b millennium never gone greatest hits - chapter one פוסטר ממוסגר של הבויז שתלוי אצלי בחדר קלטת עם הקלטה של הטופ 10 קלטת עם הקלטה של היומן עוד קלטת עם הקלטה של הטופ 10 [אחד אחר..] מלא כתבות בקלסר כתבה גדולה על הבויז אצלי בחדר והיום הלכתי להדפיס תמונה של בריאן על כרית והיה סגור

../images/Emo27.gif

דיסקים: בקסטריט בויז בקסטריט באק מילניום בלנק אנד בלו האוסף ונבר גון די וי די מסביב לעולם קלסר עם מלא כתבות ופוסטרים כמובן

LadyMe

New member
למרות שאני בקושי כאן....ספירת מלאי:

אלבומים: Backstreet Boys בגירסה המיוחדת עם השלושה שירי בונוס. Backstreet's Back Millenium Black & Blue Chapter One Never Gone - Dual Disc סינגלים: We've got It Going On - UK Version I'll Never Break Your Heart- UK Version - 2CD's Get Down - UK Version Anywhere For You שני סינגלים שונים. Quit Playing Games Everybody As Long As You Love Me As Love As You Love Me - The Remixes All I Have To Give - USA Version All I Have To Give - European Version I Want It That Way Larger Than Life Show Me The Meaning The One Shape Of My Heart The Call More Than That Drowning דיסקים שונים: Shaped CD's - AJ,Brian,Kevin,Howie For The Fans - 3 דיסקים של ברגר קינג. The Backstreet Boys - Star Info שלושה קלסרים משרדיים, שלושה קלסרים קטנים. שני אלבומים תמונות מלאים בלמעלה מ-300 תמונות מקוריות שקיבלתי מחברות מכל העולם. שני אלבומים מלאים בגלויות + שתי גלויות חתומות, אחת עם חתימה של AJ ואחת גלויה חתומה שקיבלתי מהמועדון מעריצים לפני שנים רבות
דגל ענקי של AJ שקניתי בהופעה באנגליה לפני כמעט 9 שנים
ועוד דגל של בקסטריט שקניתי בארץ לפני 10 שנים. כרית של בקסטריט שקניתי בארץ לפני 10+ שנים, כרית מקורית של AJ מצד אחד ומהצד השני בקסטריט שקניתי בהופעה באנגליה. בסביבות המאה קלטות וידאו עם כל מיני תוכניות נדירות מכל העולם, קלטת וידאו עם ההופעה הראשונה של ג'וני נו ניים. קלטות וידאו מקוריות: Backstreet Boys Homecoming All Access A Night Out Backstreet's Back For The Fans - The Video ספרים: הספר המקורי. ספר על בריאן שכתבה אקסית שלו. הספר על ניק שכתבה אמא שלו. ספר על AJ שכתבה דניס. ספרון קטן על AJ. מחזיקי מפתחות, סיכות שכאלה ששמים על התיק/חולצה,מלא מדבקות מכל מיני מקומות...וכו' וכו'.

LadyMe

New member
אה כן, עוד משהו קטן..

250 תמונות מההופעה שהייתי באיטליה באוקטובר האחרון
וזהו, נדמה לי

msh196

New member
מגניב

ו ואי הרבנ זמן לא בדקתי אבל ככה backstreet boys קניתי בערך 3 פעמים פעם 1 דיסק רגיל פעם 2 דיסק בונוס פעם שלישית דיסק בונוס כי הוא אבד Backstreet's Back קניתי גם 3 פעמים פעם ראשונה רגיל פעם שנייה עם שירי בונוס פעם שלישית כי השני אבד millennum קנתי פעמיים (הראשון אבד black&blue קניתי פעמיים (הראשון אבד) greatest hits never gone כמו כן את הדיסק הראשון של ניק כמה דיסקים של אהרון סינגלים י לי את כולם , עד millennum דיוידי יש לי את backstrret boys Backstreet's Back הופעות חיות 3 ,אני חושבת סביב לעולם greatest hits כמו כן הייתה לי מנורה 9 דגלים 400 פוסטרים 20 קלסרים מלאים בחומר 2 ארנקים 2 קלמרים קלפים ספר גלויות חוברת מדבקות מסטיקים פח אשפה צמידים שרשרת וכנראה עוד דברים ששכחתי הייתי מכורה להם

למעלה