ספירת מלאי.

Eti No Name

New member
ספירת מלאי. ../images/Emo196.gif ../images/Emo14.gif

[כדי להחיות קצ ת'פורום וזה.] טוב, כמו שכולם בוודאי יודעים, הבויז מכרו מעל 70 מל' עותקים בעולם!!
בא נראה כמה הפורום הזה תרם למספר העצום הזה.. רשמו סינגלים, אלבומים, DVD'S וכלמיני דברים נדירים למינהם שקניתם/קיבלתם במהלך החיים.
האא! וגם אם נגיד קינתם פעם נגיד אלבום והוא נגנב/אבד/נשבר/הכלב אכל לכם אותו, תרשמו גם אותו.
יאללה, התחילו לספור!

Eti No Name

New member
הממ, אני ../images/Emo12.gif ../images/Emo14.gif

אלבומים: Backstreet Boys Millennum Black & Blue Never Gone Never Gone [גרסאת ארה"ב] Greatest Hits היו וכבר לא- Millennum Black & Blue Greatest Hits |פרפר שאר דברים- מסביב לעולם הסינגל "Incomplete" וכמה דברים נדירים שאני לא חושבת שיש למישו פה אותם
- תיק מתקופת בלאק & בלו סטנד כזה שמחליף תמונות תמונה של אלכס עם חריטה "AJ McLean Backstreet Boys"
לוח שנה של מילניום אלבום כזה מיוחד של הבויז, שאבד לי
ולזוכרת מה עוד
.

דולב23

New member
שלי...

אלבומים: Backstreet Boys Backstreet's Back millennum black&blue greatest hits never gone אלבום האוסף אבד, לאחר שהשאלתי אותו לגיסי והוא בכשרונו כי רב איבד אותו. שאר הדברים: קלסר בקסטריט בויז (משנת 97, משהו כזה), עמוס בחומר. חוברות מדבקות (כחולה ואדומה) שדודה שלי קנתה לי בארץ (בלוד) חוברת (עם שאלון בסופה) שגם אותה דוד שלי קנה לי בארה"ב (בשנת 2000 או 2001) קלמר חולצה (שאבדה בינתיים) שגם שימשה חלק מתחפושת מיוחדת שלי בכיתה ט', מי שרוצה פרטים שיפנה במסנג'ר, איי סי קיו או בפרטי. תליון צמיד ויכול להיות שהיו עוד דברים שאני לא זוכר כרגע.

דולב23

New member
מתברר ששכחתי משהו

יש לי גם את אלבומו הראשון של אהרון קרטר ואת אלבום הסולו של ניק

דולב23

New member
נו, שכחתי עוד משהו

כשלא חושבים, לא זוכרים (אין שכל אין דאגות): כשהייתי בכיתה ט' קניתי מחברת ספירלה של הבקסטריט בויז, היא לא שימשה בתור מחברת ללימודים, אלא להדבקה של כתבות קטנות של הבויז שלא ידעתי היכן לשים אז הדבקתי שם. אני מודה שגם העזתי לזהם אותה עם חומר על להקת פייב הזוועתיים, שהערצתי אותם באותה תקופה. חשוב לציין שיש לי יותר מקלסר 1, יש לי ארבעה קלסרים על הלהקה: שניים מלאים עד אפס מקום (אחד מהם זה קלסר בקסטריט בויז) והשניים האחרים יש בהם עוד קצת מקום.

Shiri from the block

Active member
האא רגע!../images/Emo113.gif גם לי יש קלסר מפוצץ עליהם! ונזכרתי שגם לי יש צמיד שלהם! וגם חולצה! וזהו../images/Emo3.gif

Eti No Name

New member
האא! ../images/Emo14.gif

גם האלבום של ניק!
איך שכחתי
וגם לי יש 2 קלסרים מפוצצים שלהם
:$

זהבית 1

New member
לי יש

אלבומים 1.backstreet boys היה לי את הגירסה הישנה אבל שראיתי שיש עוד גירסה עם שלושה שירים חדשים אז הייתי חייבת לקנות 2.backstreet's back 3 מילניום 4.blak and blue 5האוסף בהתחלה היה לי צרוב אך חס וחלילה שלא יהיה לי משהו מקורי שלהם אז קניתי גם מקורי אחרי כמה זמן 6. never gone סינגלים: 1 all i have to give 2. everybody 3 quit play a game 2 גירסאות יש לי 4. as long as you love me 5.i'll never break your heart 6. show me the meaning קלטות וידיאו: כמה שאני מתה על לראות דברים חיים 1.הקלטת הראשונה שלהם קיבלתי מתנה ליום הולדת 16 2.קלטת של הופעה שלהם מ1998 3 שכחתי איך רושמים את זה באנגלית אבל זה משהו לילה עם הבויז זה בא אז בערכה עם דיסק לוח שנה וכרטיס כזה בן דוד שלי כפרה עליו הפתיע אותי הזמין לי את זה מתנה 4.everybody לא מספיק רוצה עודדדדדדדדדדדדדד ויש לי את מה שעשו בגרמניה שראיינו כל אחד ועשו דיסק לא יודעת איך קוראים לזה אז יש לי של ניק ויש לי את הדיסק של ניק ו3 אלבומים של אהרון קרטר לא מספיק לי רוצה עוד להעשיר תאוסףףףףףףףףףף

Shiri from the block

Active member
אאאנניי../images/Emo113.gif כל האלבומים. קלטת וידיאו של הסיבוב הופעות הראשון שלהם. האלבום סולו של ניק. ואממ, זהו../images/Emo122.gif כמה עלוב../images/Emo10.gif

sivanick

New member
אני. ../images/Emo204.gif

אלבומים: Backstreet Boys Backstreet's Back Millennium Black&Blue Now Or Never אממ ועוד כל מיני דברים: פוסטר ענק מהפנינג שהלך לעולמו
כרית 2 חולצות{שגם הלכו לעולמן
} לוח שנה מניו-יורק קלטת ישנהההה שלהם מהופעה בגרמניה נראה לי מ-97
רישיון נהיגה מזויף של בריאן מקליפורניה{
} וזהו נראה לי.

crazy smiley

New member
קניתי....!! או שקיבלתי....לא יודעת

כשקניתי את "בלק אנד בלו" זה היה עם בונוס, סינגל משולש שכולל גרסאות שונות לשירים the one, all i have to give ועוד איזה שיר שאני לא זוכרת....

crazy smiley

New member
כמעט שכחתי!!!

קניתי את "נבר גון" ויש בו שני שירי בונוס שאין בכל דיסק(ככה הבנתי מהמוכר) *song for the unloved *rush over me שירים מהממים שחובה לשמוע!!!!!!!

crazy smiley

New member
עוד פעם כמעט שכחתי.......

שגם אני קניתי את האלבום של ניק עם הדי.וי.די שלו

crazy smiley

New member
יש לי עוד משהו אחד להוסיף

greatest hits-chapter 1 וגם הקלטתי מחברה שלי את backstreet's back(הדיסק,לא השיר) כי אני לא צורבת דיסקים שלהם

oceanblaze

New member
זה בא בדיוק בזמן!!!11 ../images/Emo2.gif

בדיוק קניתי את הדיוידי A Night Out With The Backstreet Boys!!
נכנסתי לתומי לטאוור רקורדס במטרה לבקר את NG [
], ובדרך הלכתי לחלק של הDVD's, וראיתי שיש שם קלטות לילדים. ואז חיפשתי יותר טוב, וראיתי שהעבירו את כל הDVD's כי הביאו מלא חדשים ולא היה מקום.. והיה את Homecoming!!!
ואת ANOWTBB
!! [וגם מסביב לעולם, אבל תמיד היה.] ואני כ"כ מאושרת עכשיו.
אלבומים: Backstreet Boys Backstreet's Back Millenium Black and Blue Greatest Hits Now Or Never Never Gone Never Gone [עם הדיוידי, מגרמניה] סינגלים: [הרוב נקנה משני
. ואחד אתי השיגה לי מחו"ל.
] Incomplete All I Have To Give I'll Never Break Your Heart As Long As You Live Me Larger Than Life I Want It That Way The One Shape Of My Heart The Call More Than That Drowning The Remixes DVD: Around The World Homecoming A Night Out With The Backstreet Boys [
] All Access [+ 2 שהגיעו יחד עם NG וNON.] דברים מיוחדים למיניהם: Backstreet Boys - The Official Book [ותודה לשני
.] דגל, שתלוי לי בחדר. :] 3 פוסטרים ענקיים. כל מיני גלויות, נדמה לי מגרמניה. [ותודה לזהבה
.]

Shiri from the block

Active member
וואלההה! גם לי יש כרית!../images/Emo113.gif יואו אני שכחתי מלא דברים../images/Emo122.gif

למעלה