ספירת מלאי!

skaatushonet

New member
את חדשה???

תקשיבו,זה יומולדת של הפורום...ויש בנות חדשות שמצטרפות בעיקר כדי לבוא ליומולדת וזה לא אפשרי כי אנחנו די הרבה....אני רוצה שנהיה בערך 25 לא יותר....אז צריך לפתור את העניין הזה...(זה כולל (לצערי) גם את אורטל החדשה...) זה מה שהכי קשה לי באירגון...להגיד לכן לא לבוא....זה תלוי כמה בנות נהיה....

skaatushonet

New member
בינתיים

בינתיים אנחנו 17 כולל את לי ויעל ואת עדן והחברה ואת החדשות... אז אם לא יתווספו הרבה אז זה בסדר...אבל אני מודיעה עכשיו:זהו!לא מצטרפים יותר לפורום כדי לבוא ליומולדת!!! ואל תשכחו שצריך לדבר עם אהובה קודם.... תתפללוווווווווווו

תפסיקו לעבוד עליהן!!!!!!!!!!!

אין לכן דרך לעשות מסיבת יומולדת עם הראל ואתן סתם משלות אותן!!!!!!!! אז די כבר!!!!!!!!!!!!11 הראל חוגג עם המשפחה שלו ועם חברים שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מה קשור מעריצות??????? תנו לו קצת פרטיות!!!!

skaatushonet

New member
מה עובר עלייך??????

לא רוצה לבוא אל תבואי!!!! אמרתי להן לא לפתח תקוות אבל זה באמת יכול לקרות!!!!!! יהיה לו זמן לחגוג עם חברים, זה לא שאנחנו לא נותנים לו! אנחנו מדברים עם אהובה כדי לעשות את זה בתאריך שמתאים לו!!! חוצמזה,הוא אוהב את המעריצות שלו!!!אז למה לא?? אף אחד לא הכריח אותך לבוא...

בתאל14

New member
**הערה קטנה**

כאמור, במסיבה צריכות להשתתף עד 25 ילדות. לפי הספירה, עד כה יש 17 ילדות. ז''א שיש מקום לעוד כמה. ובמוצ"ש אמורה להיסגר ההרשמה. לדעתי תסגרו אותה כשתהיינה 25 ילדות או עד גמר המלאי חחח

skaatushonet

New member
אני לא אוכל לסגור את ההרשמה כי אני

המטרה של הספירה היא כדי שאני אגיד לאהובה כמה בנות אנחנו...ואם היא תגיד שעדיף פחות אז אני אקח את הראשונות מה לעשות... אהה ואורטל הבנתי שאת רוצה לבוא אל תכתבי מליון פעמים!!!וכמו שאמרתי מקודם,זה לא הכי בטוח בשבילכן...תלוי כמה בנות נהיה...אם אהובה תגיד 25 אז אני אקח את הראשונות ואת הוותיקות...מבינות?? אם היא תגיד פחות,אני אצטרך להוריד אתכן ראשונות..(אני ממש מצטערת!) בגלל שאתן הצטרפתן רק עכשיו...למרות שזה קשה...מה אני יעשה!!

מה זה קשור לבוא או לא???

תקשיבי... בנות פה אשכרה חושובות שזה רציני... הלוואי וזה יתגשם יודעת מה? הלוואי!!!!!!!! הלוואי ולכל המעריצים שלו ייצא לפגוש אותו אבל באמת אני אומרת לך אל תשלו אותן סתם בנות באו אליי ומארו לי שהן הולכות למסיבה שהפורום הזה מארגן להראל כאילו הכל בטוח ואמרו לי לבוא גם... תקשיבי צריך להבהיר להן שזה לא בטוח ייצא לפועל!!!!

ariel tad

New member
אריאל

אני לא חדשה אבל לא כתבתי פה כמה שבועות... אני יכולה לבוא? מישהי מתנדבת לשלוח לי מסר עם פרטים?

למעלה