ספירת מלאי!

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעדן

מה קורה? אחרי כל כך הרבה זמן שהייתי עמוסה עם הצבא הזה, בגלל ההתנתקות וכל זה... בקיצור, בבקשה, תחשיבו גם אותי בקשר לזה. יוצא לי להיות בבית ביום הולדת של הראל, וגם שזאת יכולה להיות מתנת יום הולדת מושלמת בשבילי (יש לי יום הולדת ב- 17 לאוגוסט, כשבוע אחרי הראל.....,.)

skaatushonet

New member
מתוקות...

אתן חדשות!!!(חוץ מזאתי מהצבא) אני ממש מצטערת!!!אבל אי אפשר את כולם!!!! בנות נרשמות לפה רק בגלל היומולדת וזה לא הולך ככה...(לא מדברת עליכן ספציפית)... אתן מבינות שאי אפשר נכון??? אני ממש מצטערת... אה ובגלל שנהיה פה בלאגן,אני מבקשת מכל מי שכבר בפורום ולא הצטרף רק עכשיו,לשלוח לי למסר את השם שלו...אבל רק מי שבפורום כבר טוב?סורי...

a p p l e p i e

New member
יש לי איזה שהיא בעיה במחשב שאני לא

מצליחה לשלוח הודעות.אבל אני ממש לא חדשה אני פשוט לא כותבת פה הרבה זה הכל.

skaatushonet

New member
מצטערת...

זה לחברי הפורום...מבינה??? וזה בכלללללללללללללללללללל לא בטוחחחחחחחחחחח אוווף אני אדבר עם אהובה

a p p l e p i e

New member
כן אבל מי אומר שאני לא חברת פורום?

למה כאלו שנרשמו רק בגלל זה אפשר ושנמצאת פה לפני לא יכולה?

skaatushonet

New member
אלא שבאו רק בגלל זה ממש לא

באות...את לא הבנת נכון....כלום עוד לא בטוח בכלל.נחכה למחר.בסוף כולנו נתבאס לגמרי

a p p l e p i e

New member
1.אני לא התבלבלתי.

2.ראיתי פה שלוש בנות שפתאום באו ואומרים להן בסדר אתן יכולות לבוא. וטוב נחכה למחר.

a p p l e p i e

New member
אני ראיתי בכל השרשור הזה ואני לא

אציין שמות. ואל תשללי את מה שאני אומרת בתור טעות.

skaatushonet

New member
אני לא שוללת את מה שאת

אומרת בתור טעות אלא את מה שכתבו... ואם זה נכתב אז זאת הייתה טעות הבנת? כל מי שחדש יבוא רק (עם דגש) אם יהיה מקום!!! הבנתם?יופי.

למי שמתכנן את היום הולדת...!

בנות תראו אני ממש בעד היום הולדת באמת אבל זה ממש לא פייר שחלק יהיו שם וחלק לא זה ממש לא יפה מה מי שלא היה בפורום אז הוא לא צריך לבוא זה ממש לא יפה תעמדי עכשיו במקומי את מעירצה את הראל בטירוף הוא החיים שלך אין לך אינטרנט בבית ושאת יכולה את נכנסת מחברות שלך מפרסמים משהו על היום הולדת של הבן אדן שאת הכי אוהבת בעולם אבל לא רוצים שתבואי כי....את לא היית רשומה לפני זה זה ממש פוגע אבל לא משנה .... תהנו באמת ושיהיה בהצלחה....!

skaatushonet

New member
מתוקה..

אני יודעת שזה פוגע!!!אבל מה אני יעשה...את צריכה גם להבין אותנו שאם כל מי שיצטרף יוכל לבוא בסוף נצא מילון!!חוצמזה בלי לפגוע אבל אנחנו מכינים לו יומולדת של הפורום ולא של בנות שבאו עכשיו מבינה??את צריכה גם להתחשב בנו!!אנחנו מתחשבים בכם בזה שאם יש מקום אז תבואו אבל אם אין אז יש עדיפות ראשונה לבנות של הפורום מבינה?ואנחנו לא רוצות להיות מלא ככה שהראל יהיה בנוח ולא יתנפלו עליו מלא בנות...אגב-אף אחת לא מתנפלת אם זה קורה ברור?!מסכן הוא עייף והכל,לא מתנפלים!

למעלה