מה קורה? אחרי כל כך הרבה זמן שהייתי עמוסה עם הצבא הזה, בגלל ההתנתקות וכל זה... בקיצור, בבקשה, תחשיבו גם אותי בקשר לזה. יוצא לי להיות בבית ביום הולדת של הראל, וגם שזאת יכולה להיות מתנת יום הולדת מושלמת בשבילי (יש לי יום הולדת ב- 17 לאוגוסט, כשבוע אחרי הראל.....,.)
אתן חדשות!!!(חוץ מזאתי מהצבא) אני ממש מצטערת!!!אבל אי אפשר את כולם!!!! בנות נרשמות לפה רק בגלל היומולדת וזה לא הולך ככה...(לא מדברת עליכן ספציפית)... אתן מבינות שאי אפשר נכון??? אני ממש מצטערת... אה ובגלל שנהיה פה בלאגן,אני מבקשת מכל מי שכבר בפורום ולא הצטרף רק עכשיו,לשלוח לי למסר את השם שלו...אבל רק מי שבפורום כבר טוב?סורי...
בנות תראו אני ממש בעד היום הולדת באמת אבל זה ממש לא פייר שחלק יהיו שם וחלק לא זה ממש לא יפה מה מי שלא היה בפורום אז הוא לא צריך לבוא זה ממש לא יפה תעמדי עכשיו במקומי את מעירצה את הראל בטירוף הוא החיים שלך אין לך אינטרנט בבית ושאת יכולה את נכנסת מחברות שלך מפרסמים משהו על היום הולדת של הבן אדן שאת הכי אוהבת בעולם אבל לא רוצים שתבואי כי....את לא היית רשומה לפני זה זה ממש פוגע אבל לא משנה .... תהנו באמת ושיהיה בהצלחה....!
אני יודעת שזה פוגע!!!אבל מה אני יעשה...את צריכה גם להבין אותנו שאם כל מי שיצטרף יוכל לבוא בסוף נצא מילון!!חוצמזה בלי לפגוע אבל אנחנו מכינים לו יומולדת של הפורום ולא של בנות שבאו עכשיו מבינה??את צריכה גם להתחשב בנו!!אנחנו מתחשבים בכם בזה שאם יש מקום אז תבואו אבל אם אין אז יש עדיפות ראשונה לבנות של הפורום מבינה?ואנחנו לא רוצות להיות מלא ככה שהראל יהיה בנוח ולא יתנפלו עליו מלא בנות...אגב-אף אחת לא מתנפלת אם זה קורה ברור?!מסכן הוא עייף והכל,לא מתנפלים!