<<<<<ספירת מלאי 09.01.05 >>>>>>

מצב
הנושא נעול.

שיר5520

New member
מזל טוב ונזיפה!

עדכון קטן. גם אני בהריון
בשקט בשקט אפשר להגיד שגם אני בהריון ביום שני בדיקת דם ראשונה - בטא 420 יום חמישי האחרון - בטא 1360 ביום חמישי הקרוב בדיקת דם נוספת וUS הרופא שלי אופטימי אני ??
מזל טוב ונזיפה!
הודעות כאלה לא משרשרים. להריונות פותחים שרשור חדש! לא נורא, סלחנו. העיקר שיהיה הריון בריא ומקסים!

br p

New member
יקיריי

עדכון קטן. גם אני בהריון
בשקט בשקט אפשר להגיד שגם אני בהריון ביום שני בדיקת דם ראשונה - בטא 420 יום חמישי האחרון - בטא 1360 ביום חמישי הקרוב בדיקת דם נוספת וUS הרופא שלי אופטימי אני ??
יקיריי
תודה רבה על הברכות והאיחולים מאחלת לכולם בהצלחה

בת אל5

New member
מזל טוב../images/Emo65.gifאיזה כף../images/Emo57.gif

יקיריי
תודה רבה על הברכות והאיחולים מאחלת לכולם בהצלחה
מזל טוב
איזה כף

נטאשה

New member
<<<<ספירת מלאי 09.01.05 עדכון-1>>>>

<<<<<ספירת מלאי 09.01.05 >>>>>>
בהריון ----- ANOGA שגיב ויפעת איוש רחלי בבובה בובה זהבה רוצה משפחה אופטימיתS yaldi אילנות גולה1 tut11 1זוהרת פיש10 לימי של גדי לריה קיטקוט iritesk הרמוניה ======= סה"כ 18 ======= לקראת החזרה ----------- רגל פה רגל שם1 טמיה תימניה1 =========== סה"כ 3 =========== תורמות בהריון ------------- ביצית הפתעה ============ ילדי הפורום ---------------- שרון123- שקד וגיא אריאלה22 - גלעד yaldi - עידו הדרך לאושר - (בת) shiron1 (בן ובת) שיר5520 - נגה moral -שני ילדים דניאלה45 - תאומים על מה ולמה1 - בת אור כוכב הצפון - בת לימי וגדי - ירין סביון - בן פלפלת ומלח - ניצן {בת} ============= סה"כ 17 =============
בהריון ----- ANOGA שגיב ויפעת איוש רחלי בבובה בובה זהבה רוצה משפחה אופטימיתS yaldi אילנות גולה1 tut11 1זוהרת פיש10 לימי של גדי לריה קיטקוט iritesk הרמוניה bp r ======= סה"כ 19 ======= לקראת החזרה ----------- רגל פה רגל שם1 טמיה תימניה1 =========== סה"כ 3 =========== תורמות בהריון ------------- ביצית הפתעה ============ ילדי הפורום ---------------- שרון123- שקד וגיא אריאלה22 - גלעד yaldi - עידו הדרך לאושר - (בת) shiron1 (בן ובת) שיר5520 - נגה moral -שני ילדים דניאלה45 - תאומים על מה ולמה1 - בת אור כוכב הצפון - בת לימי וגדי - ירין סביון - בן פלפלת ומלח - ניצן {בת} ============= סה"כ 17 =============

כמו שאמרתי...

בהריון ----- ANOGA שגיב ויפעת איוש רחלי בבובה בובה זהבה רוצה משפחה אופטימיתS yaldi אילנות גולה1 tut11 1זוהרת פיש10 לימי של גדי לריה קיטקוט iritesk הרמוניה bp r ======= סה"כ 19 ======= לקראת החזרה ----------- רגל פה רגל שם1 טמיה תימניה1 =========== סה"כ 3 =========== תורמות בהריון ------------- ביצית הפתעה ============ ילדי הפורום ---------------- שרון123- שקד וגיא אריאלה22 - גלעד yaldi - עידו הדרך לאושר - (בת) shiron1 (בן ובת) שיר5520 - נגה moral -שני ילדים דניאלה45 - תאומים על מה ולמה1 - בת אור כוכב הצפון - בת לימי וגדי - ירין סביון - בן פלפלת ומלח - ניצן {בת} ============= סה"כ 17 =============
כמו שאמרתי...
שנת 2005 הינה שנה פוריה אמן לכולם

ayoosh

New member
לרגע לא הבנתי...

לרגע לא הבנתי...
איך רשימת ההריוניות שהיתה אמורה לגדול בשבוע האחרון יותר, לא גדלה כמעט, עד שנזכרתי ששתיים עברו בשבוע החולף קטגוריה מ"בהריון" ל"ילדי הפורום"...
כמה אושר יש כאן לאחרונה
מאחלת לכל הממתינות, ה"בהפסקה" ובמיוחד לך - נטאשה "הסופרת המתמידה"- דרך קצרה אל האושר

שרון991

New member
קולולולולולו....מזל טוב!!!../images/Emo65.gif|חמ

לרגע לא הבנתי...
איך רשימת ההריוניות שהיתה אמורה לגדול בשבוע האחרון יותר, לא גדלה כמעט, עד שנזכרתי ששתיים עברו בשבוע החולף קטגוריה מ"בהריון" ל"ילדי הפורום"...
כמה אושר יש כאן לאחרונה
מאחלת לכל הממתינות, ה"בהפסקה" ובמיוחד לך - נטאשה "הסופרת המתמידה"- דרך קצרה אל האושר
קולולולולולו....מזל טוב!!!
|חמ

נטאשה

New member
<<<<ספירת מלאי 10.01.05>>>>>>>

בהריון ----- ANOGA שגיב ויפעת איוש רחלי בבובה בובה זהבה רוצה משפחה אופטימיתS yaldi אילנות גולה1 tut11 1זוהרת פיש10 לימי של גדי לריה קיטקוט iritesk הרמוניה br p noa539 ======= סה"כ 20 ======= לקראת החזרה ----------- רגל פה רגל שם1 טמיה תימניה1 =========== סה"כ 3 =========== תורמות בהריון ------------- ביצית הפתעה ============ ילדי הפורום ---------------- שרון123- שקד וגיא אריאלה22 - גלעד yaldi - עידו הדרך לאושר - (בת) shiron1 (בן ובת) שיר5520 - נגה moral -שני ילדים דניאלה45 - תאומים על מה ולמה1 - בת אור כוכב הצפון - בת לימי וגדי - ירין סביון - בן פלפלת ומלח - ניצן {בת} ============= סה"כ 17 =============

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

בהריון ----- ANOGA שגיב ויפעת איוש רחלי בבובה בובה זהבה רוצה משפחה אופטימיתS yaldi אילנות גולה1 tut11 1זוהרת פיש10 לימי של גדי לריה קיטקוט iritesk הרמוניה br p noa539 ======= סה"כ 20 ======= לקראת החזרה ----------- רגל פה רגל שם1 טמיה תימניה1 =========== סה"כ 3 =========== תורמות בהריון ------------- ביצית הפתעה ============ ילדי הפורום ---------------- שרון123- שקד וגיא אריאלה22 - גלעד yaldi - עידו הדרך לאושר - (בת) shiron1 (בן ובת) שיר5520 - נגה moral -שני ילדים דניאלה45 - תאומים על מה ולמה1 - בת אור כוכב הצפון - בת לימי וגדי - ירין סביון - בן פלפלת ומלח - ניצן {בת} ============= סה"כ 17 =============

שיר, את לא ממלאת את תפקידיך בספירת המלאי
כן ירבו היריונות ולידות תקינות
טפו...טפו...טפו... מלח פלפל שום בצל

מצב
הנושא נעול.
למעלה