<<<<<ספירת מלאי 09.01.05 >>>>>>

מצב
הנושא נעול.

נטאשה

New member

בהריון ----- ANOGA שגיב ויפעת איוש רחלי בבובה בובה זהבה רוצה משפחה אופטימיתS yaldi אילנות גולה1 tut11 1זוהרת פיש10 לימי של גדי לריה קיטקוט iritesk הרמוניה ======= סה"כ 18 ======= לקראת החזרה ----------- רגל פה רגל שם1 טמיה תימניה1 =========== סה"כ 3 =========== תורמות בהריון ------------- ביצית הפתעה ============ ילדי הפורום ---------------- שרון123- שקד וגיא אריאלה22 - גלעד yaldi - עידו הדרך לאושר - (בת) shiron1 (בן ובת) שיר5520 - נגה moral -שני ילדים דניאלה45 - תאומים על מה ולמה1 - בת אור כוכב הצפון - בת לימי וגדי - ירין סביון - בן פלפלת ומלח - ניצן {בת} ============= סה"כ 17 =============

br p

New member
עדכון קטן. גם אני בהריון

בהריון ----- ANOGA שגיב ויפעת איוש רחלי בבובה בובה זהבה רוצה משפחה אופטימיתS yaldi אילנות גולה1 tut11 1זוהרת פיש10 לימי של גדי לריה קיטקוט iritesk הרמוניה ======= סה"כ 18 ======= לקראת החזרה ----------- רגל פה רגל שם1 טמיה תימניה1 =========== סה"כ 3 =========== תורמות בהריון ------------- ביצית הפתעה ============ ילדי הפורום ---------------- שרון123- שקד וגיא אריאלה22 - גלעד yaldi - עידו הדרך לאושר - (בת) shiron1 (בן ובת) שיר5520 - נגה moral -שני ילדים דניאלה45 - תאומים על מה ולמה1 - בת אור כוכב הצפון - בת לימי וגדי - ירין סביון - בן פלפלת ומלח - ניצן {בת} ============= סה"כ 17 =============
עדכון קטן. גם אני בהריון
בשקט בשקט אפשר להגיד שגם אני בהריון ביום שני בדיקת דם ראשונה - בטא 420 יום חמישי האחרון - בטא 1360 ביום חמישי הקרוב בדיקת דם נוספת וUS הרופא שלי אופטימי אני ??

sagivkr

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

עדכון קטן. גם אני בהריון
בשקט בשקט אפשר להגיד שגם אני בהריון ביום שני בדיקת דם ראשונה - בטא 420 יום חמישי האחרון - בטא 1360 ביום חמישי הקרוב בדיקת דם נוספת וUS הרופא שלי אופטימי אני ??
מזל טוב

איזה יופי של בשורה!!! מאחלת לך המשך הריון בריא ותקין עם הרבה אופטימיות!!!
יפעת

נטאשה

New member
וואו איזה יופי ../images/Emo65.gif

עדכון קטן. גם אני בהריון
וואו איזה יופי

בדיוק כשהכנתי את הרשימה חשבתי עלייך ידעתי שאת אחרי החזרה אבל לא שמענו ממך כלום ועכשיו אני מיד רצה לעדכן את הרשימה מזל טוב המון המון המון...

צוקה1

New member
אני צורחת משמחה ייייייייייייייייייי

עדכון קטן. גם אני בהריון
אני צורחת משמחה ייייייייייייייייייי
יייייייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש יש יש יש ,אלפי מזטובים בשורה מדהימה המשך הריון תקין צוקה

הרמוניה

New member
המוני מזלטובים ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

עדכון קטן. גם אני בהריון
המוני מזלטובים

שימשיך ככה... הרמוניה

שירהחי

New member
מזל טוב לך../images/Emo49.gif

עדכון קטן. גם אני בהריון
מזל טוב לך

המשך הריון קל ומשעמם. מחזיקים לך אצבעות
לביטא מוצלחת

ronitili

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifאיזה יופי../images/Emo70.gifWOWW

עדכון קטן. גם אני בהריון
איזה יופי
WOWW

rachel or

New member
איזה יופי כאמונתי אני מאחלת כרגע

עדכון קטן. גם אני בהריון
איזה יופי כאמונתי אני מאחלת כרגע
רק בשעה טובה (מזל טוב רק אחרי הלידה) אז מאחלת לך ולכ השאר הריון שלם עגול תקין וילד בריא בסופו רחלי

לריה

New member
מזל טוב- נראה יותר מאחד

עדכון קטן. גם אני בהריון
מזל טוב- נראה יותר מאחד
לחברתי כך היה ונולדו לה שתי בנות מדהימות אז בקרוב אצלך. הרופאה שלי אומרת שכשיש בטא כל כך גבוה הזה אומר שהעובר ממש השתרש ובנה לו שם בית עם יסודות אז גו פור איט ותרגום לכי על זה חה חה. ב ה צ ל ח ה.

אריאלה22

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

עדכון קטן. גם אני בהריון
מזל טוב

מקווה שתהיי אופטימית, כי יש סיבה.... המשך קל וטוב.

שמעונה 1

New member
מזל טוב ובהצלחה

עדכון קטן. גם אני בהריון
מזל טוב ובהצלחה

a17

New member
יההההה יקירתי איזו הפתעה ../images/Emo140.gif

עדכון קטן. גם אני בהריון
יההההה יקירתי איזו הפתעה

מזל טוב !!!! והמשך תקין

איזה יופי br p ../images/Emo141.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

עדכון קטן. גם אני בהריון
איזה יופי br p

רופא שלך אופטימי ובצדק ואת צריכה להיות
יש לך יופי של הכלפות ß. אני מאחל לך המשך היריון קל, תקין ובעיקר משעמם עד שבוע 40 עם המון צפיה ל
טפו... טפו...טפו... מלח פלפל שום בצל ~ מדבר מלח
, הבעל האוהב של פלפלת
ואבא של ניצן
המקסימה, שממש לא חווה עם פלפלת
היריון משעמם ~

ayoosh

New member
ווואאאאוווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עדכון קטן. גם אני בהריון
ווואאאאוווו

איזה בשורות טובות
תהיתי מה משמעות השקט מכיוונך, וקיוויתי שזה שקט שלפני ה.....הודעה המשמחת
המשך הריון תקין, מלא ובריא

ככה מודעים על בטא ++++

ווואאאאוווו

איזה בשורות טובות
תהיתי מה משמעות השקט מכיוונך, וקיוויתי שזה שקט שלפני ה.....הודעה המשמחת
המשך הריון תקין, מלא ובריא
ככה מודעים על בטא ++++
המון המון מזל טוב הריון קל ומשעמם וממתינים לשאר העידכונים

אדוינה

New member
איזה יופי!!

עדכון קטן. גם אני בהריון
איזה יופי!!
בשורות נהדרותbrp !!! שימשיך כך להכפיל ולצמוח ! תהיי אופטימית,ותנסי לחשוב חיובית.

גולה1

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

עדכון קטן. גם אני בהריון
מזל טוב

מצב
הנושא נעול.
למעלה