ספירת העומר
עברו שבעה שבועות מאז התפרצות הזעם האחרונה שלי (כשלושה שבועות מאז הפנייה שלי לפורום הזה). שוב, זה לא חדש, כי כפי שסיפרתי כבר, "ההתקפות" שלי קורות אחת לחצי שנה בערך. אז עדיין אין סיבה למסיבה. אבל מאז הספקתי לפגוש בפעם הראשונה את הפסיכולוג החדש, לקרוא הרבה ובעיקר לחשוב ולהרהר הרבה בעצות השונות שקיבלתי (לא אלו התרופתיות - אלו עדיין נחשבות בעיני לעצות אחיתופל המבוססות על חוסר היכרות מוחלט עימי ושל הסיטואציה הספיציפית שלי). אחת המחשבות שעלתה בראשי היתה נוראית מאין כמוה ומאז לא מפסיקה להטריד אותי: יכול להיות שאני עושה את "זה" כי זה פשוט עובד?
מה זה "עובד"? עובד זה משיג איזושהי מטרה מסויימת. למשל, זה גורם לאשתי סוף סוף להקשיב לי כשבימים כתיקונם זה לא קורה. למשל, זה גורם לי להרגיש כאלו רגשי אשמה שבמשך ששת החודשים הבאים אני חוזר בהכנעה להיות "הסמרטוט" שלה. זהו מצב מאוד נוח עבורה ויתכן שהיא בעצמה מעוניינת בהמשך המחזוריות החולנית הזאת. אחרת, למה היא לא עזבה אותי מזמן? (אל תגידו מתוך פחד, כי מעולם לא איימתי עליה ולמעשה אני הוא זה שמתחנן באופן כמעט קבוע שיאללה נגמור כבר עם הסיפור ונתגרש).
אם זה ככה זה אומר שאלימות כן משתלמת. אבל בשביל מי? בשבילי או בשבילה? ...
(אבל בינתיים אני עוסק בספירה אקטיבית של השבועות ללא זעם ומקווה שאולי זה יביא את השינוי המיוחל) מת מכאב
עברו שבעה שבועות מאז התפרצות הזעם האחרונה שלי (כשלושה שבועות מאז הפנייה שלי לפורום הזה). שוב, זה לא חדש, כי כפי שסיפרתי כבר, "ההתקפות" שלי קורות אחת לחצי שנה בערך. אז עדיין אין סיבה למסיבה. אבל מאז הספקתי לפגוש בפעם הראשונה את הפסיכולוג החדש, לקרוא הרבה ובעיקר לחשוב ולהרהר הרבה בעצות השונות שקיבלתי (לא אלו התרופתיות - אלו עדיין נחשבות בעיני לעצות אחיתופל המבוססות על חוסר היכרות מוחלט עימי ושל הסיטואציה הספיציפית שלי). אחת המחשבות שעלתה בראשי היתה נוראית מאין כמוה ומאז לא מפסיקה להטריד אותי: יכול להיות שאני עושה את "זה" כי זה פשוט עובד?