ספיישל יום כיפור: הסליחות של דפש

More Than a Party??? אני מתה על השיר הזה!!!!!

אני בטח בדעת מיעוט, אבל הם צריכים להתנצל על שני האלבומים האלה: sofad ultra

נו מה אני אעשה? אני אומרת את האמת

לא אהבתי את התקופה הזו, הסגנון הזה. אהבתי הרבה יותר את שנות ה80 שלהם.

Another Girl

New member
את לא צריכה להתנצל

סתם זה משהו שלא שומעים ממעריצי דפש אף פעם כמעט...

לא מבקרת, אבל... איך????

איך אפשר לכלול את SOFAD ו ULTRA בשרשור ??? תמוה ביותר...לפחות בעיני.

אני פשוט לא אוהבת את הכיוון הזה שלהם

את הסגנון, את הגיטרות. אוהבת את סגנון הגל החדש, הסינטי', האלקטרוני.

gam ani

New member
מסכימה לגבי שנות השמונים, עד לתקופת BC

אני מתייחסת אל המוסיקה של דפש מהתקופה הנ"ל לפי האזהרה הזאת שיש לפעמים על תרופות: "handle with caution"... (אין לי מושג איך זה הולך בעברית). מעבר לזה, breathe (כן, למרות החפירות - אבל בגלל הבלוזזז) ו- blue dress (כי שום דבר רע לא יכול להיכלל ב- violator וזה כלל אצבע) הם בין שירי מרטין היותר חביבים עלי. jezebel (מה זה השיר ההזוי הזה?) ו- spacewalkers הם שני הקטעים שאני מדלגת עליהם באופן קבוע ב- SOTU. ולסיום, תוספת שלי לסליחות: comatose. שיר שכשמו כן הוא - שיתנצלו על זה שנרדמתי לפני I feel loved!

מסכימה לחלוטין עם כל הנעימות האינסטרומנטליות

והשמלות.... ומוסיפה גם את: The Sun & The Rainfall יותר מידי קיטשי לטעמי, Just Can't Get Enough לא סבלתי אותו אף פעם וא"כ עוד יותר בגלל התוספת הישראלית המטומטמת,Judas הרצועה היחידה שלא שחוקה אצלי ב SOFAD לא מתחברת לשיר,Jezebel למה לעזעזל התכוון המשורר??? כבר עדיף היה שיר על אחאב במקרה הזה....אפילו Peace התקבל יותר בברכה.... ולקינוח...Spacewalker פספוס רציני באלבום שלאחר השמעות רבות...מודה מעולה ( פרט לשתיים וחצי נפילות
).

Another Girl

New member
דווקא את The Sun & The Rainfall

אני לומדת לחבב, ממש ביום יומיים האחרונים... אתמול הוא נכנס לי לראש ונתקע שם כל הבוקר. עד שלא שמתי אותו לא עבר לי. Judas הוא הפחות חביב מ-SOFAD גם עליי.
כל השאר - יאפ, אני די בדעתך...

Another Girl

New member
כן, ייאמר לזכותו

שמאז שהוא נכנס לראש שלי הוא לא ממש יצא.
ולא לשלילה, כמו שקורה לפעמים.

למעלה