ספיידרז -שבוע 1

Roei152

Well-known member
מנהל
ספיידרז -שבוע 1 שבוע ראשון בבית עם סדרת נוער לוהטת ...
תהנו ...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 5
נוח ואנה גילו על ספיידרז.. האם הם יסכימו?

Roei152

Well-known member
מנהל
א אני לא יכול להגיד
&nbsp
בסוף קלטתי שזה שון , אבל מי היה איתו?
לצערי זה נראה שזה הולך לכיון של סופי ודניאל ולא יהיה פה "אני אעור לך. בום , התאהבתי בך בעצמי."
ובכלל מתי היה מרובע אהבה של זוג אחים עם זוג אחים שני?
היה מרובע אהב ה שאחים פירקו זוג (ללי ואלפי מפרקים את נטלי ודניאל)

אמה ואלון מפרקים את דריה ועידו... זכור לי שכן היו אחים עם אחים... היה יכול להיות בשכונה אם נמרחלי היו ביחד. אבל כמעט בטוח שהיה... צריך לבדוק...

Roei152

Well-known member
מנהל
נזכרתי
יונתן ואיה מול אדם ורותם..

נו, אבל ילדים יכולים לרגל…
יונתן כזה מצחיק וחכם מדי לגילו. ההורים פשוט אימפוטנטים. וואו, לאנה יש מצלמה בעין. שיט, הוא בא! תרחיקו אותו! יופי, דניאל. אתה אדם חכם באמת.
&nbsp
הוא רשם בפרוטוקול. חשוב לציין. זה משחק מילים. היא מרגלת כבר שנים. חמאה וקינמון. נחמד.
&nbsp
כל העולם נתפס לאופנועניות רעות. מה נסגר פה בכלל? אגב, אם מירב משחקת את האופנוענית, האם זה מחשיד גם את אריק - שמשחק אותו בעלה, ירון?
&nbsp
יחסית למשימות מסוכנות הם לא מצליחים שם. והספיידרז די מצליחים בניגוד אליהם.
&nbsp
לילה טוב, ניקי שכבר לא מהספיידרז. היי, טומי, התבלבלת. זאת בכלל מאיה אומרת! והיא מתעסקת במשהו אחר!
&nbsp
קוראים למורה ג'וני? בסדר, אין תפקידים קטנים, יש ילדים חכמים יותר מדי לגילם. לא כתרים, די עם כתרים, יותר מדי כתרים.
&nbsp
הווילה הזאת היא לא ממלכות? או ממועדון החנונים או משהו? ראיתי אותה כבר. מוכשרת מאוד, מוכשרת מאוד. אבל לא יודעת ששוב יש לה אבא רע.
&nbsp
כן, כמה מסובך זה כבר יכול להיות? בטח מספיק פשוט כדי שפשוט תשים שפה ופאה ואף אחד לא יזהה אותך. למדת מנועה? אשת קריירה שמעדיפה לנשור מהלימודים ולבצע תכניות מאוד גרנדיוזית. בטח, נוח. בטח.
&nbsp
אתה מאלתר. ולמה הגב הכפוף?
&nbsp
בטח קשה לצלם סצנות ריצה.
&nbsp
אני עדיין לא הבנתי למה יש לה פותח סתימות בתיק… הפקות אופנה אצל מיכל לא מסתיימות טוב. מי קונה? ליבי?! ליבי בטח קונה! והיא מנסה לפגוע באלה, כי היא רוצה לחסל מתחרות. בנות, אני חשבתי שכל האופנתיות של מיכל בקשר. רויו יעזור.
&nbsp
אני חושד בגברת גודמן.
&nbsp
מאיה לא ניצחה את שון דווקא… כן, הוא ירד.4
&nbsp
מה שאמרת זה בעברית? תמיד החנון שנדפק כדי לעזור לה. אבל היי! יש לך חברה מעניינת! יותר טובה מהקודמת, הקודמת עשתה עין לכולם.
&nbsp
אין מצב שהיא סתם עקרת בית ולא מתוחכמת יותר. היא בטח השאירה גם אצלם מכשירי ציתות או משהו. לא, לא לטעום! אוי, בחייך. נוח פישר פשוט כושל. דניאל הציל אותך.
&nbsp
הכול מתוכנן אצל טומי. הכול מתוכנן. נשבע לכם. הבחור חכם מאוד. אולי גם מאיה קשורה לרעים איכשהו?
&nbsp
הדרייב המשפחתי? מעניין. בטח יעזור לדניאל. כן, ניקי. הגרביים. לא, ניקי, זה מבחן! אל תישברי! רגע, ניקי… את יכולה לעשות תרגיל הסחה. להגיד לו לשים בננה, או אולי לשים בה נענע? איכס. אוי! הוא יראה אותם! נגמר מהר!

פרק 6
אז מה עם השפם?
&nbsp
מה עם הבלו בירד?
&nbsp
מה עם שון וניקי?
&nbsp
ומי מהילדים יתחיל לעבוד עם המשפחה?

ירון ארזי יתבע על זכויות יוצרים!
זה רק אני או שאירועי הפרק הקודם ממש ארוכים?!
&nbsp
וזאת הייתה נעמי. שון, תתפוס את הג'וק. בטח, ניקי מפחדת מג'וק. הרסת את הפאסון של ניקי. לא להדביק, דביל! מיכל, את כדברא, חזית את הקורונה.
&nbsp
אולי הן יריבו על החנון. אני יודע, זה מומצא, זה ממש לא אמין, אבל כן. הבחור לא מבין מה נפל עליו. ועכשיו היא תכין אותה לדייט עם החברררררר. מה, אני לא יודע? כן, זה הלחץ. אולי לנעמי יש משחה…
&nbsp
שמע, אתה סוכן ממש כושל.
&nbsp
גם בבעית הכלבים היא לא חשבה שהוא חמוד איזה שלוש עונות, עד שאברהם ארנסון בא.
&nbsp
איזה עולם קטן, היא עושה קורס צורפות. בטח גם לה יש מתחרה באזור. אבל ניקי, אולי תנסי צורפות? שמועות אומרות ש… לא משנה. אבא שלך הוא המביך, ניקי. אבל אל תקבעי דייטים, יש נטייה למשימות להרוס אותן.
&nbsp
לא, דניאל, לא… ואיזו מין מרגלת לא שמה לב לבן שלה שמרגל עליה?! רגע! צריך יכולות אלתור וטומי לא יצטרף?! בזה הוא יכול לעזור!
&nbsp
תכף לא יהיו לך מים, שון.
&nbsp
והנה דניאל בא לעזור. לא, לא ניקי! מאוד משפיל. הנה, ריגל אחריכם. ועוד עם צבעי הסוואה. ומי כמו אנה מכירה את אנשי המחשבים בריגול.
&nbsp
פתאום חשבתי, האגם הזה באמת כזה נמוך! זה לא טרור, הוא באמת כזה נמוך!
&nbsp
יש, החנון מרגל! רגע, אולי זאת עקיצה של דבורה?
&nbsp
אני אקרא לך אורי בירנבאום. או היריבה של ליבי וקארין. מה הוא מבין במים…
&nbsp
זה נוח, מה יש לכם?! יופי, עכשיו הילד החכם מדי לגילו כועס.
&nbsp
הגיע הזמן לכתוב סדרה על המשטרה, חברים, כי יש במדינה יותר מדי סוכנויות. מוכנים לשרשור סוכנויות? זה יהיה הבא בתור.
&nbsp
שחקנים לא תהיו. טומי לא מאשר. מה זה, המליפיקים יודעים שיש לכם אפליקציה כזאת?!
&nbsp
הווילה הזאת גם בכפר שמריהו, אז היא שכנה של הווילה שלנו. בוגד חולה! הוא נדבק מטוביה בקורונה! אז משתמשת באוויר לייצור מים. אבל למה לייבש את האגם? כן, קלוגר. זה שם לא נפוץ.

Roei152

Well-known member
מנהל
אחלה פרק
צחקתי מלא., אגב הקטע של שון ואבא שלו ממש נלקח מכוכב.. מיכל אוהבת את זה שבסדרות מלוננות האבא אשם...
וכמובן קטע המלפיקים ...
&nbsp

תראה מה זה
גרי המליפיק למד שנים להפעיל את הכוחות שלו, להתחזות...
&nbsp
ופתאום יש טכנולוגיה חדשה שמייתרת אותו. בושה.

למעלה