ירון ארזי יתבע על זכויות יוצרים!
זה רק אני או שאירועי הפרק הקודם ממש ארוכים?!

וזאת הייתה נעמי. שון, תתפוס את הג'וק. בטח, ניקי מפחדת מג'וק. הרסת את הפאסון של ניקי. לא להדביק, דביל! מיכל, את כדברא, חזית את הקורונה.

אולי הן יריבו על החנון. אני יודע, זה מומצא, זה ממש לא אמין, אבל כן. הבחור לא מבין מה נפל עליו. ועכשיו היא תכין אותה לדייט עם החברררררר. מה, אני לא יודע? כן, זה הלחץ. אולי לנעמי יש משחה…

שמע, אתה סוכן ממש כושל.

גם בבעית הכלבים היא לא חשבה שהוא חמוד איזה שלוש עונות, עד שאברהם ארנסון בא.

איזה עולם קטן, היא עושה קורס צורפות. בטח גם לה יש מתחרה באזור. אבל ניקי, אולי תנסי צורפות? שמועות אומרות ש… לא משנה. אבא שלך הוא המביך, ניקי. אבל אל תקבעי דייטים, יש נטייה למשימות להרוס אותן.

לא, דניאל, לא… ואיזו מין מרגלת לא שמה לב לבן שלה שמרגל עליה?! רגע! צריך יכולות אלתור וטומי לא יצטרף?! בזה הוא יכול לעזור!

תכף לא יהיו לך מים, שון.

והנה דניאל בא לעזור. לא, לא ניקי! מאוד משפיל. הנה, ריגל אחריכם. ועוד עם צבעי הסוואה. ומי כמו אנה מכירה את אנשי המחשבים בריגול.

פתאום חשבתי, האגם הזה באמת כזה נמוך! זה לא טרור, הוא באמת כזה נמוך!

יש, החנון מרגל! רגע, אולי זאת עקיצה של דבורה?

אני אקרא לך אורי בירנבאום. או היריבה של ליבי וקארין. מה הוא מבין במים…

זה נוח, מה יש לכם?! יופי, עכשיו הילד החכם מדי לגילו כועס.

הגיע הזמן לכתוב סדרה על המשטרה, חברים, כי יש במדינה יותר מדי סוכנויות. מוכנים לשרשור סוכנויות? זה יהיה הבא בתור.

שחקנים לא תהיו. טומי לא מאשר. מה זה, המליפיקים יודעים שיש לכם אפליקציה כזאת?!

הווילה הזאת גם בכפר שמריהו, אז היא שכנה של הווילה שלנו. בוגד חולה! הוא נדבק מטוביה בקורונה! אז משתמשת באוויר לייצור מים. אבל למה לייבש את האגם? כן, קלוגר. זה שם לא נפוץ.