ספיד דייטינג

והמסקנה?

כולנו מוזרים באופן כזה או אחר.
כל מה שצריך זה למצוא מישהו שיכיל את ה"מוזרות" שלנו ושאנו נכיל את שלו.

tzachy

New member
שצריך לגדל זקן?

(יש מחקר על זה...)
ולגבי "המוזרות" (עם או בלי מרכאות), אני (ולא רק) טוען מזמן ש"לכל סיר יש מכסה משלו" (על זה ענתה לי פעם מישהי: "מה לעשות שחלקנו נולדנו מחבתות?"...).

puma141

New member

הורגים אותי התרגומים שלך לדברים!
חחחחחחחחחח מחבתות? גם להם יש מכסים....:)

tzachy

New member
"For every pot, there is a lid"?

ואת טוענת שגם: "For every pan, there is a lid"

השאלה האם קיים קשר חד-חד-ערכי ?

אחרת, אנחנו מקבלים "שיתוף קבצים בענן"...
ופוטנציאל לבלאגן...

puma141

New member
אני טוענת

שהכל נזיל.....:)
אם זה מכסה מתאים, ואם ז מכסה פחות מתאים- אבל עדיין מכסה.
בקיצור- לפני המציאות, וכמה זוגות שמחזיקים זמן באמת, ומתוך רצון להחזיק- כל הכלים דפוקים!

מחבתות, סירים, מכסים......מה שלא תגיד.....:)

חמוד :)

אני אוהבת ספיד דייטינג - במצב הכי גרוע אתה יוצא משם אחרי שדיברת עם 8-10 אנשים חדשים... מה רע?
&nbsp
לא תמיד זוגיות זו הפואנטה - גם לדעת לדבר זה מאוד חשוב, והעובדה שיש לך 8-10 אנשים חדשים שאפשר ״להתאמן״ עליהם ולדבר וכו׳ זה מעולה.

puma141

New member
אז יאללה

תתחילי לתקתק ת'פורום, וגלי לי לנו מה קורה שם במציאות.

כתבתי על זה בעבר

כאן[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/93/171758000/%D7%90%D7%94%D7%91%D7%94_%D7%95%D7%99%D7%97%D7%A1%D7%99%D7%9D/%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA[/URL]

אבל בקצרה - הלכתי 3 פעמים לספיד דייטינג (בחו״ל).
מה שמאוד אהבתי זה שאתה מדבר עם מספר רב של בחורים (ובחורות). אם הייתי הולכת למסיבה, או מפגש של פנויים/פנויות אולי הייתי מדברת עם 5 אנשים. ופה דיברתי עם כל הבנים שהיו... אז זה כבר מעולה. זה הוציא אותי מאזור הנוחות, כי לפעמים הרגשתי יותר מידי ביישנית לדבר עם מישהו שכן חשבתי שחמוד - ואילו בספיד דייטינג לא משנה מה את הולכת לדבר עם כל הבנים..

ממש נהנתי גם לדבר עם הבנות, בשני אירועים שונים החלפתי מספרים עם בנות כי חשבתי שיתאימו לידיד שלי. עם הידיד שלי הדברים לא זרמו אבל אני והבנות נשארנו בקשר והמשכנו להיפגש...

אחרי הספיד דייטינג איכשהו יוצא שאתה ממשיך לדבר עם אנשים ואז זורמים להמשך הערב למקום אחר כקבוצה, ממשיכים לפאב לדוגמא, יוצא ערב מאוד כייפי.

הדברים הפחות טובים - לא כולם הולכים להיות בגיל המתאים - בספיד דייטינג האחרון, הלכתי כי הוא היה במבצע, אני הייתי בת 28 וטווח הגילאיים היו 26-32 - חשבתי שזה יתאים לי. מה10 בנים שדיברתי איתם כ7 היו יותר צעירים ממני (וחיפשתי מישהו בגילי או יותר מבוגר).

יש שיחות ממש משעממות וישר רואים שזה לא מתאים - לא מפריע לי שיש שיחה משעממת מה שיותר קשה כאשר אין על מה לדבר - ואני לרוב מצאתי את עצמי מנסה למצוא שאלות ... מעייף. מה שטוב, זה רק 8 דקות.

ובסופו של היום - לא יצא לי משם דייט - משום מה, גם כאשר אני אמרתי כן, והבחור השני אמר כן - פשוט לא יצרנו קשר אחד עם השני. שמעתי מבנות שדיברתי איתם באירועים האלו שזה קרה גם להן...

בסוף היום אני כן ממליצה על זה - איפה שאני הלכתי נתנו גם אוכל ושמפנייה - אז אפשר גם לאכול קצת...

puma141

New member
לא יודעת-מבחינתי היה מתקיים רק הספיד.

הכי ספיד שאפשר, כדי לברוח משם.....:)
נשמע לי ממש מפחיד, לא פחות. שיטה נוראית.....מזעזעת.
אבל עזבי- זו אני, אני בדיוק הקצה השני של הדבר הזה, אם לא מעבר לקצה! :)

אני יכולה לראות אותי מגיעה לזה עם רובה צבע שיורה
<<<<כאלה חחחח
וזהו.

לא מצליחה לנסות להבין את זה- גם אם לא מההיבט האישי שלי...

puma141

New member
אמרתי למה- כי אני הקצה השני של כזה דבר.

אז תחשבי בעצמך :)
אבל את נהנית- אני לא אקלקל לך עם מה שאני חושבת על זה באמת!
זה עלול להקרא לא טוב...
בעיני זו שיטה מזעזעת. בתחושה, בשוק בשר הזה... בסרט נע, או סרט רע.....

בעיני לפחות.

tzachy

New member
כמו לא מעט דברים אחרים...

זו גם 'המצאה' יהודית (ראי למשל כאן).

לעצם העניין... יש לי המון מה לומר (גם אני לא כ"כ מתחבר לזה), אבל הזמן קצר והמלאכה מרובה

puma141

New member
אתה מבין?

אז אוקיי, יש דברים בדייטינג באופן כללי, שאנילא מביעה עליהם דעה- כי אני בסך הכל לא בעולם הזה.....
אבל יש דברים שוואלה? אני לא מסוגלת להבין! ויותר מזה, זה רק ממחיש לי
למה כל העניין הזה של הדייטינג, נעשה יותר טכני, פחות מתחבר, יותר פוסל.....
זה בגלל שזה הכי רחוק מהטבע ספידייטינג.
אישית-שוללת לגמרי! בלי למצמץ אפילו.

זה בסדר אם את לא מתחברת אל זה

אני חושבת שהרבה אנשים לא ניסו ולא רוצים לנסות.
&nbsp
״שוק בשר״ זו בחירה - את יכולה להרגיש כאילו כל דרך בה את פוגשת אנשים מרגיש לך כמו שוק בשר. אני בחרתי לחשוב על זה כדרכים לצאת מהעולם הצר שלי ולהכיר אנשים ואשכרה לדבר איתם. בדוגמא של הספיד דייטינג גם אמרתי שאחרי שהוא הסתיים המשכנו כקבוצה לדבר והמשכנו לפאב. מה גם שיצרתי משם קשרים - אז אני שמחה שלא קראתי את ההודעה שלך לפני שניסיתי את זה :)
&nbsp
כל ניסיון הוא חוויה. כאשר הייתי רווקה גם נרשמתי לכמה אתרי הכרויות למרות שלפני זה חשבתי שזה לא בשבילי - אז מה? מנסים ורואים...
&nbsp
אבל הרבה יותר קל לפסול מהצד ולא לנסות שום דבר חדש

puma141

New member
פייר?

תכלס- אני לא קנה מידה באמת...:)
בגלל זה גם לא ממש הסברתי את עצמי.
בעיני זה לא "דבר חדש"- כי זה דבר שהוא לא קיים או לא יכול להתקיים-מבחינתי.
השיטה שלי ל"הכרות"-שונה:) תכבדי את זה כפשוטו, כמו שאני מכבדת את דרכך ומאחלת לך
בהצלחה באמת, בכל דרך שתנסי

מכבדת את דרכך

אני גם תמיד שמחה לשמוע על שיטות הכרויות שונות אם היית רוצה לספר על שלך...
&nbsp
או לפחות לשמוע מה אבד אצלך ומה לא אבד... אני חושבת שהיה פעם שירשור כזה של איזו דרך הכרויות כן עבדה ואיזו לא - שזה תמיד מעניין ועוזר לאחרים. אם בא לך לשתף

puma141

New member
בעיקרון השיטה הכי טובה

בשבילי-היא המציאות:) פנים מול פנים, בלייב......
אבל לא שוללת דרכים אחרות. כל אחד ומה שטוב לו או נכון לו, בהחלט.

tzachy

New member
בעיקרון את צודקת.

אין כמו להתרשם בעשרת החושים ובעשרים המימדים

אני חושב שאני פניתי לדרכים עקיפות, כי מאז היותי נער, אקט הפניה לבחורה, תמיד איתגר אותי והלחיץ אותי ולא משנה שמאז התחלתי לא מעט פעמים (פנים אל פנים. להלן פא"פ) אני ממשיך להתרגש והדופק מטפס ל150% מהדופק המירבי
.

אבל ההרגשה שאתה (אני, במקרה זה) יוצא עם בחורה שהתחלת איתה (פא"פ) היא לאין ארוך הרבה יותר נעימה וטובה מאשר דייט "משודך" ועל אחת כמה וכמה: בליינד-דייט.

אבל [שתיים], אני מכיר באופן אישי זוגות נשואים+ילדים (אני לא מדבר על זוגות שיוצאים תקופה) שהכירו באתרי הכרויות, כך שעובדתית גם זו (ודרכים נוספות בדומה) יכולה להיות הדרך.

puma141

New member
אתה צודק- בוודאות:)

כתבתי- רוב הדרכים יכולות להיות "הדרך", ברור!

למעלה