כתבתי על זה בעבר
כאן
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/93/171758000/%D7%90%D7%94%D7%91%D7%94_%D7%95%D7%99%D7%97%D7%A1%D7%99%D7%9D/%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA[/URL]
אבל בקצרה - הלכתי 3 פעמים לספיד דייטינג (בחו״ל).
מה שמאוד אהבתי זה שאתה מדבר עם מספר רב של בחורים (ובחורות). אם הייתי הולכת למסיבה, או מפגש של פנויים/פנויות אולי הייתי מדברת עם 5 אנשים. ופה דיברתי עם כל הבנים שהיו... אז זה כבר מעולה. זה הוציא אותי מאזור הנוחות, כי לפעמים הרגשתי יותר מידי ביישנית לדבר עם מישהו שכן חשבתי שחמוד - ואילו בספיד דייטינג לא משנה מה את הולכת לדבר עם כל הבנים..
ממש נהנתי גם לדבר עם הבנות, בשני אירועים שונים החלפתי מספרים עם בנות כי חשבתי שיתאימו לידיד שלי. עם הידיד שלי הדברים לא זרמו אבל אני והבנות נשארנו בקשר והמשכנו להיפגש...
אחרי הספיד דייטינג איכשהו יוצא שאתה ממשיך לדבר עם אנשים ואז זורמים להמשך הערב למקום אחר כקבוצה, ממשיכים לפאב לדוגמא, יוצא ערב מאוד כייפי.
הדברים הפחות טובים - לא כולם הולכים להיות בגיל המתאים - בספיד דייטינג האחרון, הלכתי כי הוא היה במבצע, אני הייתי בת 28 וטווח הגילאיים היו 26-32 - חשבתי שזה יתאים לי. מה10 בנים שדיברתי איתם כ7 היו יותר צעירים ממני (וחיפשתי מישהו בגילי או יותר מבוגר).
יש שיחות ממש משעממות וישר רואים שזה לא מתאים - לא מפריע לי שיש שיחה משעממת מה שיותר קשה כאשר אין על מה לדבר - ואני לרוב מצאתי את עצמי מנסה למצוא שאלות ... מעייף. מה שטוב, זה רק 8 דקות.
ובסופו של היום - לא יצא לי משם דייט - משום מה, גם כאשר אני אמרתי כן, והבחור השני אמר כן - פשוט לא יצרנו קשר אחד עם השני. שמעתי מבנות שדיברתי איתם באירועים האלו שזה קרה גם להן...
בסוף היום אני כן ממליצה על זה - איפה שאני הלכתי נתנו גם אוכל ושמפנייה - אז אפשר גם לאכול קצת...