ספטגראם היי שלום לכולם מישהו יכול לעזור לי פה..אני צריך מידע על הכוכב הזה ספטגראם מי שמכיר... תודה
K kobostar New member 29/7/05 #1 ספטגראם היי שלום לכולם מישהו יכול לעזור לי פה..אני צריך מידע על הכוכב הזה ספטגראם מי שמכיר... תודה
H hagakora New member 29/7/05 #3 מייצג כל דבר שקשור לשבע, שבעה ימים בשבוע, שבע המתכות האלכימיות, שבעת גרמי השמיים (באלכימיה), ועד כל דבר עם שבע
מייצג כל דבר שקשור לשבע, שבעה ימים בשבוע, שבע המתכות האלכימיות, שבעת גרמי השמיים (באלכימיה), ועד כל דבר עם שבע
א ארטמיס היחיד New member 31/7/05 #4 תגובה שלום. אני חושב, שאתה מתכוון לפנטגראם בכלל. מאמר זה יענה לך על כול התשובות.
כ כוכב ה שחר New member 31/7/05 #5 הוא מתעניין בספטגראם שהוא כוכב בעל 7 קודקודים, ולא בפנטגראם. המאמר שקישרת, שאכן עונה על שאלות רבות לגבי הפנטגראם, כלל לא קשור לעניין.
הוא מתעניין בספטגראם שהוא כוכב בעל 7 קודקודים, ולא בפנטגראם. המאמר שקישרת, שאכן עונה על שאלות רבות לגבי הפנטגראם, כלל לא קשור לעניין.
P PurpleFilth New member 1/8/05 #7 המידע הכי מקצועי שאני מכירה בנושא נמצא כאן (כדאי לבדוק את האתר בכלל, הוא מצויין בכל מה שנוגע לסמלים). חוצמזה, גם את האתר הזה משתמש בספטגרם.
המידע הכי מקצועי שאני מכירה בנושא נמצא כאן (כדאי לבדוק את האתר בכלל, הוא מצויין בכל מה שנוגע לסמלים). חוצמזה, גם את האתר הזה משתמש בספטגרם.