ספורט במשך השבוע

yehuda150

New member
ספורט במשך השבוע

אני נורא רוצה להתחיל לעשות ספורט במשך השבוע, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים שעושים ספורט קבוע ואיך מצליחים להתאושש בסוף היום ולצאת לעשות פעילות גופנית לפחות 3 פעמים בשבוע?

beni802

New member
עניין של רצון והרגל

ברור שיותר קל לשבת מול הטלוויזיה או ליד המחשב אז צריך לקבל החלטה ובהתחלה זה קצת קשה אבל אין דבר העומד בפני הרצון

גיליתקה

New member
נכון ובנוסף

תחשוב כמה זה חיוני וישפיע על החיים שלך.. כמו בפרסומת החדשה הזו שמעודדת אימונים ואומרת שזה כמו להרוויח עוד משהו בחיים האלה.. אתה עושה את זה לגוף ולנשמה! תחשוב על זה ככה..

אני מתאמנת קבועה../images/Emo13.gif

לפחות 3 פעמים בשבוע ורצוי יותר. מה שתרם לזה זה אימונים שאני לוקחת עם מאמן אישי בחד"כ עצמו וממש נהנית מהם. אני ידעתי שאימוני כוח למשל אין מצב שאעשה לבד וככה איתו אני עושה פעמיים בשבוע וממשיכה עם אימוני אירובי משלי. צריך למצוא את הזמן הנכון לספורט-יש כאלה שיש להם את האפשרות בבוקר ואז יש להם מספיק אנרגיות לכך,יש כאלה (כמוני) שעוזר להם להגיע ישר מהעבודה לשם מבלי לעבור דרך הבית ואז פשוט מוצאים את האנרגיות. ממליצה גם להיכנס לפורום "דיאטות ואורח חיים בריא" יש שם שרשור יומי שממש גורר אותך לחד"כ כי כולם רושמים על הפעילות הגופנית שלהם וזה די גורם לך לרצות ללכת גם כדי לרשום ולתעד

כל כך כל כך מבינה אותך

תשמע השינוי צריך להיות בראש אני מאמינה, שינוי באורח חיים, עזוב דיאטה לא דיאטה ספורט בשבילי זה קודם כל בשביל הנפש, בשביל ההרגשה הטובה. זה שיש בך את הרצון זה מעולה וכמובן "לא להשתגע בשעות על גבי שעות, גם אימון של שעה יעשה את העבודה". ממליצה לך לקרוא את הכתבה פה בדיוק על הנושא הזה

למעלה