ספונסר כנסו בבקשה

שירהShira1

New member
ספונסר כנסו בבקשה

טוב בטח הרבה ממכם ניסו להשיג ספונסר לחולצות וכאלה בגדוד שלהם ואני פשוט חייבת ספונסר לאוורולים באזור ת"א! אז אם משהו מכם יכול לת לי המלצות או מקומות שנתנו להם ספונסר זה ממש יעזור לי תודה רבה רבה רבה אם תעזרו!!!

cohen shir

New member
השיטה ../images/Emo9.gif

ללכת עם חאקי מדוגם, יפים ונקיים לחנויות, עסקים או לרשתות מקומויות ולא ארציות ועצומות. ולדבר יפה, לספר על השבט ועל המפעל ועל כמה שהוא חשוב ומעצים, להזכיר תרומה לקהילה וכאלה. זה הכל, פשוט ותמיד עובד. [לפחות אצלנו]

שירהShira1

New member
תודה זה מה שאני עושה אבל..

כולם קמצנים ואני צריכה את זה ליומיים הקרובים ואני צריכה איזה 5000 שקל אני לא יודעת מה לעשות יש לך עוד רעיון??

Shane75

New member
5000 זה בעיה..

צריך לארגן דברים כאלה לפני ולא לחכות.. כי בדרך כלל שרוצים סכום כזה אף עסק קטן לא ייתן לך אלא אם כן הוא מכיר כבר את הצופים והוא ממש נחמד וזה וגם יש מקומות שמזה מסבכים את העניין ומבקשים מכתב בקשה ואת הקבלה לפני וכל מיני שטויות כאלה ממ את יכולה לנסות לעשות כמה ספונסרים וככה להוריד את הסכום ולבקש מכל אחד קצת וזה יותר יעזור כי אני לא מאמינה שיהיה מישהו שייתן לך 5000 שקל על המקום.. בהצלחה :)

carmit91

New member
אאעאעאאהה

שני, יש לכם כבר ספונסרים? (מצטערת שזה פה)

Shane75

New member
כן ונראה לך שמישהו מהצוות באמת הלך לחפש?

בעצם טעות מישהו מהחמשושים או אני ואיציק קיצר לא כי אנחנו קצת עסוקים במתכונות ומתקנים כי נטשו אותנו לבד *אהמ אהמ*

דורסבג

New member
חוץ מהחאקי היפה והחיוך היפה על הפנים,

וההסבר נחמד שיצא , תגידי לבעלי עסקים שזה נחשב כהוצאה מוכרת, מה הכוונה שהם מקבלים על זה החזרי מס מלאים על כל שקל שהם מוציאים לשבט. זה שיקול שלדעתי יכול לשכנע הרבה בעלי עסקים מלבד השיקול העיקרי שזה פרסום העסק שלו. אז תשמשו בזה זה אחלה טיעון!

cohenet91

New member
באמת?! ../images/Emo2.gif

אתה יכול להסביר את זה יותר? אני לא בטוחה שהבנתי.

AlteRon

New member
בגלל שהצופים הם אירגון ללא מטרת רווח...

אז אפשר להוציא את התרומה כתשלום על מוצר שהעסק קיבל מהשבט ואז הוא מקבל החזרי מס. בקיצור, הכל חוקי ועוד משתלם לבעל העסק.

דורסבג

New member
לא יכלת להסביר את זה יותר טוב:)

בקיצור הוא מווציא כסף אבל מקלבל הכל חזרה , שורה תחתונה הוא מקבל פרסום חינם מבינה את הקטע?

למעלה