ספונסרשיפ

dalialev

New member
ספונסרשיפ

שלום לכולם אשמח לקבל התייעצות.
התחתנתי עם בעלי לפני חודשיים, הוא אזרח קנדי מטורנטו ,אני כרגע בישראל והוא נישאר בקנדה.
בחרנו באופצייה של תהליך הגירה מתוך קנדה ולא מהארץ כי לא ידענו כמה זמן יקח מישראל.
הבנו שתהליך ההגירה יתחיל רק ברגע שאגיע לקנדה, עד אז אין מה לעשות כאשר אני בארץ.
דבר נוסף כאשר אעבור לקנדה שזה יהיה בעוד 5 חודשים, ונתחיל את התהליך ההגירה ארצה בזמן הזה להתחיל לעבוד על מנת לא לטפס על הקירות, התחום שלי הוא פזיוטרפייה וחינוך מיוחד.-תחום טיפולי
מה עליי לעשות על מנת לקבל אישורי עבודה? להתחיל מעכשיו לארגן את אישורי עבודה? או רק כאשר אגיע לקנדה?
יש לנו עורכת דין אך רק רציתי להיות בטוחה שהבנתי אותה.
תודה וערב טוב :)

lisi1818

New member
תשובות

קראי ותני לבעלך לקרוא גם כן מידע כיצד לעשות ספונסרשייפ. http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/sponsor/spouse.asp
אחרי שתגיעי לטורונטו ותקבלי את ויזת ההגירה
תוכלי לבקש אישור עבודה. תצטרכי להתקשר לאגודת הפיזוטרפיסטים ולשאול במה זה כרוך על מנת לקבל
רשיון לעסוק במקצועך.

tomergg

New member

dalialev

New member
תודה אני אמסור לו שיקרא

עורכת דין היא שולמית \אירנה תלוי אם היא בארץ או בקנדה

shkent

New member
From Israel it is much faster

and you can start before you enter Canada.
&nbsp
&nbsp

dalialev

New member
עוד שאלה

עורכת דין אחרת התקשרה אליי אתמול ,ונתנה לי מידע שהיה לי חדש, היא מספרת שהכי טוב להתחיל את תהליך ההגירה מהארץ שזה הכי מהיר והכי חכם והכי טוב, וזה לא מונע ממני לנסוע לקנדה במהלך התהליך, ואת התהליך ממשיכים מקנדה. זה נכון? שאפשרי להתחיל בארץ תהליך הגירה ולסיים אותו בקנדה? (שזה לוקח בערך חצי שנה שזו התקופה שאני עוד נישארת בארץ עד שאסע)
תודה ויום מתוק לכולנו :)

shkent

New member
The only thing is that you might need to go back to Israel

For an Interview.
&nbsp
Not everyone is requested to have an interview, it all depends if the immigration officer believes that the marriage is genuine

dalialev

New member
חווה יקירה

מי זו איטל ויינברג?? איזה קטע הזוי היא בדיוק התקשרה אליי אחרי שכתבת לי את ההודעה שאת מקווה שזו לא היא , בכל מקרה זה לא היא אבל מה הסיפור של איטל ויינברג??

סיפור כאוב על חוסר מקצועיות

&nbsp
פעם כשיהיה לי זמן אני אעשה על זה מופע יחיד ואופיע בכנסים של חזרה בתשובה בתור חימום לרב אמנון יצחק.
הסיפורים על הגזזת וה-DDT ואיך גזרו לעולים ממרוקו את הפאות ותקעו להם צנון בתחת ושלחו אותם במשאית לנתניה זה כלום, תאמין לי.

למעלה