ספויילר פרק 18 עונה 2

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 219 הרשת! ../images/Emo45.gif

יכול להיות שאנחנו נותנים להם יותר מדי קרדיט?.. נו טוב, אם זה באמת היו הם - אז כל הכבוד! ולא נראה לי שאפשר להגזים עם הזלת ריר על לוגן - כבר הסכמנו שעליו מותר
היי, אולי אפשר להציע את הרעיון ללוגן בגשם באחד הפורומים שרוב נכנס אליהם (TWOP או משהו) ולכי תדעי אולי זה עוד יקרה... קיבלנו עוד מזמוזים ב XTERRA - הכל יכול לקרות!

irene17

New member
נראה לי../images/Emo58.gif213

נראה לי שלרוב ת'ומס יש קצת טראומה מאז פרק 11 מ- TWOP. אנשים לא קיבלו את זה הכי טוב שבעולם, וזה היה עוד פרק שהוא כתב וביים. אבל אני ממש לא מרחמת עליו, לא איכפת לי מה הוא מרגיש, לו לא היה איכפת מה אני הרגשתי בפרק 2, נכון?! חוץ מזה זה מה שקורה כשאתה לוקח שחקן מתחת לממוצע, נותן לו דמות משעממת, שם אותו ליד שחקנים מעולים, כותב את אחד הזוגות הטובים של הטלויזיה שאת הזוג הזה הוא יסתור, ומנסה לדחוף אותו לקהל עמוק עמוק לגרון עד שבא להקיא. ואיפה תעלומת אוטובוס? מי יודע? הכי חשוב שיש לנו את דאנקן ואת הילד הלא חוקי שלו, והאהבה הנצחית שלו ושל ורוניקה. ואז פוף דאנקן נעלם, הסידרה חוזרת לעצמה, נזכרים בתעלומות שכבר הספקנו לשכוח מהן... עזבי, אל תתייחסי אלי, אני קצת ממורמרת מרוב ת'ומס וזה מה שיוצא.
218 ונראה לי שקיבלנו מזמוזים ב-XTERRA כי הרצון של האנשים ל LoVe עובר כל גבול לאחרונה, ולא רק של המעריצים הרגילים. גם של כל מיני מבקרים למיניהם.

snoop cat

New member
מה שאומר

ששום דבר רע לא יכול לצמוח מזה! אם אפילו המבקרים מבינים את זה אז יש לנו פה קלף מנצח! אם רוב לא יעשה את זה בשביל המעריצים, אולי בשביל המבקרים (והרשת?..) הוא יתחיל להתקפל קצת. ותהרגי אותי, אני לא מבינה איך הוא יכול שלא לכתוב יותר סצינות לשניים האלה, עזבי שאני מעריצה, אבל כל סצינה איתם שורפת את המסך וזה משהו שיוצרים בד"כ אוהבים לעשות, לא? או אמורים לאהוב... טוב מה, רוב פשוט מוזר.

irene17

New member
נו כבר אמרתי את זה הרבה

רוב עושה דווקא הוא יצר אותם ועכשיו בא לו להתעלל במסכנים שהתמכרו אליהם. תודה, רוב.

snoop cat

New member
פאוור טריפ...

אבל תחשבי על זה, אם לך היה כ"כ הרבה כוח לא היית מנצלת אותו? ועוד לרעה?

irene17

New member
כן אבל הניצול שלי לרעה היה נראה

שונה. זה היה יותר ניצול לרעה של השחקנים! כי הם יעשו מה שיגידו להם...

snoop cat

New member
חחח אני כבר מריצה תסריטים בראש

בעיקר את זה שרוב חלק בנדיבותו במארסתון מתוך הסרט שהוא מתכנן!

irene17

New member
תודה תודה ../images/Emo9.gif

זה מה שקורה לשם שלי כשאני מסמיקה...

Nitzan122

New member
מייקל../images/Emo99.gif

ולא קלטתי שג'ייסון שיחק שם עד שקראתי את זה... טוב אבל ראיתי את הפרק הזה כמה חודשים טובים לפני שורוניקה בכלל התחילה...

ומה עם לסמן |ספוילר../images/Emo35.gifכסל|

לא קראתי כלום מההודעה הזו אבל לפעם הבאה. לא אכפת לי שכתוב עונה 2 וכ'ו- רוב הסיכויים שלא הייתי שם לב שזה ספוילר. בחייאת!

inbalinbal1

New member
אתה מדבר אליי?

אני שונאת לחפש את הסימן של הספויילר מבחינתי מספיק שרשמתי ספויילר אם החלטת לפתוח זו בעיה שלך וגם רשמתי פרק ספציפי

למעלה