אכן שירי בחורה עם הרבה מזל,אבל קריסטן יותר - היא אשכרה זכתה להתמזמז עם הדבר הזה ב XTERRA! אני ממש לא זיהיתי אותו, למרות שהוא לא נראה כ"כ שונה, אבל איכשהו הוא כן.טוב הסטייליסטים של רוזוול כנראה התאמצו מאוד כדי לכער אותו כדי שלא יאפיל על מקס או משהו (פרנויה אישית שלי, לא להתייחס...) אבל לא יעזור כלום, כי באותה סצינה בגשם.. יאמ!
לוגן בגשם. אני אישית חולמת על דבר כזה כבר הרבה זמן! ובלי להעליב את ג'ייסון (דורינג), הוא לא התקרב אפילו למקס (ג'ייסון בר), ואני אפילו לא כ"כ אוהבת את מקס. וזה לא שהוא היה מכוער ברוזוול, הוא פשוט היה לא בולט כזה ואני חושבת שהדמות שלו הייתה אמורה להיות כזאת אז הוא את שלו עשה. ואם כבר XTERRA, מה עם לוגן עומד ליד ה- XTERRA בגשם? זו תמונה שהייתי תולה לי איפשהו.
עכשיו הסצינה הזאת היא כל מה שאני אחשוב עליה! וג'ייסון דורינג לא מתקרב לג'ייסון בר?? אולי לא בגוף (למרות שראינו כמה הוא התעמל בהפסקה בין העונות
אולי קצת שיזוף לא יזיק...) אבל בפנים? למקס יש אוזני ענק והתספורת שלו בד"כ לא ממש מחמיאה לו, לעומת לוגן... טוב נו מה, הוא בדיוק הטיפוס שלי אז אני משוחדת... מושלם!
הוא טוב כמו שהוא! אני לא אוהבים יותר מידי שיזוף, אני אוהבת אותו לבנבן טבעי כזה. דווקא אני מעדיפה את הגוף של דורינג מאשר של בר. אני חושבת שרוב הנשים שלא מכירות את הדמויות האלה היו אומרות שבר נראה יותר טוב מדורינג. וגם אני הייתי אומרת את זה אם היית מראה לי את שניהם לפני איזה שנתיים. והוא בהחלט התעמל! כשראיתי אותו בפיילוט אתמול נזכרתי עד כמה שחיף הוא היה לעומת היום. אחחח הידיים האלה! והגב... גרררר **הלכתי למקלחת קרה**
לבנבן ורדרד יותר נכון... פשוט ליד קנדל הוא נראה כזה ורדרד והיא כזאת שחומה. לא לא, בהחלט צריך קצת שיזוף. ויש לי בעיה עם האוזניים של בר, אז גם אם לא הייתי משוחדת זה היה דורינג... וההתעמלות הזאת הייתה אחת ההחלטות ה נבונות!
עם ההחלטות הנהדרות שלה. צריך לרמוז להם שילחצו על רוב ת'ומס לסצינה של לוגן בגשם. (חחח וואי כבר ממש הגזמנו עם כל ההזלת ריר הזאת על ג'ייסון/לוגן). ורק שלא ישתזף, אני אוהבת אותו ככה. הטענה היחידה שיש לי אליו זה השיער, שיפסיק להתעסק עם זה כבר! אני תמיד מתעצבנת כשהוא מסתפר! והאוזניים של בר! או מיי גאד! חתיכת אוזניים יש לו!