ספויילר פרק 18 עונה 2

inbalinbal1

New member
ספויילר פרק 18 עונה 2

אז ככה יש הופעת אורח של אלונה (היא תופיע בחלום של ורוניקה) החלומות של ורוניקה הם מתוך האוטובוס. לוגן וואלס עובדעם על פרוייקט לימודי ביחד. ורוניקה מפסידה את המקום במרוץ למלגת הקיין היא וזו שמתמודדת מולה שיהן רוצות להגיע לסטנפורד. קית' יוצא לבליינדייטים. והכי טוב יש פלאשבק לקיץ הלוהט של ורוניקה ולוגן בניגוד לחורף המשעמם של ורוניקה ודאנקן ( ככה היה רשום באתר ) ספויילר 19 גם פרק 19 העונה תהיה תעלומה של כלב כמו בעונה הקודמת

irene17

New member
איך אהבתי שהם כתבו את זה../images/Emo58.gif219

אני מתה על נפטונסייט, הם לא שיפרים של לוגן/ורוניקה אבל ברור בעד מי הם, זה לא פעם ראשונה שיש להם הערות פרו-לוגניות. ואני מתה לראות את וואלס ולוגן עובדים ביחד, סוף סוף רוב ת'ומס מגשים לי חלום. קראתי קצת מהתסריטים של הסצינות של שניהם ביחד וזה נראה ממש טוב אני לא יכולה לחכות לזה כבר! שלא לדבר על הפלאשבק של LoVe, סוף סוף קצת פירורים מרוב ת'ומס, וזה עוד לא סתם פלאשבק זה שניהם מתמזמזים ב XTERRA!! זה פשוט כל החלומות שלי מתגשמים בפרק אחד. אני אומרת שיכניסו מסורת שלא משנה מה בכל עונה בפרק 18 חייבת להיות נשיקה של LoVe. ובקשר לפרק 19, התעלומה תהיה קצת יותר עצובה לפי דעתי כי הכלב באמת מת, והבן אדם שהרג אותו מופיע בזמן האחרון בכל תעלומה שיש, עונתית, לא עונתית, מה נסגר?

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 219

הקיץ הלוהט של ורוניקה עם לוגן
לעומת החורף המשעמם עם דאנקן... את רואה שדאנקן הוא חורף? טוב בכל מקרה, עוד פעם תעלומת כלבים? אני חייבת לציין שלא כ"כ אהבתי את התעלומה בעונה שעברה (כמובן שה-כ-ל חוץ מהתעלומה בפרק 19 ממש אהבתי!) ולא היה לנו פלאשבק מזמוזים ב XTERRA כבר (לא שאני חלילה נגד!!!)? זה אמור להיות מקודם באותו ערב או שהוא עוד פעם יראה את הירי? אני לא זוכרת אבל אי פעם היו פלאשבקים חוזרים? וגם אני בעד נשיקה של LoVe בפרק 218!! במיוחד שהאנה כבר לא תהיה וגם צריך כבר חומר חדש לקליפים!

irene17

New member
כמובן! ../images/Emo58.gif 219

והמזמוזים ב XTERRA זה מזמן אחר, זה לא קשור לפלאשבק ההוא. אני בטוחה שהם התמזמזו שם די הרבה, נחמד שמראים לנו קצת מזה. והם קראו לו חורף כי היא יצאה עם דאנקן בחורף, ועם לוגן בקיץ. אבל רק שתדעי לך שחשבתי עלייך כשקראתי את זה. ואני דווקא אהבתי את התעלומה של פרק 119. למרות שלא נראה לי שאני אהנה פה במיוחד, כלבים מתים זה לא משהו משמח במיוחד. ומעניין אם כל עניין הפלאשבק של LoVe קשור לזה שלפני כמה חודשים איזה כתב מעיתון שאל את רוב ת'ומס אם עוד נזכה לראות קטעים מהקיץ החם של לוגן וורוניקה. אז, רוב אמר שהם לא צילמו שום דבר כזה אבל זה רעיון טוב. וזה בהחלט רעיון טוב. הגיע הזמן שרוב ת'ומס יקשיב לצופים שלו.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 219

חחח בסוף אני אכניס חזק את הקטע עם העונות, למרות שלוגן הוא סתיו ולא קיץ, אבל הוא בהחלט לוהט כמו הקיץ!
ורוב תומס מקשיב למעריצים? מה קרה? הגיהנום קפא? החזירים הצמיחו כנפיים? או שסתם מנהלי הרשת לחצו קצת מלמעלה (טוב שיש אנשים עם קצת הגיון בריא עדיין בעולם). אף אחד לא אמר לו לתקוע אותם כזוג מרוח מתחילת הסדרה ועד סופה, אבל קצת מתח מיני מדי פעם ואיזה חזרה שלהם בסוף כל עונה ליתר בטחון... בקיצור, לא אכפת לי למה זה קרה, העיקר שזה קרה ואני שמחה על זה!

irene17

New member
הניחוש שלי הוא שהרשת לחצה...

אבל אני מתה על הרשת, חוץ מהעניין של תחילת הסידרה שבה הם לא רצו לקחת את ג'ייסון לתפקיד דאנקן כי הוא לא היה יפה מספיק לתפקיד רומנטי, הם עושים לנו רק טוב לפי דעתי שימשיכו ככה.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif עד 2X11 וטוב שכך!

קודם כל - לא יפה מספיק?? שיבדקו במילון עוד פעם מה ההגדרה של יפה... (כל פעם זה מרתיח אותי מחדש) אבל!... אם הם היו לוקחים אותו, מה היינו עושות בלי ג'ייסון עכשיו? וחוץ מזה, התפקיד של לוגן זה תפקיד פצצה, זה יעשה רק טוב לקריירה שלו ולנו הצופים

irene17

New member
בטח! השילוב של לוגן וג'ייסון זה ענק

ואני מאוד שמחה שהם לא לקחו אותו לתפקיד דאנקן, זה רק עיצבן אותי שהם לא חשבו שהוא יפה מספיק. הוא בהחלט לא מלך יופי אבל הוא בחור מושך ובעל כריזמה. ואני חושבת שהיו מספיק הוכחות בעבר שלא תמיד השחקן הראשי צריך להיות יפיוף.

snoop cat

New member
שחקן ראשי ../images/Emo99.gif אשכרה!

לא חשבתי על זה ככה אבל זה נכון! חוץ מזה, הוא אמנם לא האמריקאי-ה"חתיך"-תכול-העיניים-מהפרסומות-למשחת-שיניים אבל הוא בדיוק הטיפוס שלי (ושל 90% מצופות הסדרה מסתבר..) ובהחלט כריזמטי בצורה שלא תיאמן. אפילו כשהיינו אמורים לשנוא אותו אהבנו אותו (ולא כמו את לאמב). אי אפשר שלא! אה ואם כבר מדברים על לאמב, ראיתי היום בכתוביות של משהו Irene Lamb וישר חשבתי עלייך!

irene17

New member
IRENE LAMB? חחח באמת? נייס

הוא לא חייב להיות אפילו הטיפוס של 90% מצופות הסידרה! הטיפוס שלי הוא דאנקן, אני בד"כ אוהבת את היפיופים עם פרצוף מתוק כזה. ואני חולה על לוגן ושונאת את דאנקן בנפש! זה עניין של דמות מעניינת, משחק משכנע, כריזמה וכימייה עם דמויות אחרות.

snoop cat

New member
חחח, את לא צריכה לספר לי

אבל אני ממש נגד טיפוסים "יפים מדי" כאילו הרגע הוציאו אותם מקטלוג, למרות שאני מתה על עיניים כחולות (או ירוקות - העיקר שיהיו בהירות). בכל מקרה, את צודקת, העיקר זה הדמות והכריזמה (ע"ע סת' כהן, פייסי, צ'נדלר). כבר אמרתי שצ'נדלר הוא הגרסה הסיטקומית של לוגן?

irene17

New member
מבחינת ציניות אולי

אבל בשבילי רוס ממש מזכיר את לוגן. המבנה פנים שלו דומה, ולפעמים יש לו פרצופים שממש מזכירים לי את לוגן. חוץ מזה שגם לו יש איזה קטע של תנועות ידיים מוגזמות. ויש לי כל הזמן קטע כזה בסדרות, שאני בפרקים הראשונים דלוקה על הבחור היפה, כי עדיין לא ממש מכירים את הדמויות ואז זה מתחלף לי לבחור המיוחד, אם זה בגלל הומור וציניות או בגלל אופי מיוחד או אופי של BAD BOY. היה לי את זה ברוזוול שהייתי ממש דלוקה על מקס ומהר מאוד עברתי למייקל, וגם באוסי שהתחלתי מריאן ועברתי לסת'. אם אני צריכה להגדיר טיפוס שאני הכי נמשכת אליו זה שיער כהה ועיניים בהירות. אבל אצלי האופי ממש מנצח את היופי, אז זה תמיד יוצא שאני אוהבת את הדמות שהכי לא נמשכתי אליה בהתחלה. זה גם קורה לי הרבה במציאות...

snoop cat

New member
גם מבחינת ציניות

וגם מהבחינה שצ'אנדלר (מת'יו פרי) הוא גאון קומי ולוגן (או ג'ייסון) הוא גאון דרמה, ושניהם מוקצנים בתחום שלהם, אבל בצורה הטובה. וגם לא יודעת יש להם מראה דומה, לפחות צ'נדלר של העונות הראשונות כשהוא עשה קצת גווני בלונד והיה צעיר ורזה ,היה ממש דומה ללוגן. או שאני מחפשת את זה בכוח, לא יודעת. וכן, אופי בהחלט מנצח את היופי, למרות שברוזוול היה לי תמיד יותר אכפת מליז ומקס מאשר מייקל ומריה, שזה מאוד מוזר בדיעבד. אבל לוגן, לא ראיתי כזאת דמות מעניינת ומורכבת כבר הרבה זמן.. אולי מייקל התקרב לזה, אבל עדיין. ואם כבר רוזוול, אני זוכרת בפרק שבו ג'ייסון שיחק, ממש לא חשבתי שהוא נראה טוב כי הם עשו אותו די מעפן בפרק. אבל בסצינה האחרונה כשהוא מגיע לקראש דאון בגשם וליז שם לבד, הוא נראה כ"כ טוב, ואני זוכרת בבירור שעוד חשבתי, מה היא צריכה את המקס הזה כשיש כזה בחור חתיך בדלת ועוד בגשם
(זה ממש היה מתכון לסצינה רומנטית מעולה).מצחיק להזכר בזה פתאום עכשיו...

snoop cat

New member
בפרק שבו אלכס "התאבד"

הוא היה השליח של האוכל שאלכס חתם לו בצורה מוזרה על הקבלה, והאחרון שדיבר איתו נראה לי. ואז הוא בא להראות לליז את הקבלה.

irene17

New member
זה מצחיק כי...

כשראיתי בפעם הראשונה ורוניקה מארס, הייתי כ"כ מבולבלת, קודם כל חשבתי שדאנקן זה שיין ווסט. וגם הייתי בטוחה שלוגן מוכר לי מאיפשהו, לא הצלחתי להבין למה הוא נראה לי כ"כ מוכר, חשבתי שהוא בטח שיחק באחד מסרטי הנעורים האמריקאים האלה. רק אחרי איזה חמישה פרקים קלטתי שראיתי אותו ברוזוול! ואז כמובן רצתי למחשב כדי לראות אותו ברוזוול. ואני עוד זוכרת שכשראיתי אותו ברוזוול חשבתי שהוא ממש לא משהו מבחינת מראה ולא הבנתי למה בVM הוא נראה לי הרבה יותר טוב. אבל ג'ייסון בגשם בהחלט היה טוב, שירי אפלבי היא בחורה עם הרבה מזל שיצא לה להיות ליד הדבר הרטוב הזה...

למעלה