ספויילרים..

~*~gaL

New member
ספויילרים..

אנשים.. תקשיבו טוב מאד.. כנראה, שלפי הספויילרים, משהו יקרה לרומנו.. הרי היה הספויילר הזה - Susan and Luka soaked with Romano´s blood. ועכשיו - harrowing emergency rooftop evacuation of several critical patients, one of County´s staffers will walk into a helicopter’s tail rotor and instantly sever his or her arm above the elbow, bathing the scene with that character’s blood! (We’re not talking Malik or that paramedic girl we seem to see every week either; this is a character we´ve seen in the title credits.) Not only does the remaining cast have to deal with one more major medical emergency, they lose access to desperately needed helicopter transport: the pilot fears his tail rotor has been damaged! He´s afraid to even move the aircraft off the helipad, preventing replacement choppers from landing! אהמ.. אחד + אחד זה 2. ויש גם תמונות מהצילומים של אלכס (אליזבת´) בלונדון, אבל צריך להירשם..

~*~gaL

New member
הספויילרים הם לעונה 9, כמובן

ולמי שלא ראה את הספויילרים הקודמים ורוצה לראות, שיכנס ללינק הזה. והפרק הראשון בעונה יקרא: Chaos Theory

mya 6

New member
../images/Emo58.gif..

מישהו יקרה לרומנו.. כי אמרו איפה שהוא שסוזן לוקה "יטבעו" בדמו של רומנו.. וכמה שזנ נישמע מגעיל מצידי... יש!!!!! מסיבה!! פארטי אול נייט לונג!!החתימה שלי מתגשמת!! ספיידר וומן ידידת השכונה!!
יוצא רומנו הקירח מהמחוזי לאלתר!!
בקסטריט בויז שולטים!!

נטע200

New member
לפי מידע אמין.... ../images/Emo58.gif

רומנו יאבד את ידו בתאונה עם מסוק שיגיע עם פצוע לבית החולים אני לא בטוחה, אבל פעם אחרונה שבדקתי קצת קשה להיות מנתח בלי יד....

ERerERotem

New member
../images/Emo20.gif גל ../images/Emo20.gif

ומה עם אבי וקרטר בעונה הבאה?? יש מידע??? פלייייייייייז!! אני לא יכולה לחכות!!! אוהבת אותך המון, רותם.

~*~gaL

New member
בינתיים..

כל מה שידוע, זה שהפרק הראשון בעונה התשיעית ימשיף מאיפה שהאחרון של השמינית הפסיק. כלומר, אבי וקרטר עדיין באותו החדר שהם התנשקו. באמת לדעתי ככה היה צריך לעשות. אוףףףףףףףף אני רוצה עוד מידע! במיוחד עליהם!

נטע200

New member
לפי מידע אמין.... ../images/Emo58.gif

רומנו יאבד את ידו בתאונה עם מסוק שיגיע עם פצוע לבית החולים אני לא בטוחה, אבל פעם אחרונה שבדקתי קצת קשה להיות מנתח בלי יד....

דנית ש

New member
איפה מצאתם את הספויילרים...

לעונה התשיעית
חיפשתי בכל האתרים ולא מצאתי... אני פשוט חייבתלדעת מה יקרה
ובקשר לרומנו אני ממש מקווה שהוא לא יעזוב עוד מעט לא ישארו פה שחקנים

WizMaster

New member
הנה לינק באדיבות המנהלת החביבה

שלנו: http://www.neoxer.com/spoilers.html

WizMaster

New member
הלינק הזה הוא מאגף הלינקים של...

הפורום. ומה רע בלהיות חביב?

~*~gaL

New member
אין כל רע,

זה נחמד מאד אפילו. אני פשוט מאד שמחה שמישהו גם נכנס לאגף הלינקים.

Rוית

New member
אבל לפי מה שרשום שם

זאת דמות שמופיע בקרדיטים בהתחלה, והוא לא מופיע שם... רגע או שבעצם כן? וואי שכחתי!

שלמונזה

New member
לפי ה- ../images/Emo58.gif פה

שנידברים הולכים לקרות אצלי: 1. מפסקיה לקרוא ספויילרים, איזה אכזריות!!!! 2. אם זה מה שהולך לקרות לרומנו אני מפסיקה לראות אי אר!!! איך הם עושים לי את זה???? מה גם שזה רק מעיד על הדרדרות (לדעתי) של הכותבים! אי אפשר פשוט להרוג אותו וזהו או למצוא סיבה שיפסיק לעבוד שם???

~*~gaL

New member
היי היי היי

התדרדרות?! הם מספקים לנו פה סיפור מקרה מעניין ביותר! הלוואי שהוא לא יעזוב, לא את הבי"ח ולא את הסדרה. :( אגב, אפילו אם נוח עוזב אני לא מפסיקה לצפות בסדרה. אני לא רואה את הסדרה *בגלל* נוח. אני רואה אותה בגלל שהיא פשוט מצויינת. נקודה.

ברור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif נח הוא פשוט.....

עוד משו שמושך אותנו לראות עוד את הסדרה.....
הוא אחת הסיבות... לא כל הסיבות...

שלמונזה

New member
מה שהתכוונתי

נכון שהסדרה נורא מעניינת אבל שאין לי שחקנים שאני אוהבת אין לי סיבה לצפות בסדרה! לכן אם כל מי שישאר לי זה קרטר אני לא בטוחה שאני ימשיך לצפות... ולגבי רומנו (קשור ל
שדובר...) אם הוא רוצה לעזוב אז סבבה אין לי בעיה עם זה אבל לחתוך לו את היד??? רק מהמחשבה על זה בא לי להקיא! לא מגיע לו משהו יותר טוב????? בגלל זה אמרתי שנראה לי שתסריט כזה (ותזכרו שהרבה עזבו את הסדרה בלי כזו דרמטיות) מעיד קצת על התדרדרות התסריט לפי דעתי האישית. זה הכל

המממ

New member
לא! לא! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

לא נכון! לא נכון! לא! לא! לא נכון!!! לא יתכן, בלתי אפשרי, לא יאומן... לא נכון! אם היוצרים של אי אר יעשו משהו לרומנו, אני אהיה חייבת לומר שהם בעלי שיקול לקוי משהו. כל פרק אני מחכה לשתי שורות המסכנות שנותנים לרומנו להגיד, ועכשיו הם רוצים להעיף אותו?! (מנתח בלי יד... לא נראה לי שיצטרכו אותו בבית החולים). רוע לב. ובכל זאת... יומטוב ושקט שיהיה לנו!

mgirl

New member
נכון?

עד כמה שהוא בקושי מופיע, רומנו הוא דמות מאוד משמעותית בבית החולים. רומנו עשה לאליזבת´ את המוות. רומנו כעס על מארק שהתחתן איתה. רומנו גרם לפיטר לעזוב את האי.אר. רומנו הוא דמות מפתח, אי אפשר בלעדיו. אם קרטר יעזוב, לדוגמא, זה לא יפיל את האי.אר. קחו את זה בדוגמא של מגדל קלפים. קרטר נמצא למעלה, אז הם הוא יצא, לא יקרה כלום למגדל. אבל רומנו הוא בשורשים, עמוק ביסודות, ואם הוא יוצא- הכל מתמוטט. הבנתם? גם אני לא. אבל באמת לא כדאי להם להוציא אותו.

למעלה