ספויילרים..

~*~gaL

New member
מה שטוב בסדרה הזו,

זה שהיא לא כמו "דוסון קריק" או "בנות גילמור". ואני לא מתכוונת מבחינת איכות, אלא לכוונה שיש המון סדרות שמתבססות על דמות או יותר מסויימות, ואם הן יעזבו, גורל הסדרה בקרשים. באי. אר. עזבו אנשים, אבל הסדרה המשיכה לחיות. אגב, אני באמת הבנתי שמשהו יקרה לו לאיזה איבר, ומישהי בשם וונדה אמרה שזו יד. וונדה היא לא תמיד "מקור מוסמך" לפי מה שהבנתי. יכול להיות שזה נכון, אבל אני עדיין לא בטוחה בזה.

mgirl

New member
חיחי!

כשאמרת ´לאיזה איבר´ זה גרם לי לחשוב על *אהמ*... אווי אני עייפה ומעוצבנת

~*~gaL

New member
עוד...

קרטר ואבי: Even at the beginning of the second act, Carter and Abby are still quarantined in Trauma One. Carter is lying on a cot on the floor, and Abby´s on a gurney above him. They can´t sleep. They chat and Carter notices Abby is rubbing her back. He asks "your back itches"... ...[Carter & Abby] make shadow puppets. AWWWW! איזה חמודים! רומנו: Romano in the midst of the trauma on the roof, sees his own arm and hand -- 20 feet away, and passes out. אני חייבת להודות, שזה נשמע ממש, אבל ממש משעשע! HEE! אני כבר מתחילה להאמין שזו היד שלו.. אוף. הפרק השני נקרא "Dead Again".

המממ

New member
אני לא מסכימה.

תגידו, כל הדברים שאתם מביאים פה, זה מבוסס? כי אני בהחלט לא מסכימה לזה. רומנו?! דוקא הוא? אני אף פעם לא יודעת מאיפה אתם מקריצים את הספוילרים שלכם, אבל אתם חייבים לבדוק אם זה נכון. וזה נשמע עצוב מאוד, ולא משעשע. אם רומנו לא יהיה, הסדרה תאבד הרבה.

המממ

New member
חומות של תקווה נבנות בתוכי...

כאשר אני פתאום חושבת על העובד שהם נמצאים בבית חולים! (כל הכתוב בהודעה זו הוא פרי הדמיון שלי בלבד ולא ספוילר:) ואיבר שנקטע, אפשר לחבר! (כל מומחי הרפואה והמד"א כאן, נא לאשר). אז מהר הם יקחו את ידו, ויחברו אותה! אז בסדר, הוא לא יהיה מנתח יותר, אבל יתנו לו איזה תפקיד ניהולי... זה אפשרי, לא?

~*~gaL

New member
אגב, "חומות של תקווה"

זה סרט נהדר. (ככה קראו לו, לא?) ולא, לא רק בגלל שפול מופיע שם. זה פשוט סרט נהדר. מומלץ!

mgirl

New member
___

בטוח יקרה משהו לרומנו. את זה גם אני קראתי במקור מוסמך. מה בדיוק יקרה אני לא יודעת.

~*~gaL

New member
תראי,

כל מידע שמגיע מEpneBelle, הבנתי שהוא מידע אמין. כל מה שמגיע מוונדה הוא לא בטוח. השאר אני לא יודעת.. (בערך) הספויילר של קרטר ואבי עם הגב שלה, לא ידוע אם הוא נכון עדיין. השאדו פאפטס אם אני לא טועה נכון. ואפשר לחבר לו את היד. לפי מה שהבנתי הצליחו לחבר את היד, אבל לדעתי זה יכול להפוך אותו ליותר רגיש וזה ממש חבל.

mgirl

New member
זה לא מה שיהפוך אותו לרגיש!

ליזי תהפוך אותו לרגיש

Rוית

New member
להפך..

אם כבר זה יהפוך אותו ליותר קשוח! בטח ישאירו אותו בתפקיד ניהולי, אני לא יכולה להאמין שיעיפו אותו מהסידרה!

שלמונזה

New member
למה להיות שליליים?

מי יעיז להעיף את רומנו מהסדרה??? אני מניחה שאם כל הספויילרים האלה אכן גורמים לרומנו לעזוב זה בטח על פי הבקשה שלו. לא מאמינה שיפטרו אותו. ואיך איך אני אמורה לראות את אי אר בלי רומנו שלי???? לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללא
רומנו
וליזי

ספוילר חדש חם חם

קודם אין מה לחדש בקשר לרומנו אבל בקשר לאבי וקרטר............. הם עדיין יושבים בהסגר מדברים כי הם לא יכולים להירדם אבי על הרצפה וקרטר על אלונקה שיש בחדר ,קרטר מתחיל לשים לב שאבי מתחילה להתגרד בגב (ומי שלא יודע הם נמצאים בהסגר כי הם באו במגע עם חולי אבעבועות .....) אמאלה אני במתח מה יקרה ..........

המממ

New member
שאלת ../images/Emo58.gif ספוילרים! אנא ענו לי.

ובכן, בואו נעשה קצת סדר בבלאגן:
האם הפרק המזעזע והמדובר עם היד המנותקת של רומנו, הוא הפרק הראשון לעונה התשיעית?
מארק הולך למות. באיזה פרק ועונה זה קורה?
נניח שמארק ימות בסוף העונה הזאת. אז בתחילת העונה הבאה (התשיעית), אליזבת עדיין תהיה באבל, ובטח לא תחשוב על דברים אחרים חוץ ממארק (ואם הוא ימות בתחילת העונה התשיעית אז בכלל). אתם אמרתם שרומנו יבקש ממנה לצאת איתו. אז מתי בדיוק זה יקרה?! אם רומנו יאבד את ידו בתחילת העונה, ואליזבת תהיה באבל בתחילת העונה, זה לא נראה הגיוני שבדיוק בזמן הזה הם גם יחשבו אחד על השני. אנא, ענו לי על השאלות!!! (אחרי שקראתי אתמול את הספוילרים הייתי בבעסה, כי רומנו הוא הדמות האהובה עלי) (ניסיתי לדמיין איך יראה המבט שלו ברגע שהוא יראה את היד שלו עפה לה) (ואז הוא יתעלף) (ככה אתם אמרתם). חוצמיזה- לא הבנתי איך בדיוק זה יתכן שהיד שלו תגיע לפרופלור הזה של ההליקופטר?! הוא לא עד כדי כך גבוה! אשמח לשמוע הסבר מעניין גם על זה. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

המממ

New member
סססססססססספוילר!

לפי הכתובת שגל הביאה לי... הם יחברו את ידו של רומנו. האאאאאאאאאאאאאאאאאא. הקלה. הקלה? אולי כדאי שאפסיק לקרוא ספוילרים. קראתי גם את הספוילר לפרק השני, dead again. זה גם שם בכתובת שגל הביאה. השאלות ששאלתי בהודעה הקודמת עדיין מחפשות תשובות. ונראה לי שאם אני אצליח להתאפק, אני אפסיק לקרוא ספוילרים!

mya 6

New member
לא רוצה!!

אני רוצה יהיד שלו תהיה קטוע!! אני רוצה שילך!! רומנו תלך!! לא אוהבים אותך יותר!! לא אוהבים אותך אף פעם!!למה?!!?! למה?!???

mprb

New member
../images/Emo58.gifאז ככה...../images/Emo58.gif

גרין ימות בעוד כמה פרקים ולא בסוף העונה. (לפחות 4 או 3 פרקים לפני סוף העונה.) אני לא יודעת כמה אליזבת תהייה באבל היא כבר עכשיו לא מרגישה אותו הדבר אל גרין כמו פעם. בגלל כל מה שקרה עם אלה אז היא כועסת עליו ומרגישה כאילו היא לא אוהבת אותו יותר.- לפחות זו דעתי. לגבי רומנו- לפי מה שהבנתי יצליחו לחבר לו את היד.

~*~gaL

New member
ככה:

לפי מה שהבנתי זה הפרק הראשון. המוות של מארק יקרה העונה. בפרק 20, הצוות יקבל ממנו מכתב, והם יבינו שהוא מת. בפרק 21 אנחנו בעצם נראה פרק רק על מארק, שיראה לנו את "הרגעים האחרונים" שלו. רומנו לא מבקש מאליזבת´ לצאת, אני לא יודעת מאיפה שמעתם על זה. לפי הספויילרים אליזבת´ מוכרת את הבית ואז היא תטוס ללונדון, אבל היא תחזור.

למעלה