ספוטים לקרניז

ספוטים לקרניז

שלום לכולם. אני מעוניינת לבנות קרניז לאורך קירות הסלון ולשים בו ספוטים. איש המקצוע שאל אותי כמה ספוטים אני רוצה, ונשארתי ללא תשובה... מדובר על קרניז באורך 14 מטר (יוצר מלבן). כל כמה מטרים.סנטימטרים מומלץ למקם ספוט? המון תודה!!!

גלית2002

New member
אצלנו יש קרניז כזה

הוא מסתיר צינורות של מזגן מרכזי. אז שמנו ספוטים במרחק של מטר אחד. ביי. גלית.

Rשף

New member
קצת לסבך את התשובה

תלוי גם בהספק של כל ספוט (למעשה הנורה), ובזוית פיזור האור, ניתן לקנות נורות בעלות אותו הספק עם זוית פיזור שונה (במקרה של נורות עם רפלקטור). שימו לב שספוטים לא מאירים טוב חלל, אלא רק אזור קטן, פתרון חלקי הוא לכוון אותם אל הקיר.

מאגר

New member
../images/Emo91.gif תאורה של ספוטים בקרניז

לשאלתך תשובות רבות כשם שאפשרויות רבות נישאלת השאלה איזה תאורה את רוצה תאורה שתיתן אור תאורה שתהיהי ליופי לפי טעמו של המעצב או תאורה שתהיה אפקטיבית נעימה וטובה. ניתן להשתמש במב שכולם משתמשים ספוטים הלוגן כדי להאיר נקודתית ולחמם את הסלון ואז צריך בערך כל מטר בין ספוט לספוט מגובה של 2.5 מ´ ניתן להשתמש בספוטים ליבון במרחקים של כל 1.5 מ´ מגובה של 2.5 מ´ וניתן להשתמש במנורות שקועות עם נורות P.L חסכוניות בתפוקת אור גבוהה כל 2 עד 2.5 מ´ מגובה של 2.5 מ´ וניתן לעשות מספר הדלקות כך שניתן יהיה לווסת את עוצמת האור לפי הצורך אם תרצי פרטים נוספים אנא פני אלי על גבי פורום זה או במייל המצורף להועה זו

מאגר! לא או, אלא ו! טעם ואור....

1. מעצב טוב, בודק את הפונקציה, ראש בראשונה! גם מתיעץ עם מומחה לתאורות. אם סתם מפזר ספוטים, לא עושה את עבודתה, כמו שצריך! אז לא או/או אלא ו.... 2. מזמן ירדנו מהספוטים....כמו שאתה כותב, לתאורה קללית נעימה, אפשר לשים פלורוסנטים ניסטרים בקרניז - אבל אנחנו לא יודעים, בכלל מה כוונה של המחליט...

למעלה