ספאםםםםם

N o R i K o

New member
רותם באה!

איפה רותם? גם גונבת לך את הצבע, וגם נעלמת מהפורום! צקצק!

Billy Shirs

New member
אז שתבוא!

מחר אני כבר לא אהיה פה כדי להגיב על ההודעות האלהXD

Miss Lavet

New member
אני פה! חולה אבל פה!

תדמיינו שאני אומרת את זה כמו גאנסטר קשוח ואפל

ברור שאני באה! אפילו ניסיתי לשכנע את מעין... בואו נחזור לברור שאני באה: זו האנימה האהובה עלי, אני וחברה שלי מתחננות למתישהו הרחוק לעשות קוספלי לאחיות הגיהינום, רק בשביל המחזמר, הקרנה של המחזמר מעולמות, הרצאות, דוכן יד שנייה ועוד כמה דוכנים על הדרך אני באה לשם

לא גנבתי לאף-אחד את הצבע
הצבע בא אלי בכבוד לאחר חידון שאני של פער הצום מהמקום השני

N o R i K o

New member
אנשים שאוהבים מנגה ואנימה

מגיע מהמילה היפנית Otaku, שבעצם אומרת "חנון"

E l S i

New member
אני אהנה גם אם אני לא חנונית ביפנית?

זה נשמע טוב ואני ממש אנסה לבוא כדי לראות אותך רוקדת ושרה!

E l S i

New member
...

אני לא יכולה לבוא בסוף כי אני נוסעת לצפון

אבל שוב המון בהצלחה!

Miss Lavet

New member
אני וחברה שלי כבר חודש מדברות על המחזמר

חוץ מזה בזכות המחזמר היא שיכנע את כל העולם ואשתו לראות את האנימה (שזה כבר משהו)

חברה אחרת שלי מפחדת לראות את זה כי היא מפחדת ממריה (איך אפשר לפחד ממנה?!)

את משחקת את רוזה נכון?

ודבר אחד אחרון: מה יש לכולם נגד באטלר? הוא הדמות השלישית הכי טובה (ושנראת טוב
) באנימה

בקיצור אני ממש מחכה לראות את המחזמר

Miss Lavet

New member
היה אדיר!

היית מעולה, על אחד ואחת מכם היה מעולה!

כשאני והחברות שלי יצאנו מהמחזמר היה לנו בעיקר 4 דברים לדבר עליהם:

1. ביאטריס מושלמת (היא קנתה אותנו במיוחד בצחוק שלה)

2. קאנון היה גם חמוד במחזמר (הן פאנגרליות טטואליות של קאנון)

3. באטלר היה הרבה יותר טוב במחזמר (אני לא קשורה לזה- הן אלו שלא סובלות אותו)

4. הן עדיין לא מאמינות שאת שונאת את מריה

וחזרתי לדבר על המחזמר: כל השירים היו מדהימים! אפילו שיר הסיום של הסדרה (שאני לא סובלת אותו) היה מדהים!

אגב, אני זאת שצחקה במופע השני מדברים שאי-אפשר לצחוק עליהם (תופעת לוואי של סוויני טוד
)

ואני אסגור את החפירה חסרת הפואנטה שלי בזה: אני ממש מקווה שתופיעו גם באייקון ואחיות הגהנום מכרות את התלבושות והפאות שלהם, וכשאני מתכוונת לפאות אני מתכוונת לפאה של שטן

Billy Shirs

New member
ביאטריס באמת מושלמת...

אבל ברן יותר

שוב המוןןןןן תודה שבאת לראות, זה היה כזה אדיר מצידך! לא מזמן קמתי אחרי שנכנסתי לקומה פוסט-מחזמר...
לא נראה לי שאני אישית אופיע באייקון. זה היה כיף לקראת הסוף אבל לפני זה היה בעיקר מתיש ומלחיץ... ואחרי שחתכו לי בערך חצי מהטקסטים זה עוד יותר לא שווה

אבל למרות הכל אני שמחה שהופעתי ושמחה שההצגה (ובמיוחד ההופעה השנייה) יצאה כל כך טוב.

גילוי נאות: אין לי מושג מה לעזאזל התעלומה
גם בסדרה לא הבנתי את כל זה. הדר הקשה למדי על כתיבת התסריטXD

מאיזה דברים צחקת במופע השני? מעניין דווקאXD

Miss Lavet

New member
כל המכשפות מושלמות

בשיר המוות של ההורים של ג'סיקה כל פעם שהזכירו טת המוות אני התחלתי לצחוק, כל פעם שאמרו משהו בקשר לאיך שאנשים מתו, אבל לא רק מהמוות (כן, שמתי לב שאני יוצאת פסיכופטית)... בואי נסכם ככה בסצנות שרק אדם אחד מהקהל צחק זו הייתה לרוב אני (וגם הזאת שעשתה את ה"אאאוווו.........")

לפי מה שאני הבנצי התעלומה היא איך שכולם מתו, איך הם תקועים באי ומה קרה באותו לילה. תזכרי, בסוף הסדרה אווה נותרה בחיים, כולם חושבים שהיא הרוצחת למרות שהיא לא. מי שהבין מה התעלומה גאון

היית אדירה! זה בול מה שרוזה בסדרה הייתה עושה, אין לי מה להגיד עלייך ועל המחזמר חוץ מ"אדיר", "יפה", "גאוני" ו"מושלם"

רק דבר אחד הפריע לי- ביאטריס כן יכולה לאהוב, היא אוהבת את באטלר

אני הייתי מתה להופיע במחזמר הזה ובכללי במחזות האלו- מה לעשות? לא התברכתי בכישרון השירה והריקוד

Billy Shirs

New member
ובכן

הייתה סצינה שלמה שנחתכה, אני אצרף כאן את הגרסה המקורית שלה, שצוחקים בה המון על המוות של שאנון

כן, זאת התעלומה, ואת הקטע הזה די הבנתיXD אבל מה שהתכוונתי הוא שלא הבנתי את כל השטויות עם החדרים הנעולים, מאסטר קיז, מי הרוצח וכל השטויות האלה.
כבר יודעים מי הרוצח באמת, מישהו אמר לי את התשובה לפי הנובל אבל אני לא אהרוס לך

אני לא אוהבת את הסדרה הזאת כל כך כי היא מלאה בסתירות פנימיות שדי מקשות על ההבנה. באטלר לא מאמין במכשפה אבל טורח להתווכח עם המכשפה עצמה על כך שהיא לא קיימת במטהוורלד, תוך כדי שהוא פוגש את המשרת השד שלה, עוד שלוש מכשפות נוספות, רואה את כולם הופכים לפרפרים זהובים כנגד עיניו...
הוא לא רוצה להאמין שאחד מבני המשפחה שלו עשה את זה אבל כן יאשים אותם כדי להוכיח למכשפה שהיא לא קיימת. אני ממש לא אוהבת את העניין הזה.

את יכולה להופיע במחזמר, יש הרבה הפקות שמגייסות כרגע... אם את רוצה אני יכולה לתת לך פייסבוק של מישהו עם הפקה בחיתוליה.

Miss Lavet

New member
הייתי רוצה אבל לא...

אני רוקדת כמו ברווז גוסס, כשאני שרה אנשים מתים, אין לי חוש מוזיקאלי בשיט... אז עדיף לי לוותר ישר

למעלה