סער שאלה חשובה...

חחחחח

במיוחד אם יש חוזה חתום....חחחחח ועוד יותר במיוחד אם אין שלמה ארצי באוטו.....

sahr12

New member
לא דרדי.......זו לפעמים בעייה זניחה

תשאלי נשים שסובלות מאלימות בבית,מבעל ששותה לשכרה,מבעל מהמר, תאמיני לי אישה כזו בכייף הייתה נותנת לבעלה זיון פה זיון שם... רק שיהיה בן אדם...מה גם שליהי הטיבה לנתח את כוונותיי התמימות.. אני נגד בגידות בעיקרון.

סער ..

בתור אישה שהתגרשה בגלל אלימות ובגידה (למרות שהגירושין היו בגלל אלימות על הבגידה גיליתי מאוחר יותר) הייתי מעדיפה את האלימות על בגידה.. אבל שוב זו דעתך, וגם אני ממש אבל ממש נגד בגידות.

גיוRא

New member
לא רציתי להיכנס..לשירשור אבל...רבאק

זיון פה וזיון שם...הוא תוצאה ולא הבעיה=(דעתי בלבד) בעיות (שיעורי ביית)פותרים מייד... ולמועד ב..לא מגיעים.....

וואלה אתה.......

הייתי חייבת לתת לך ואפילו אנחנו לא מכירים :) יפה כתבת וחכם ......

י פ ע ת

New member
ואצלנו הפולנים אומרים...

מי שיש לו גפילטע פיש בבית לא יחפש רגל קרושה בחוץ ! <עד שביררתי על מאכל פולני נוסף חוץ מגפילטע חחחח>

חחחחחחחחחח...

ופולני בוגד אומר: "מי שיש לו רגל קרושה בבית יחפש פולקע טוב בחוץ..."

../images/Emo12.gifיפעת!!

אני מתה על רגל קרושה, שיט איפה קרנושה איזה צחוקים מה הזכרת לי עכשיו שהיינו קטנות סבתא שלי ז"ל הייתה יושבת בלילה שלפני פסח ומכירה גפילטע ורגל קרושה ואנחנו היינו קמות לפנות בוקר ומחסלות חצי תבנית מהרגל קרושה עוד לפני שממש נקרשה..וסבתא שלי הייתה ממש כועסת... זכרונות ילדות..אוח איך מתה לאיזה רגל קרושה...זה טעים!!!!!!

sahr12

New member
יפעתי????

רק חיבוקי וזהו....לאן נעלמת יאציון גולן???חחחחח... יהיזלי,יהיזלי איתנזל גלבי רזאלי.....חחחחחחחחחחחחח

י פ ע ת

New member
אני בחיפושים ....

אחרי מלוואח טוב חחחחחחח תגיד....יש לך נזילה שם או שסתם נדמה לי? חחחחחח יא איזלי
חחחחחחחח

קשוח31

New member
שיהיה לך בתאבון עם המאכלים שלך,

יה פולניה ג´חנון בשבת, עלאק

י פ ע ת

New member
תגיד אתה.....עפ"י המפה שמצויירת לך

על כף הרגל....אתה עוד בדרך לפה....מה קרה?פקוק?

י פ ע ת

New member
מעניין איפה היא עכשיו? חחחחח

קשוח תמיד היה שובב! <המלעון הזה>

למעלה