תשאלי נשים שסובלות מאלימות בבית,מבעל ששותה לשכרה,מבעל מהמר, תאמיני לי אישה כזו בכייף הייתה נותנת לבעלה זיון פה זיון שם... רק שיהיה בן אדם...מה גם שליהי הטיבה לנתח את כוונותיי התמימות.. אני נגד בגידות בעיקרון.
בתור אישה שהתגרשה בגלל אלימות ובגידה (למרות שהגירושין היו בגלל אלימות על הבגידה גיליתי מאוחר יותר) הייתי מעדיפה את האלימות על בגידה.. אבל שוב זו דעתך, וגם אני ממש אבל ממש נגד בגידות.
אני מתה על רגל קרושה, שיט איפה קרנושה איזה צחוקים מה הזכרת לי עכשיו שהיינו קטנות סבתא שלי ז"ל הייתה יושבת בלילה שלפני פסח ומכירה גפילטע ורגל קרושה ואנחנו היינו קמות לפנות בוקר ומחסלות חצי תבנית מהרגל קרושה עוד לפני שממש נקרשה..וסבתא שלי הייתה ממש כועסת... זכרונות ילדות..אוח איך מתה לאיזה רגל קרושה...זה טעים!!!!!!